Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalinka

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
Már többször téma volt ezen a blogon a nagyszülői láthatás kérdése, de az összes eddigi történet közül az alábbi  a legabszurdabb.T. Zugügyvéd!Az én történetem elég bonyolult és sajnos szomorú!A párommal 2.5 éve vagyunk együtt!Született egy gyermekünk, aki most…..
Smooth Criminal csellón. Ilyen nincs, és mégis van. Csak aztán el ne kurvuljanak, mint a finnek. ..
kalinka 2011.01.28 21:56:45
@vincere: Szénszálas csellók, nem fából vannak. Nagyon könnyűek és a hangzásuk van olyan szép, mint az eredetiknek.
C10 úgy gondolta, segít nyelvtanárjának egyéni vállalkozóvá válnia és nyomtatott neki egy időpontot Ügyfélkapuból. De minek:Nyelvtanárnőm úgy döntött, hogy egyéni vállalkozó lesz. Segítségemet kérte, mert a magyar jogi, büro nyelvet és magát az okos jogrendszert nem…..
Azaz szuper hamisdollárt. Esetleg szuperhamis dollárt. Itt olvasható egy kisregény hosszúságú cikk a kansascity.com-on a titokzatos, húsz éve a piacon lévő hamis százdollárosról, ami annyira tökéletes, hogy ideális táptalaj mindenféle összeesküvés-elméleteknek az…..
A Homár mindig is az egyenes beszédért küzdött, hogy a fogyasztók objektívebben dönthessenek. Milyen szép is lenne, ha pl a hipermarketekben minden tizedik terméken nagy pirosfehér "dobozból kilopott!" vagy "felújított termék!" tábla világítana... A képet…..
Rékuc erős hajrával megtalálta a hét legforradalmibb termékét, amit a Homár is rögtön a szívébe zárt. A Fructis-termékcsaládot régebben a hetekig kimoshatatlan waxuk miatt szerettük (biztos a gyümölcskoncentrátum), de a vízálló sampon is izgalmas teszteket vetít előre.…..
Benjamin kapott egy szomorú kommentet a Posta Direkt pont egy éve tartott kérdőíves spammolásával kapcsolatban. Az értelmetlen offline emailgyűjtést egyéjszakás üdülések belógatásával palástolták, amit azóta is hiába várnak a "szerencsés nyertesek". De előbb…..
Na igen, pont erről volt az imént szó. Igazából a 4-es metrót fel lehetne tölteni a fantombírságos sztorikkal, de ez egy annyira minősített eset, hogy nagyon. Ádám édesapját halála után sikerült megbírságolnia a Centrumnak egy olyan autóban, amit addigra már kivontak a…..
Én tudom, hogy a legtöbben hülyének tartanak, hogy van Cora Bizalomkártyám (különben három van a három fővároskörnyéki áruházba), de hát miért konzumidióta az ember, ha nem ezért. Különben tényleg egy csomó ajándékom van a pontokból, tényleg megéri, de nektek erről nem…..
A Homár egyik nagyapja megyei bírósági elnök volt, egyetlen nagynénje ügyvéd, úgyhogy kedden egészen megrázta a hír a tárgyalóteremben megvert és székkel megdobált bírókról. Másfajta rázkódást okozott a micimackó által talált backdoor kommunikációs gyöngyszem "egy…..
A világ legjobb orosházi blogján találtuk ezt a lenyűgöző fotósorozatot, ami egy offline, golyóstollal és filccel, budiajtóra megvalósított Index-fórumot mutat be. Amennyit a feliratokból ki tudtunk venni, az alapján ez a munkahely nincs híján az egészséges kreatív…..
Hiába folyik ki mindenkinek mindenén a BKV, sajnos újra az arcpirító surmóság mezejére léptek. Az Index is lehozta, hogy a BKV 6-án és 7-én nem bünteti meg a lejárt bérlettel közlekedőket. Erről azonban sajnálatosan nem értesítették ellenőreiket, akik rögtön 12 rugóra…..
Itt már nem babra és tízesekre megy a játék, hanem darabonként egy ezresre akarták legombolni az Aréna plázás Tescóban markn-t. Mondjuk megérdemelte, mert művészfilmet, ráadásul japánt akart olcsón venni. Bruhaha, örüljön, hogy nem verte meg két fehér köpenyes valamelyik…..
Évekig azt gondoltam, hogy semmiképp sem lehet szó tudatos összeesküvésről. Mármint hogy lehetetlen, hogy a Tesco szándékosan próbáljon meg azzal a piti trükkel pénzt keresni, hogy pár forinttal olcsóbb árat ír ki a polccímkéken, mint amit a végén a kasszánál elszámolnak.…..
kalinka 2008.01.08 00:26:11
Méltatlanul keveset foglalkozunk a kéményseprőkkel, akik elképesztő tízezrekre veszik le az embert azért, hogy 2 perc alatt végigjárassák a tekintetüket egy kis aknanyíláson, amire csak kéményseprőszemmel látható vegytintával nyilván olyasmit írtak, hogy "Na, ezt a…..
No nem kell megsemmisítő gúnyra gondolni, inkább szelid barackot ad Hernádi Zsolt, a már-már webkettes elnök-vezérigazgató. Történt, hogy Hernádit az EVK Szakollégium meghívta egy előadásra a Corvinus Egyetemre. A vicces egyetemisták egy olyan, Youtube-ra felrakott klip…..
A Homár a maga részéről tavaly kiszórakozta magát az eastpak pszeudodízeles zombis hátizsákreklámjain, azonban az oszlóképű modellek azóta hazánkban már az utcán rémisztgetik a kisgyerekeket. Trex rémült szülőként a jóságos internethez fordult…..
Ásványvízízű rágó? Ez akkora hülyeség, hogy a Szentkirályi új terméke óriási fórral indult: nem ismerek olyan, foggal rendelkező embert, aki az utóbbi napokban ne kommentálta volna a vizes cég meglepő termékskála-bővítését. A felfokozott várakozás után ma eljött a…..
A germánok már rákaptak pár klasszikus magyar fogásra – jelenti alkalmi tudósítónk, a világ legjobb videóblogját, a Rossz PC játékokat jegyző freddyD. Alant olvasható barátunk beszámolója a berlini lángosról és a Lidl lecsójáról. Mi lenne, ha összeszednénk, melyik…..