Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nelson Muntz (törölt)

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Sétaszabadság 2011.03.15 07:31:00
  Körbenéztünk kicsit Budapest belvárosában, hogy lássuk, miként készül a Szabadság fővárosa a Szabadság ünnepére. Íme:   UPDATE: Sajnos Kálmánék kicsit be voltak csípve, amikor a posztot készítették, ezért véletlenül tavalyi, tavaly előtti…..
Nelson Muntz (törölt) 2011.03.15 17:45:16
@vénkujon: ez a tarlos is helybe megy a loszerszamert.
remelem legkozelebb megkapja a tojast, hamar ennyire vagyik ra a ven szemuvegtipro..
Hiába, bennragadtam a húsmentességbe, a néhány hónapja, épp a Dining Guide díjátadón megkezdett önkéntes böjtömet azóta is csak elvétve hagytam abba. Csaba persze szerintem komplett idiótának tart, ő továbbra sem mondana le a vérről és a különféle, izmokba töltött…..
Nelson Muntz (törölt) 2011.03.10 14:52:52
@Spiritmonger: erokifejteshez nem hus, hanem szenhidrat kell.
 Egy katolikus alapítvány kezdeményezte, hogy ,,a megújulás és a múlt lezárása jegyében" távolítsák el a budapesti Gellért-hegyről a Szabadság-szobrot, és a helyére Nagyboldogasszony szobrát állítsák. Bakk István, a Bakk Endre Kanonok Alapítvány elnöke levelében…..
Nelson Muntz (törölt) 2011.03.07 12:50:22
@fourgee: ha Jezusnak jo volt az Oszovetsegbol idezni, akkor egy magat keresztenynek vallonak sem kell emiatt problemazni.
Nelson Muntz (törölt) 2011.03.07 13:13:03
@fourgee: ha Jezusnak jo volt az Oszovetsegbol idezni, akkor egy magat keresztenynek vallonak sem kell emiatt problemazni.
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
Miután néhány héttel ezelőtt kihirdették a jelöltek listáját, tegnap este a Millenáris Teátrumban tartott gálaesten átadták az idei Fonogram-díjakat. A szakmai zsűri tizenhét hazai, valamint öt külföldi kategóriában ítélte oda az elismeréseket. Díjat kapott többek között…..
  Amikor januárban a kormányzati takarékosság várható irányait (no meg az elmaradhatatlan csomag, nemcsomag, megszorítás, nemmegszorítás verbálbűvészkedést) boncolgattuk, a mai bejelentéseknek csak egy részét, a gyógyszerkasszára, a korkedvezményes nyugdíjakra és a…..
Nelson Muntz (törölt) 2011.03.01 17:32:45
@táltos: "a pontok jelentős része törvényalkotással jár, amihez szükséges az egyeztetés és a vita"

egyeztetes, vita? ezeknel? :DDD
Kis gyors technikai infó annak, aki még nem hallotta volna: most egy darabig a balkézzel gépelési skilleket fogom fejleszteni, így jó eséllyel kicsit rövidebbek lesznek a posztok. Na meg a héten mindent lájkolni fogok, így: (További lélegzetelállító szenzációs meghökkentő…..
  Mint azt megírtuk, Gyurcsány Ferenc felfedezte magának a Facebookot. A Mandiner jobboldali véleményhasábját a napokban rengeteg Gyurcsány-poszttal szpemmeltük tele, melyek közül a szuttyos csirke receptje egyértelműen kiemelkedett. Igencsak furdalt minket a kíváncsiság, mi…..
Nem, nem az izraeli labdarúgó válogatottról fogok írni. Hanem erről a cikkről.Kocsis Zoltán interjúSzegény Kocsis Zoltánnak sikerült azt nyilatkoznia, hogy az ő zenekarában 11 darab zsidó van. Amiről persze mindenkinek a klasszikus Kennedy-Hruscsov vicc jut eszébe, kivéve persze…..
A Deutsch-naptár után megint egy olvasói levél, fotókkal illusztrálva. Főhősünknek születésnapja volt, és a lentebb látható születésnapi üdvözletet találta a postaládájában. Nem Fidesz-párttag, nem vett részt semmilyen konzultáción, aláírásgyűjtésen, de mégis megkapta…..
Sajnos itthon nagy hiány van szalonképes konzervatívból. Hiába hívja fel a figyelmet erre a rendszerváltás óta a baloldali értelmiség és a közírók hada, a hazai, földhözragadt, mucsai, bőgatyás, nemkonzervatív nacionalista demagóg jobboldal nem hallja meg figyelmeztető szavát,…..
Proszektúra Magyar celebek 2011.02.09 16:47:00
Régebben voltak híres emberek, híres zenészek, színészek, politikusok, stb. Akiket sokan ismertek és tiszteltek. Aztán egyszer csak megjelentek hazánkban az úgynevezett celebek. A szó a celebritas – híresség, előkelőség – latin szó rövidítése.Ezekre a honi celebekre…..
Nelson Muntz (törölt) 2011.02.09 23:55:52
@James Onedin (aka Zöld Ember): "nem a Fidesz frakció 2/3-a ül börtönben ezért-azért"

