Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meko

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Capital Partners nevű brókercég paradigmaváltást hozott a hullamosáshoz és kutyaszappanfőzéshez hasonlóan népszerű telefonos zaklatás marketing világába: nem elég, hogy reggeltől estig otthonukban inzultálják az ártatlan lakosságot, ha valaki menekülni próbál előlük, azt…..
Meko 2009.05.09 09:59:22
A fiam hívta fel erre az oldalra a figyelmemet...
Én egy fiatalnak mondható cégtulajdonos vagyok. Apám után örököltem a cégemet, amit most nem szeretnék megnevezni. Nos a pénzem egy részét a CPbe fektettem már 1és fél éve. Azóta meg 7szereződött a cseh banknál lévő pénzem ami mellesleg ha jól tudom a cseh nemzeti bank.
Igen igazak azok a hírek hogy irtó "bunkók" a brókereik de kérem szépen uraim ők pénzel foglalkoznak ez a dolguk! Ha nem lett volna rettentő rámenős a brókerem sose fektettem volna be náluk. Az 1,9es Tranzakciós díj engem is rohadtul zavart meg kamunak hittem, de ha 25százalékból ellopnak 3,8 az hidegen hagy engem. Persze igen 1 és fél év alatt volt rá példa hogy vesztetettünk de az én brókerem ezt mindig tudta valamilyen módon minimalizálni. A gazdasági válság kirobbanásánál is rengeteget buktam. Utána valamilyen módon nem pontosan értem hogy de van rá náluk egy szakkifejezés a folyamatosan csökkenő részvényekből is decemberig vissza nyertül a pénzem egy részét és most pedig már újra a berakott összeg 7szerese fölött vagyok. Szóval nem nagyon értem hogy itt egyesek mért panaszkodnak. Én akkor tudtam a pénzem egy részét kivenni amikor akartam csak nekem is határozottnak kellett lenni a brókeremmel szembe. Mellesleg azóta a brókerrel már nyaraltam is együtt. A magánéletbe pedig nem akkora faszkalap mint a telefonba. Ha meg sikerült szar brókert kifognod? Mért nem kérsz másikat? Már bocsánat de jó magad vagy hülye nem a Capitalosok...