Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anci73

1 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régen megfogant az ötlet (egész pontosan a blog létrejöttekor), hogy megjelenünk egy ikerposzttal a férfi és női öltözőben tapasztaltakról. Ne csak borozgatás/sörözés/twittelés visszatérő témája legyen mindez, legyen egy hivatkozható összefoglaló is mindezekről.…..
Jansi FC - SSC TatabányaKét élcsapat meccsel. Zotya idén nem vette "komolytalanra" a kupaszereplést. Ez az oka annak, hogy az eddigi találkozásaink eredményeire nem tudunk alapozni. Egy bivalyerős védelem fog majd összecsapni egy erős középpályával, így aztán az…..
Anci73 2010.03.24 13:11:22
@Jansi_: Köszi! Fejünkbe is szállt
Jansi FC honlapja Kupa III. rész 2010.01.14 08:40:48
A "blamázs", "blama" szó jelentése: 'leégés', 'baklövés', 'felsülés'. Ezek a szavak fejezik ki leginkább azt a produkciót amit a két újdonsült IV. osztályú csapatunk művelt a szerdai mérkőzésen. Az fc Szalci és a Mena FC csapata is egy VI. osztályú…..
Az előzetesen a csoport slágermeccsének kikiáltott fc Szalci - Mena FC meccs  beváltotta a hozzá fűzött várakozásokat. A lassan már csak "Mena verőnek" nevezett Szalci-legénység ismét kitett magáért. Az első félidőben ugyan nem láthattunk gólt, viszont a második…..
Jansi FC honlapja IV. Bari kupa 2009.09.30 11:15:00
 Kedves Mind!Indul a barikupa! Az első forduló sorsolásai:-Ne feledjétek leadni a tippeket, valamint a "mesterlövészeteket"!Az 1. forduló Tökösgyerekek FC v AC Qtty Dátum: 7/10/2009 Idő: 9:45  Mena FC v Jansi FC Dátum: 7/10/2009 Idő: 9:45  AnciTeam v SSC…..
Rossonérok - Jansi FC     1:5Könnyed játszadozással léptünk túl az alacsonyabb osztályú ellenfelünkön, amely csapat hősiesen küzdött ellenünk az utolsó percig.A mérkőzésen szerencsére nem történt sérülés és minden a terv szerint alakult.…..
Folynak a tervezések, megvalósítások a csapatoknál. A szünetben Mena mester és Vámosi mester beszélt a tervekről.Mena:Összességében teljesen elégedett lehetek az idei szezonommal.- Bajnokságban 4.hely (2 pontra lemaradva az első helytől)- Barikupa újbóli fölényes megnyerése- HT…..
Anci73 2009.09.03 11:59:18
@Jansi_: Nem vagyok a főnöke. De én is online vagyok mindig ;-) És itt kőkemény munka zajlik, ne aggódj!
Amúgy amate főnöke épp a minap hagyta abba a HT-t (velem együtt regisztrált), meglátjuk, az ő teljesítménye mennyiben javul ezután.
Csapjanak össze a fiatalok is !Mit szólnátok ahhoz, ha kb 4 hét múlva elindítanánk egy közös ifibajnokságot?Akinek nincs és van kedve addig létre tud hozni egy akadémiát (én is 1 hónapja alakítottam és megvan az első győzelmem!),így tudna csatlakozni. Meglátnánk mennyien…..
Hunyadisok - Jansi FC     2:1Várt, de mégis fájó vereséget szenvedtünk az újoncoktól. Sajnos már a 3. percben hátrányba kerültünk és kénytelenek voltunk változtatni. Ekkor érkezett Ledesma, akinek 1 perc is elég volt az egyenlítéshez. Innentől…..
 III.BarikupaMégis megrendezésre kerül a Barátság kupa ! János nem foglalkozik a dologgal,de ha gondoljátok a kupa történéseit, (beharangozók,értékelések) én mindíg időben felrakom a honlapra és újra régi fényében ragyoghatna e nemes sorozat, akárcsak az első…..
