Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t.lala

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, nem fogyasztóvédelem, de itt vajon mi lehetett az elgondolás? Szia,2014.12.21.-én lőttem a székesfehehérvári Palotavárosban, a Bátki Zsigmond utcában (a DIGI ügyfélszolgálata mellett) ahogy a tahó a járdán parkol. Az úton sem lenne tilos megállni, de így frappáns.…..
Nem közvetlenül a Zugügyvédhez, hanem a szerkesztőséghez érkezett az alábbi albérlős sztori, nem fizető albérlővel, zárcserével, nemzetbiztonsággal, rendőrséggel. Mint ahogy számos korábbi bejegyzésből kiderült, a  lakáskiadás elég jó terepe mindkét fél részéről…..
t.lala 2011.01.06 20:38:52
@Goompah:

@Iustizmord:

"felmondod a szerződést, majd elmész elmühöz, gázművekhez, vízművekhez, felmondod a szerződést, akár leveteted az órát."

Kétlem, hogy ezt a hatályos törvények szerint büntetlenül megteheti. "

Ha ő a tulajdonos, és a szolgáltatókkal szerződő, miért ne tehetné büntetlenül.
Egy ismerősöm ezzel az érvvel (is)rakta ki a nem fizető albérlőket.
A Lemilblog olvasói tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy fórumunk betegesen irtózik minden olyan témától, amelynek aktuálpolitikai zöngéi lehetnek, noha (zömében) mi is itt élünk, s hétköznapjainkat ugyanúgy befolyásolják a mindenkori hazai kormány (és Országgyűlés)…..
t.lala 2011.01.06 20:01:05
@tiboru:

Úgy bizony,legalábbis a korrektebbjei biztosan nem. Bár kakukktojást bárhol lehet lelni. Emiatt ne forgolódj álmodban :-)
t.lala 2011.01.06 19:58:14
@bet-li, kínai játékos:
No meg a TEK kapott vagy 1,8 milliárdot, a rendőrség nem tudom mennyit, és még ki tudja melyik szervet dobták meg egy kis plusz pénzzel.
Az alanti történetet azért közlöm, hogy felfigyelhessünk rá: egy kortárs magyar fogyasztó extrém, megörökítésre méltó jófejségnek tartja, ha két kiégett köztéri lámpaizzót 24 órán belül kicserélnek. Hirtelen felindultságból írok nektek, mert annyira jó egy olyan…..