Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szándor

29 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép ez a péntek, nem szabad így maradnia, ezért küldöm minden kedves poliglott olvasónknak ezt a  - hangsúlyozom, hogy NEM vicces - szemétséget...
Van egy határ, amit szerintem még egy szélsőjobboldali pártvezér esetében sem szabad átlépni. Gábor úgy lépte át ezt a határt, hogy a nyomában most is kiszakított, véres agyvelődarabkák repkednek a levegőben. Olvasónk a jól ismert taktikát alkalmazva a…..
szándor 2010.04.16 13:40:32
:(
gusztustalan és letisztult:                Megoldás: tápkábel..
Modorosblog A kommentelő 2009.10.08 08:39:00
Régóta és sokan kéritek, hát tessék. Nagyon nehéz rádöbbennünk, hogy a kommentelők csak egy kis hányadát teszik ki az állandó olvasóknak: ez a legutóbbi felmérésből is kiderült. Míg a legcsöndesebb, posztmentes szombatokon is közel ezren felnéznek ide, a posztonként…..
              Laky Adolf utca     ..
Update: Mindenkitől elnézést kérek a késedelemért. Nem is húznám tovább az időt, jöjjön inkább a megfejtés és a nyertes. A hirdetés eredetileg egy felelős alkoholfogyasztásra buzdító kampányhoz készült. Meglehetősen őszinte, de kétlem, hogy ettől akár csak egy pohárral…..
-Na mit is mondunk mi erre? Gyenge kezdés után erős visszaesés! Á, a Bonanza meg Ákos szólóprodukciója között zongorázni lehet a különbséget!Ma ismét a jegyzeteimből fogok válogatni bármilyen központi koncepció nélkül. Egy a közös: Tibor (és persze Józsi is)…..
szándor 2009.02.23 11:04:09
@utcalámpa:
'te pesti vagy?'
'igen, budai'
:D
tenyérbemászó reakció
Modorosblog Modoros társkeresés 2009.02.02 06:20:00
Csókolom, pókmajom! :-)Nyájas olvasónk, janomano és egy - a neve elhallgatását kérő - amatőr modorkutató is arra bíztatott, hogy írjunk áttekintést az internetes társkereső oldalak közönségének nyelvi- és viselkedésbeli mesterkéltségéről. Tévedés ne essék: távol…..
Kegyeletteljes és Áldott Karit Minden Olvasónknak! :-)   Az utóbbi posztokra összesen több száz komment érkezett, brutálisak vagytok és köszönjük széken.   Más: Tibivel régóta gondolkodunk, milyen élő ikonjai vannak a modorosságnak kis hazánkban. Eredetileg egy tíz…..
szándor 2008.12.24 16:44:33
@schokobanane:

arany szíved van :-) ez remek lehetőség lenne nekik, hogy alaposan végiggondoljanak mindent, és újrakezdjék az életüket. látom, te még hiszel az emberekben!
szándor 2008.12.24 20:21:32
@Nyelvész Józsi:
Józsikám, José, amigo mio! Egy ilyen rangos elismeréshez egy pompás díjátadó dukálna :-)
Miss Marple biztos tudna szervezni egy dísztermet. Összetoljuk az asztalokat, veszünk műanyagpoharat, papírtányért. Fiúk fanta, a lányok muffin ;-) Már csak egy vörös szőnyeg kéne.
szándor 2008.12.24 20:31:44
@Miss Marple:
Sas józsef tényleg gyilkos, az egész Mikroszkóp Színpaddal együtt.

még jelöltek:
Koltay Róbert
Schütz Ila
Eperjes Károly
Bodrogi Gyula
és Kató néni
 A címben szereplő kifejezést nem én találtam ki. Pedig jó lett volna, mert nagyon hatásos. Fogadjátok szeretettel e nyelvi strasszkövet az alábbi videóval együtt. Ezzel kívánok mindnyájótoknak áldott, csodás naplemikkel tarkított, kegyeletteljes…..
Jó reggelit, jó nagyokat!Ősi dakota közmondás szerint úriember nem fogad biztosra és nem csapja le a magas labdát - ergo karácsony közeledtével tudatosan kerüli az ünnepi témákat, és úgy általában minden aktuális eseményt.Ám mivel egyre több olyan színvonalas levelet ill.…..
Halihó! ;-) Rendkívül hasznos javaslatokat küldtetek a megjegyzésekben. Természetesen cikket érdemel a karácsonyi modoroskodás meg a modoros tanarak is. Azonban először folytassuk a modoros nők egy alfajával, a színházas, külföldrajongó, nagyvilági hölgyeményekkel! // //…..
szándor 2008.12.18 12:15:24
semota · livewithit.blog.hu 2008.12.17. 19:19:22
respect! pacsi. stb
Puritan "humora", csak azok a perverzek olvassanak tovább, akik szeretnék, ha egy erősen kopaszodó, szalonspicces férfi szörnyű dolgokat suttogjon a fülükbe.Sokan mondják, hogy filozofikus alkat vagyok, pedig én egy Rousseau-t sem szóltam. Puritan ..
Modorosblog A legmodorosabb hobbyk 2008.12.14 11:38:00
Az ipszilon direkt volt természetesen :-)Amikor Jóskával még nem kezdtük el használni a modoros kifejezést, tudat alatt már akkor is körvonalazódott egyre több jellemvonása és szokása imádott emberfajtánknak. A most felsorolt szabadidős tevékenységek leginkább az öntudatos…..
naplemente a költészetben halál 2008.12.16 23:40:00
 Holt Költők Társasága : A tenger - dalszöveg Milyen szép a naplemente Amit látok minden este Olyan csodás a tenger Amiről álmodom minden éjjel A naplementét ma is láttam A kedvesem nem találtam Nem találtam nem találtam Semmi sem maradt…..
   Egy naplementeÍrta: Velki Luca   2007. november 14 Látom ahogy a nap,Egyre lejjebb halad.Még utoljára megvilágítja a rétet,És az eget, azt a kéket.http://versportal.extra.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=179  ..
  Naplementeírta: Edafelicia  Vörös naplement´siklik a vízen Szépséges alkonyban csillámlik Hullámzó sóhajok végtelenén Ölelsz, mint vízcseppek a csendet.Ülünk a parton, hallgat a világ Csak az élet reszket a vágytól Lefogom sóváran mozdult kezem…..
Szűz a láthatáron! Bár a kommentelők rég ismerhetik Hangembert, agyrohasztó társunk csak most érezte úgy, hogy itt az ideje a comingoutolásnak. Vegyük el együtt minősíthetetlen poénokkal operáló barátunk posztszüzességét, jó "intellektuális" gangbagelést!…..
Feltételezett ügyfél: Generali Feltételezett Brief:Sziasztok! A Főnök visszajött Japánból. Kiderült, hogy miért maradt 3 hónapig az eredetileg tervezett hosszú hétvége helyett: bebuddhult!! Egyelőre nem tudjuk, hogy jó lesz-e ez nekünk vagy sem (nyugisabb lett, de például…..
  Mit kérdez a cowboy az alkotói válságba került magyar drámaírótól?   Where did you come from where did you go Where did you come from Katona Joe?     :-(    ..
Az a szerencse ért, hogy én publikálhatom elsőként Gyuri bácsi matematikai felfedezését.   Hogy hívják ezt a számot? 1,1557273478151454222095874436978   Megfejtés holnap ugyanitt, addig tudtok rajta gondolkozni. update: világraszóló felfedezés a hajtás…..