Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pepshop

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A stílusos ruhák, a legújabb szépségápolási termékek és a trendi gyerekjátékok beszerzése mellett nem szabad megfeledkeznünk az otthonunk szépítgetéséről sem. Én minden szezonban be szoktam csempészni 1-1 új kiegészítőt a lakásunkba, amiben az évszakok aktualitása, új…..
pepshop 2015.07.19 14:06:33
Otthonunk stílusának megteremtése igen öszetett feladat, nemcsak azért mert rengeteg kiegészítő, szín és forma áll a rendelkezésünkre, hanem azért is, mert személyiségünk évről évre fejlődik és ehhez mérten választunk mi is bútorokat. A kiegészítők szerepe azért…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
pepshop 2014.10.14 17:46:14
A kislányomnak szinte az egész év gyereknap mégsem tudok elmenni a kiemelt évfordulók mellett csak úgy üres kézzel, észrevétlenül! Egy kis apróság és meglepetés mindig extázisba hozza a gyermekeket és a gyereknapon a rengeteg szuper program mellett meglephetjük Őket egy kis…..
pepshop 2014.05.19 14:25:30
Magyar Opera Opera 12.12 RC 2012.12.11 15:02:09
A fejlesztők szerint az új kiadás méltó befejezése lesz a 2012-es esztendőnek. Most akár azt is gondolhatnánk, hogy az Opera 12.12 már holnap meg fog jelenni (12.12.12), de a "norvég hagyományok" szerint lesz még egy kiadásra jelölt verzió ezen a héten, ami még pár változtatást…..
pepshop 2014.05.05 17:33:11
@frúka: Szia! Nálam most áll fenn ez a probléma. Nálad megoldódott? Tudnál segíteni?
Kukucskálj, kalandozz, fedezd fel a világot! :) Megjelentek a leginkább ismeretterjesztő könyveiről ismert kiadó különleges kiadványai, kalandos mesekönyvei. A kukucskáló könyvek és a három jó barát történeteit feldolgozó mesekönyvek már könnyen a kicsik kedvencei lehetnek. A…..
pepshop 2013.05.18 12:54:37
Itt az idő, hogy búcsúzzam, pár napra most kihúzom a dugót a gépből, és a karácsonyi készülődésbe vetem magam 1000 %-al. Vár a no-internet-land, de nem megyek el úgy, hogy ne hagynék itt még pár hangulatképet :) És persze egy jókívánságot: Kívánok mindannyiótoknak…..
pepshop 2011.12.26 10:36:39
Eljött hát a várva-várt nap, mostantól hivatalosan is lehet már hangolódni a karácsonyra 1000-el, így Advent első vasárnapjának tiszteletére én is elkészítettem a magam adventi-koszorúját. Hö. Ami nem is koszorú. Gondolom egyéb blogokon kaptatok már egy kis ízelítőt…..
Hogyan kerülnek tárgyak, bútorok, dekorációk, kiegészítők a lakásba és milyen alapon? Ésszerű döntés következménye? Első látásra beleszerettél? Kényelmes? Örökölted? Imádod a tapintását? Jó a vonalvezetése? Praktikus? Tetszik a színe? Megy a többihez? Te dekoráltad?…..
Volt már szó korábban arról, melyek voltak szerintem a filmtörténet legfélelmetesebb filmbéli helyszínei, és kérdezgettelek is már benneteket, mit szoktatok csinálni, ha esetleg egyedül maradtok otthon, és - urambocsá - féltek. Ma nem azért került 18-as karika a poszt címe…..
ágy - asztal - tv Random búcsú 2011.09.16 11:52:00
Végrepéntek! Örülés van! Nyilván ezzel kezdem. Fel a kezekkel, akik már a hét közepétől a gyorsuló időnek drukkolnak?!:) Na, szóval az van, hogy én most elmegyek egy kis szabadságra. Csak úgy egy bő hetecskét leszek távol. Olyan helyre megyek, ahol nincs se internet, se…..
Tegnap este már pedzegettem, hogy máma valami szpesöl cuccal rukkolok majd elő: kéremalássan, IKEA tudósító blogger lettem reggel 7-től 8-ig, ráadásul egyetlenként - exkluzíve -  a magyarországi blogok közül, ami nagy szám. Nem? De. Hogy ez mit is jelentett pontosan?  …..