Jansi FC honlapja 3. Forduló 2009.06.05 13:01:00
Briós United - Jansi FCEddig sohasem ízlett a Briós.... Pontosabban akkor nem volt velük szerencsénk, amikor kiálltak ellenünk. Az utolsó szezonban kétszer is vereséget mértek ránk, így nem hiába nem várjuk túlságosan a találkozót. Ráadául a csütrötöki edzésen nagyon…..
Anci73 2009.06.06 17:59:59
@Jansi_: Igen-igen-jgen!!!!!!!! Tudtam!
Köszi, hogy ilyen ripsz-ropsz sikerült. ;-) A mai csoportomban annyira nem megy a tippelés, hogy ez most jó elégtétel. Köszi!
Jansi FC honlapja HT kupa 3. kör 2009.06.04 16:30:15
Lebonyolították a ht-kupa 3. körét is. Támogatott csapataink közül hárman megint búcsúzni kényszerültek, így már csak 5 csapatunk áll. Tuliék végig egálban harcoltak náluk magasabb osztályú ellenfelük ellen, ám ezúttal a hosszabbítás nem nekik kedvezett és aranygóllal…..
Mint tapasztalható volt, a múlt szezon vége a cikkek írását tekintve nagyon kaotikus volt. Ennek rengeteg oka volt, leginkább az, hogy az oldal szerkesztője (vagyis én) drasztikusan felforgatta saját nyamvadt kis életét.Ezúttal riporterünk engem szólaltatott meg, hogy egy…..
Anci73 2009.05.26 10:40:29
Jansi FC honlapja Hattrick Baby 2009.03.26 17:14:00
            Honlapunk értesülése szerint a mai napon megszületett Vámosi Lizett !!!      3300 grammal és 52 cm-rel 14.29-kor látta meg a napvilágot ! A Baba és a Mama is   jól vannak…..
Jansi FC - fc Szalci   6:1Nem borult a papírforma. Szalci fogadkozásainak ellenére csapata vérszegény játékot mutatva öt gólos zakóval kezdte a 2. Bari kupát. Csapatunk mesterlövésze: Dukai Jani 35 percet töltött a pályán, ám így is képes volt egyszer mattolni Petrov…..
Jansi FC - Nagyszénás FC   2:1Kemény mérkőzésen hátrányból fordítva tartottuk otthon a 3 pontot, a bajnoki címre is esélyes csapat ellen. Az első félidőben hátrányba kerültünk, ugyan mi irányítottuk a találkozót, de a második féidő hajrájában 3 perc alatt 2…..
Nehezen indult a szombatra megszervezett "szaktalálkozó", amelyet már két hete beharangoztunk. A budapesti különítmény (Anci, Amate) vélhetően a Tatabánya - Budapest távolság miatt nem képviselte csapatát. Gentnél ("Csirkék") hasonló helyzet lehetett,…..
Néhány hasznos információt megosztanék veletek a Bari kupa tippelési versenyével kapcsolatban. A pontozást úgy alakítottam, hogy még izgalmasabb legyen a tippverseny. A kimenetelt eltaláló játékos 4 pontot kap. Aki a győzelem arányát is eltalálja, az újabb 3 pontot kap, aki pedig…..
Barátságos mérkőzésre Svájcba utazik a csapatunk, a helyi szövetség által is magas szinten jegyzett Fun Soccer Club ellen mérkőzünk. A meccstől nem várok sokat. A lényeg, hogy a helyi nemzeti italokat kipróbálhassuk, valamint, hogy egy kis ízelitőt kapjunk abból, hogy milyen is…..
A szombati mérkőzés után több fronton folytak a cselekmények. A vendégségből hazafelé tartó szurkolóinknál elfogyott a türelem. A feldühödött Kék Armada huligánjai Budapest belvárosában több kirakatot is betörtek és néhány villamost is megrongáltak. A rendőrség több…..
Rohamkukac C.F. - Mena FC  1 - 2      "sikerült"       Nehéz mérkőzésen újra egygólos győzelmet arattunk ! Már az első félidőben kialakult a végeredmény,a nem sok helyzetet hozó mérkőzésen amin nem is…..