Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aprajafalva.csobi

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A tegnapi gyereknap fantasztikusan jó volt, a gyerekek nagyon jól érezték magukat. Köszönet érte minden segítőnek, kiknek nevét csak azért nem sorolom, mert igen hosszú lenne a lista!! :) Köszönet ezen kívül a szponzoraiknak is : Skanzen, V-8, Leányfalusi strand, pomázi Hufi,…..
            Finomság, finomság!!!!Kóstolható, ízlelhető a gyereknapon. Már csak 18 nap és jön, jön, jön a II. Csobánkai GYereknap  ..
aprajafalva II.Csobánkai Gyereknap 2011.05.05 16:12:45
 GYERMEKNAP  JÚNIUS 4-ÉN  10.00 - 19.00 óra között  Csobánkán,  Margitligetben  ·       Bábjáték   ·       Kézműves foglalkozások (agyagozás, merített papír…..
 Közkívánatra a pitypang szirup receptje:két összmarék pitypangvirágot teszünk egy liter hideg vízbve és lassan főzzükamikor a víz bugyogni kezd, a tűzhelyről a fazekat levesszük és éjszakára állni hagyjuk a főzetetmásnap az egészet szitára öntjük, lecsepegtetjük és…..
 Mentünk, mentünk, mendegéltünk és egy szép pitypangos rétre érkeztünk...            Gyorsan szedtünk is belőle egy kosárkával...            És főztünk belőle…..
 Jó helyen Anya és Baba..Kedves Anyukák és Kisbabák!Szeretnénk mindkettőtöknek egy-egy remek programot ajánlani ugyanazon időben, de mégis a saját korosztályotok körében JÓGASzeretettel hívom az édesanyákat egy megújulást nyújtó jógafoglalkozásra kedd reggelenként…..
 Nyári napközi s táborCsobánkán3-14 éves gyermekek számáraH é t f ő t ő l - p é n t e k i g : 8 . 0 0 - 1 7 . 0 0    Tematikus táborok: 2011.06.27.-07.01. Báb- és drámajáték tábor. 2011.07.04.-07.08. Indián tábor. 2011.07.11-07.15.…..
       NYÍLT NAP 2011. ÁPRILIS 15-ÉN APRAJAFALVÁN   Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt családi napközink nyílt napján. 10:00-10:30 Fülemüle zeneovi                      …..
 Hívjad a, hívjad a kicsi kecskét (karjainkkal hívó mozdulatokat végzünk) Add neki, add neki a tejecskét, (mintha a tenyerünkből etetnénk) Jól lakik attól, hízik a tejtől (has simogatása) Kicsi kecskéd. És mindezt igaziból, igazi kicsi…..
aprajafalva Csipkebogyó 2011.03.07 20:41:03
Csipke, csitkenye, hecsedli,  Csipkebogyó...Szedni, enni, inni jó!!Végy egy marék száraz csipkebogyót. Törd össze mozsárban. Áztasd be éjszakára (1tk.bogyót 200ml vízbe), így oldódik ki és őrződik meg a legtöbb C-vitamin, majd szűrd le. A leszűrt folyadékot tedd…..
 Minden apró törpe nagyon várja a tavaszt!!! Mezítláb jött a tavasz,s akkora csodát csinált,hogy kinyílt a gólyahír,                  s kikeltek a kislibák! (Fésüs Éva)Bár ez nem a gólyahír, de mi ezt énekeltük ma egész…..
az első "ballagók" Aprajafalvárólsok szép, kedves napot töltöttünk együttremélem kedveseim, az oviban is nagyon jól fogjátok érezni magatokat!! ..
Néhány órás vagy egész napos gyerekfelügyelet elérhető áron, családias környezetben! Biztonságos, szeretetteljes légkörben fogadjuk a tipegő kort betöltött (1,5-4 éves korú) gyerekeket, ahol kiemelt figyelmet fordítunk a gyermekei testi-lelki-szellemi egészségére,…..