Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Josh78

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tessék szépen logikusan gondolkozni a KDNP és más hasonló mutyitársaságoknak. Azért emlékezzünk arra, hogy mit is javasolnak egyes keresztény-katolikus szextanácsadó könyvek. Szerintük orrba, szájba, fenékbe mehet házasságkötés nélkül is.  Na ezen utóbbira is kellene egy ilyen frappáns…..
Josh78 2012.06.08 12:46:20
@Ad Dio:
Örülök, hogy van amiben teljesen egyetértünk.
Ebben az esetben viszont nem inkább azon kellene fáradoznunk, hogy a feltételek meglegyenek, ahelyett,hogy néhányan teli szájjal gyilkosnak bélyegezik meg az abortuszon gondolkodókat?
Ha a társadalom tud valódi alternatívát kínálni az abortuszra, gondolkozhatunk a szigorúbb szabályozásáról.
Josh78 2012.06.08 12:57:06
@Jaffar:
"2/3-ad van, vagy mi a szösz"
:-)Ez tetszik.

Az abortusz-ellenzőket is meg lehet érteni, ha nem a vallással takaróznak.
Középút kellene. Inkább szigorúbb szabályozás kéne a tiltás helyett.
Josh78 2012.06.08 13:00:33
@Ad Dio:
"A legtöbb jogfilozófia úgy fogalmazza meg az önvédelem kérdését hogy a támadás elhárítására nem alkalmazható erősebb eszköz mint amivel a támadást elkövetik."
Értem, de én a személyes véleményedre lennék kíváncsi: "Talán kiegészíteném azzal, hogy az önvédelem célja a SZABAD élet védelme. Vagy aki nem megölni akar, csak fogolyként tartani, azt nem lehet önvédelemből megölni? "
Ismét sikerült asztalbontásra érkeznünk valahová... A napokban fogadott el a magyar parlament egy határozatot a bioüzemanyagok térhódításáról, amivel nagyjából egy időben látott napvilágot egy uniós tanulmány, amely kifejti: "a hagyományos üzemanyagok használatánál is…..