pedig ok is ulhetnenek, de ugye most az ASZ-tol kezdve egeszen az ugyeszsegig fidesztagok ulnek minden pozicioban. micsoda veletlen hogy nem fideszesek ulnek elozetesben.
A hír: Bakács Tibort bolti lopáson érték. Egész pontosan elkapták, ahogy egy rúd téliszalámival próbált kisettenkedni egy hipermarketből (bocs...). A háttér: Bakács Tibor már régóta panaszkodott, hogy nem megy neki a szekér, kevés a meló, sok a fizetnivaló, szívatják,…..
Nelson Muntz (törölt) 2011.02.07 18:08:25
@bájgúnár: "Mire hazajön minden állat FideszKDNP-s lesz!"

mar most is azok :D
   Szent-Iványi István, ljubljanai nagykövet, aki a lassan épülő diktatúrában/tekintélyuralmi rendszerben/orbánfasizmusban is megőrizhette nagyköveti pozícióját (jelezzük, nincs egyedül), olyat nyilatkozott a tegnapi Magyar Nemzetben (a médiatörvény kapcsán is), ami…..
Nelson Muntz (törölt) 2011.02.04 13:24:11
@ivrilider: "amúgy nem örülök, ha a magyar nemzet direkt le akarja járatni szent-iványit a saját kiinduló tábora körében"

hat ezaz.. ez a sok fidesznyiknek fel sem tunik, hogy mindennap moslekkal etetik oket. az agyarnemzet felbufogi amit a megbizhato potentatok mar jol megragtak es elvarja a fideszesektol hogy bekajaljak.
Nelson Muntz (törölt) 2011.02.04 13:27:09
@Wolff: "Az is a szolgálati kötelezettségei közé tartozik, hogy interjút adjon a Magyar Nemzetnek? "

egy normalis orszagban egy kozszolganak kotelessege minden sajtotermeknek nyilatkozni, ha a munkajarol kerdezik.
  Anarchia Egyiptomban: rendfenntartó erők hiányában a lakosok szerveznek önvédelmi csoportokat a fosztogatók ellen; lezárták a Kairó-Alexandria autópályát; utasok ezrei vesztegelnek a reptereken; az elit tagjai menekülnek az országból; el-Fajjúm városban legalább ötezer…..
Nelson Muntz (törölt) 2011.01.30 18:02:33
@gloire: "egyértelműen kijelenthető, hogy 1956-ban Budapesten sehol nem voltak fosztogatások"

ezt rosszul tudod. apam elozo felesege a kiskoruton volt boltvezeto es azt meselte hogy kifosztottak a boltot(elelmiszer).
Smooth Criminal csellón. Ilyen nincs, és mégis van. Csak aztán el ne kurvuljanak, mint a finnek. ..
Nelson Muntz (törölt) 2011.01.28 17:45:32
@solo: nem en zenelek, de en is rangatoztam ezerrel :D
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
Nelson Muntz (törölt) 2011.01.28 13:01:24
@Triple Seven: netto 500 pont 2x annyi mint az atlagfizetes. persze ha te elkurvazod, eliszod es ellovizod akkor persze nem leszel gazdag, de ha belegondolsz, hogy ha ugyanannyibol elnel mint az atlag akkor a masik felet felrerakhatnad, befektethetned es par ev alatt gazdag lehetnel. es igenis aki kulfoldre jar nyaralni (evente akar tobbszor is), sok tizmillios ingatlana van, tobb autoja az gazdag. leszarom, hogy te minek erzed magad.
A napokban felhívott egy francia újságíró hölgy a Marianne című, 300 ezres példányszámú hetilaptól, és arra kért, hogy beszélgessünk kicsit az utóbbi hónapok magyar gazdaságpolitikai kormányzati döntéseiről. Nem tudom, ez a lap mennyire volt eddig kemény Magyarországgal…..
Nelson Muntz (törölt) 2011.01.26 18:12:17
Fogarasi-havasok: Magyarország ezeréves határa  A kettős álllampolgárság immár kipipálva. Sokan kérdezhetik: miért kapnának választójogot is a külhoni kettős állampolgár magyarok? Én inkább megfordítanám a kérdést: miért NE kapnának választójogot, ha már magyar…..
Téveszme az a gyakran hangoztatott érv, hogy az egykulcsos jövedelemadó igazságos, mert mindenkitől azonos arányban vonják el az adót. Ez csak akkor lenne igaz, ha minden forint egyforma lenne. De nem az. A 80 ezredik forint nem olyan és nem is arra költik, mint a 800 ezrediket.…..
A Szkeptikus Társaság Közhasznú Egyesület is csatlakozott ahhoz a világméretű akcióhoz, amely a homeopátiáról kívánja lerántani a leplet. A “10:23 Homeopátia - Nincs benne semmi” kampányt a brit Merseyside Szkeptikus Társaság indította útjára 2010-ben. A…..