Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ompoly

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Johnny Depp és Vanessa Paradis 16 éves lánya, Lily-Rose Depp fiatal kora ellenére kezd keresett modellé válni (első fotósorozata itt). Lily-Rose szuper géneket örökölt, ennek megfelelően tökéletesen gyönyörű is. Szépségét gyorsan kiszúrta Karl Lagerfeld is, aki máris…..
Él Indonéziában egy hagyomány, amely európai szemmel inkább tűnik állatkínzásnak: majmokat öltöztetnek be babaruhába, arcuk elé álarcot tesznek, így próbálva meg némi pénzt kérni a járókelőktől. Az persze nagyon nem mindegy, hogy egy ilyen hagyományt miként visznek…..
ompoly 2014.01.20 08:55:51
Húha, egyáltalán hol kezdjük? Talán ott, hogy ma már nincs olyan európai nagyváros, ahol Móró Máté divatfotói után ne kapkodnának két kézzel. De hát miért is ne kapkodnának, amikor még a legkúlabb párizsi magazin szerkesztői is az állukat keresgélték a földön, miután…..
ompoly 2013.12.09 22:03:37
Az első, szerintünk vállalhatatlanul széteső és tróger műsort követően Sebestyén Balázs és Vadon János új műsora, a Vundersőn und Zuperszexi (eltaláltam?) a második kiadásban úgy 50 százalékot visszavett az arcból és a gyökérségfaktorból, majd a harmadikra az alkotók…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
ompoly 2012.11.15 21:23:54
@Shopping:

Shopping összefoglalta a lényeget, aki szar alak, az szar alak, függetlenül a hivatásától.

Aki ügyes, az pedig ne ostobán fikázzon, hanem adja el maga az ingatlanát, ha béna hozzá, vagy nincs kedve vele foglalkozni, akkor meg kérje szakember segítségét.

barátnőm ingatlanozik, látom mit rohangál a mostani ócska piaci helyzetben (napi 10-11 órát), mire elad végre valamit. rendkívül rövidlátó dolog azt az egy pillanatot nézni, amikor hónapok után végre aláírnak egy szerződést. ja, elfelejtettem mondani, hogy a három legutóbbi munkájából kettőt ki sem fizettek, egy lakáskiadásból folyt be 50 e forintja.
hopp, csak nem a tulajdonosok között is akad szar alak? nocsak.
Rendkívül provokatív marketingfogásra szánta el magát egy németországi rövidital-márka, a G-Spirits. A vodkát, rumot és whiskyt forgalmazó cég feltette magának a nagy kérdést: vajon mit szeretnek a férfiak a piánál is jobban? Bár a triviális válasz a pina foci lenne, ők…..
Végre egy műszaki cikk printhirdetés, ahol nem a termék látszik jó nagyban. Olyannyira, hogy a termék le is maradt a képről. És voilá, termék nélkül is értjük, hogy ez egy fagyasztóreklám. És kaptunk egy etetős, igazán kreatív hirdetést. A fagyasztókról köztudott, hogy sok…..
Celebration Day címmel november 19-én jelenik meg a Led Zeppelin 2007-es, egy estére szóló újjáalakulásról készült koncertfilmje különböző videó- és audió-formátumokon. Aki szemfüles volt, már megnézhette a filmet, nálunk is jelent meg írás róla, de most már senki marad le…..
1979 novembere. Az Amerikába menekült nyugat-barát sah vérét követelő iráni iszlámisták elfoglalják a teheráni amerikai nagykövetséget, és annak minden dolgozóját túszul ejtik. Azaz majdnem mindet: hat diplomatának sikerül elmenekülnie és elrejtőznie a kanadai nagykövet…..
Járai Rudolf 1913. október 12-én született Triesztben. Pár hónapos korában édesanyja és nevelőapja Budapestre költözött. Tíz éves korában, a jó bizonyítványa jutalmául kapta az első gépet, - elmondása szerint - a fényképezést félig játéknak, félig szórakozásnak…..
A Milla október 23-ai tüntetésén Bajnai visszatér. Két év ellenzéki építkezési lehetőség után ott tartunk, hogy még mindig a bukott miniszterelnök az ellenzék messiása? Mér' nem rögtön Medgyessy, hiszen róla sincs már rossz emlékünk...Tényleg nincs jobb nála? A…..
Régen minden jobb volt, de főleg a Traubisoda, a Skála és a Müszi reklámja? Az Index és a Bistro Reklámügynökség most kultúrforradalmat hirdetett a tévéket, a rádiókat, az újságokat és az utcákat elárasztó, gyatra minőségű reklámok ellen, és Aranydisznó-díjjal jutalmazza…..
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
A Viasat weboldalán mától látható a Híd című dán-svéd krimi, amiben egy szövevényes gyilkossági ügyben kénytelen együtt dolgozni egy kényszeres viselkedészavarban szenvedő svéd nyomozónő és egy jókedvű, de zűrös magánéletű dán detektív. A svéd nyomozót az idén 40…..
A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián 2012 végzett egy kutatást a magyarok közéleti tájékozódási és médiafogyasztási szokásairól, melyről a Kreatív Online készített egy összefoglalót. Az egyik kérdés arra kereste a választ, hogy a  felsorolt sajtótermékek közül…..
A Robotzsaru reboot jó ideje a levegőben lóg,  a tervezeten Darren Aronofsky dolgozott, de az MGM csődjét követően távozott a projekt éléről. Miután a stúdió úgy-ahogy kikecmergett a pénzügyi bajból adott egy nagyobb lökést a Robotzsarunak is, José Padilhát ültették a…..
Értesüléseink szerint hamarosan megnyílik az első magyarországi Massimo Dutti üzlet Budapesten!A spanyol Inditex csoportba (Zara, Pull&Bear, Bershka,stb.) tartozó divatmárka a Fashion Street-en nyitja meg hazai üzletét, várhatóan heteken belül.A Massimo Dutti az Inditex csoport…..
ompoly 2012.09.15 14:08:07
Teljes gőzzel folyt a szeptember 22-i Critical Mass szervezése, amikor a rendezvény két arca, Kürti Gábor és Sinka Károly egyik pillanatról a másikra lefújták az egészet. Sőt, bejelentették, hogy még egy bringás felvonulást szerveznek jövőre, és ezzel véget vetnek a nyolc éve…..
ompoly 2012.09.10 12:14:48
Amikor hazánkban valaki a fájó torkára egy Negro cukorkát vásárol, lehet nem is tudja, hogy a márka nevének kiejtésekor az Egyesült Államokban elég csúnyán néznének rá egyesek, bizonyos környékeken pedig még ennél is rosszabbul járna. Ezt bizonyítja a rapsztár 50 Cent is,…..
A Thanksgiving Eli Roth hozzájárulása volt a Grindhouse ál-előzeteseihez, de mostanáig tartott, mire talált egy történetet a képekhez Jeff Rendell írótársával. A forgatókönyvbe Jon Watts és Chris Ford is besegítenek, akik szintén készítettek egy ál-előzetest a Grindhouse-hoz.…..
Kedvelem azokat a filmeseket, akik kellő és odaadó tisztelettel, megbecsüléssel bánnak bizonyos, általuk kedvelt műfaj(ok) iránt. Azokat pedig még jobban bírom, akik mindezek ellenére vannak olyan merészek, hogy a tiszteletük tárgyából egy kávéskanálnyi gúnyt űzzenek. Hogy egy…..