Hogy kicsoda Hank Azaria? Egyike azon amerikai színészeknek, akinek ha meglátod az arcát, tudod, hogy tuti láttad már valami filmben, de hogy melyikben, - ha megkínoznak- akkor sem tudnád megmondani. Talán annyi rémlik, hogy mindig valami vicces karaktert alakít... Na, és innen sem…..
ágy - asztal - tv 1 neked, 1 nekem 2011.07.28 10:31:00
Nagy nap van máma, jelesül pont a szülinapom, bódottág! bódottág! meg minden!... ...de arra gondoltam, nem lazsálom el a mai posztot, inkább felvetek egy érdekes kérdést, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá: Az ismerősi körömben vannak olyan párok, akik ugyan már jó ideje…..
  A múlt 7végén nyitott a Kopaszi-gát legfrissebb, leghamvasabb, mit szépítsem, legszebb virágszála, a Fruska picnic & bistro. Persze lehet elfogultsággal vádolni, hiszen lakberendezőként - a tulajdonos, Haberland-Isai Anitával közösen - részt vehetettem a hely…..
pepshop 2011.07.19 13:51:06
Lassan a nyár zenitjére érünk, én pedig tegnap este, ahogy ültem a teraszon és néztem a naplementét, már azon kezdtem parázni, hogy máris rövidebbek a nappalok, mint mondjuk 1 hónapja vagy akár 1 hete. Akinek még nem hullott ki idén pár napra a kezéből a munka, az szedje…..
 Nap kérdése: melyik lakásban éreznéd kevésbé a képek alapján, hogy odakinn tombol a kánikula? (Ha bekapcsolhatnám a légkondit, mindegy! - válaszokat, kérem, mellőzzük. Köszönöm:) Zenemeg: Katy Perry - E.T. (Miky Vibes Radio Bootleg) by Miky Vibes Dj A sok…..
A mai poszt Cocteau 1946-os La Belle Et La Bête c. filmjének és egy valós, kora XVII. sz.-i provence-i kastélyszálló, a Chateau De Moissac képeinek a keveréke. Zenemeg: Carbon Based Lifeforms - Right Where It Ends by morefreshair..
ágy - asztal - tv KHÜ 2011.04.25 12:51:00
A mai posztban eddig kimaradt képeket, a gép egyik mappájában forrás nélkül gyűjtögetett szépségeket mutatnék. Talán igaza van Lisztesládáéknak: az a kár, ami mellémegy :) Gyönyörködjünk, inspirálódjunk, ennyi csak most a dolgunk, miután telítődtünk a jó szagú…..
Akik régebb óta olvasgatják a blogot, talán emlékeznek rá, hogy párszor kifejtettem már, mennyire szeretnék egy kis házat vidéken. Úgy képzelem, hogy a ház maga nem túl nagy, viszont gyönyörű helyen van, naplementés-hegyre néző a kilátás, a kertben mindig lenne mit…..
ágy - asztal - tv EzMiEz? - V. 2011.04.19 09:44:00
  A mai ezmiezben először is egy ma induló rendezvénysorozatról adnék hírt: hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Portfolio Points tavaszi kiállítássorozat. Budapest fiatal kortárs művészeinek (főként a grafika, fotográfia és festőművészet hazai képviselőinek)…..
- Ez? - Kösz, nem. Inkább ez: - Akkor terítsen meg neked a Gwyneth Paltrow! Fotók innen, innen és innen...
 Egy brit, egy amerikai, egy kanadai és egy spanyol, vagyis 3 lakás és egy ház került ma a porondra.  A spanyol tetőtéri lakásról inkább gondolnám, hogy kanadai. A kanadairól inkább, hogy spanyol. Az amerikai akár itthon is lehetne (a zöld étkezőben látható két…..
pepshop 2011.04.15 16:29:26
ágy - asztal - tv Gifcsütörtök 2011.04.14 09:15:00
Ti nem érzitek úgy, hogy mióta tavasz van, egyszerűen felgyorsult az idő?   Az órák, napok, hetek úgy múlnak, mint a szél. Weekend Players - Better Life by musicoloog5.gif-ek innen...
pepshop 2011.04.14 20:59:43
Mivel nem egy (legalábbis) mediterrán ország vagyunk, ahol majd egész évben kint is élvezhető a klíma, a kültéri bútorok vásárlása kapcsán általában dönteni vagyunk kénytelenek. Olyan garnitúrát vásároljunk (vagy válogassunk össze) a teraszra vagy a kerti kint léthez,…..