Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aattyla87

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet annál semmitmondóbb szlogent találni egy egyelektronikai bolthálózatnak, mint hogy Hülye azért nem vagyok? Hogy lehet, arra a Currys & PC World Megastore áruházlánc a bizonyíték, ami a Galaxis legnagyobb áruházlánca szlogennel hirdeti magát. Az, hogy ez végül mégsem…..
Nem teljesen tiszta nekem, hogy az általam nem igazán ismert Hyperakt ügynökség megrendelésre vagy önszorgalomból, proaktívan készítette-e az Adobenak ezt a Photoshopot népszerűsítő filmecskét, de a végeredmény szempontjából tulajdonképpen mindegy is. A lényeg, hogy tele van…..
De most egy kicsit ezért is. Ugyanis az elkövetkező néhány hétben a Volvo S60-as az addictra is beköltözik. Na nem fogja fenekestől felforgatni a megszokott rendet, csak megjelenik itt-ott, visszaköszön a bannerekben, és talán egy kis plusz életet is hoz a blogba. Sajnos nekem még nem…..
Mennyivel megy az új Subaru WRX STI? Pontosan 24 FPS-sel (Frame per second), amit ez a látványos vírusfilm bizonyít be nekünk. A kanadai DDB reklámfilmjében nem a hagyományos módon mérik a kocsi sebességét, hanem egy egész szokatlan módon. Az alapötlet egészen zavarba ejtően…..