Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carlyle

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A munkáltatómmal még jelenleg is folyik a szóbeli egyezkedés a munkába visszatérésemet illetően. Jelenleg gyes-t kapok és szeretnék visszamenni dolgozni, de a munkáltatóm tájékoztatott, hogy nem akar visszavenni.Azt javasolta, hogy írjam alá a közös megegyezést és kifizetik a ki…..
Carlyle 2010.11.14 01:02:10
Amíg jár a gyes részedre, védettséget élvezel, ki rúgni nem tudnak. Voltam hasonló cipőben 2006-ban. Nem tudom mióta vagy a cégnél, de ha több mint három éve akkor jár végkielégítés + felmondási időre is ki kell fizetniük a béred + a szabadságot. Rendkívüli felmondással csak akkor küldhetnek el, ha olyan dolgot teszel mely miatt rendőrségi feljelentés lesz a vége, pl. jól megvered a főnöködet, és 8 napon túl gyógyul:)
Most próbálnak olyan helyzetben hozni hogy Te mondj fel. Én kitartottam, nem hagytam magam, hozzá kell tennem, ahogy lejárt a gyes minden nap ellenőrizték a munkámat találnak-e benne hibát, ami miatt elküldhetnek. Nem tudtak, kapóra jött a válság hogy arra hivatkozva elküldjenek, kivártam, végkielégítéssel jöttem el.
Ha nem tudnak ugyanabban a munkakörben alkalmazni mint eddig, ugyanúgy, akkor felmenthetnek a munkavégzés alól, de a béredet fizetniük kell. Én vinnék diktafont hogy felvegyem a beszélgetést, mindegyiket. Ha lehetséges mondd ki többször is a keresztnevét, akivel éppen beszélsz.
Én azzal kezdtem miután bepróbálkozott a főnököm, hogy mielőtt bejöttem hogy újra dolgozzam, beszéltem a Munkaügyi Minisztériummal és hivatkozva... paragrafusra nem tehetnek ki. stb. Fogja vakarni a fejét az tuti. A munkaügyi bíróságon el fogják fogadni szerintem a felvételt. Tudtommal ha nagyon bűnt leplezel le a felvétellel, mint amit te követsz el a hangfelvétellel akkor cseszheti. Viszont ügyvédet is megkérdezhetsz erről.