Regisztráció Blogot indítok
Adatok
game ower

0 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.10.20 08:00:00
Film+ 21:00 bérgyilkos a szomszédom Nicholas "Oz" Oseransky (Matthew Perry) és Sophie-t (Rosanna Arquette) teljesen átlagos házaspár, ha az átlagos, hogy a férfi még dolgozik a nő rendszeresen csalja. Ebbe az "idillbe" lép be egy új szomszéd, a hírhedt bérgyilkos, Jimmy (Bruce…..
Filmdroid Jack Reacher előzetes 2012.10.18 11:00:00
Tegnap volt látható az új poszter, most az új előzetes tekinthető meg a Jack Reacher filmhez. A főhőst alakító Tom Cruise keménykedik, s bár azt állítja nem hős, mégis elindul, hogy megmentse a királylányt az ügyvédnőt, Helen Rodint (Rosamund Pike), az egyre bonyolultabb…..
Ami eddig pletyka volt, most valósággá vált, miszerint Rupert Wayett hivatalosan is kivált a A Majmok bolygója: Lázadás folytatásának projektjéből. A Fox összeállított egy listát a lehetséges rendezőkről, aminek az élén Matt Reeves szerepel. Neki köszönhetjük többek…..
Filmdroid Első kép a Noéból 2012.09.26 11:00:00
Arról már láttunk képek, hogy miként néz ki Russel Crowe, mint Noé Darren Aronofsky évek óta megvalósításra váró filmjében. Most pedig az első kép érkezett meg a bárkáról, illetve annak utasairól, azaz az állatokról. A sok csúszómászó, és egyéb hüllő egy helyre lett…..
A múlt heti volt az év leggyengébb hétvégéje, egy filmnek sem sikerült átlépnie a tízmilliós határt. Ehhez képest kicsit javult a helyzet, az első két helyezett is 15 millió dollárnál többet keresett, de még ezek sem álom számok. Főleg ha figyelembevesszük, hogy mindkettőnek…..
game ower 2012.09.18 18:40:50
Filmdroid TOP 10 Gengszter filmek 2012.09.15 12:00:00
Régóta szerettem volna már megcsinálni ezt a 10-es listát, mivel ahogy sokaknak, úgy nekem is nagyon közel állnak a szívemhez a gengszter filmek. Most a Fékezhetetlen kapcsán, úgy gondoltam, eljött az ideje, hogy összeszedjem a 10 legjobb gengszterfilmet. Vajon Vito Corleone, Tommy…..
Filmdroid Mama előzetes és képek 2012.09.14 10:30:00
Guillermo Del Toro  produceri felügyelete alatt készült el Andres Muschietti Mama c. 3 perces rövidfilmjének egész estés változata, melyben Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau  és Megan Charpentier kapott szerepet. A történet két fiatal lányról szól, akiknek menekülniük kell…..
A zombik a világ urai. Alice (Milla Jovovich) egykor maga is kísérleti alanya volt annak a cégnek, amelynek laboratóriumából kiszabadult a világ elpusztításáért felelős T-vírus. Most a cég legtitkosabb műveleti bázisán tér magához: miközben a hatalmas bunkerlaboratóriumból…..
game ower 2012.09.14 19:21:48
A kaptár – Megtorlás: A zombik a világ urai. Az emberek elszigetelt, kis csapatokban, átmeneti nyugalmat kínáló erődvárosokban próbálják túlélni a túlélhetetlent. Alice (Milla Jovovich) egykor maga is kísérleti alanya volt annak a cégnek, amelynek laboratóriumából…..
game ower 2012.09.13 19:07:23
És ezek csak a legragacsosabb forgatási képek, még több kép itt...
game ower 2012.09.11 17:57:05
Az íj az egyik legősibb fegyver. Használata látványos, megjelenése impozáns, s hatékonysága halálos, ha hozzáértő kezekbe kerül. A megfeszülő íj, a kiröppenő nyílvessző hangja könnyen felismerhető, és vitathatatlan, hogy semmihez sem fogható. Ha íjászatról beszélünk a…..
game ower 2012.09.11 17:49:39
Spike Lee a Red Hook Summer után az Old Boy remake-kel jelentkezik. A produkcióhoz most Nate Parker csatlakozott, aki a Red Tailsben volt legutóbb látható. A fedélzeten tartózkodik már Samual L. Jackson, Elizabeth Olsen, Josh Brolin, Sharlto Copley, Michael J, Burg és Steven Hauck. ..
Valamiért Magyarországon nem kapott akkora figyelmet Henry Cavill (az új Superman) és Bruce Willis új filmje, ami még áprilisban futott a mozikban, pedig Bruce hónapokig nálunk forgatott. Mondjuk, ha vele reklámozták volna, akkor igencsak átverés lett volna, ugyanis itt…..
José Padilha jelenleg a Robocop remake-en dolgozik, de mielőtt lenyúlta Hollywood,  az első egész estés fiction filmje minden idők egyik legsikeresebb alkotása lett a hazájában, Brazíliában; elloptak egy produkciós kópiát és egyes becslések szerint már a megjelenése előtt több…..
game ower 2012.08.26 21:27:31
Olasz film, egy rohamrendőr egység mindennapjairól. Rendkívül erőteljes alkotás, melyben egy újonc rendőr és az őt „befogadó” rohamrendőr egység összeszokását ismerhetjük meg. Az új fiúnak anyagi gondjai vannak azért lép be a rendőrségre, egyébként inkább…..
Filmdroid Csajos Expendables 2012.08.21 15:00:00
A The Bridesmaids hatalmas sikere után - amit mindenki a női Hangoverként emlegetett - úgy tűnik van ráció a sikeres koncepciók pénisztelenítésében. Legalábbis erre gondolhatott a 1984 Private Defense Contractors cég (The Grey, Machine Gun Preacher), amikor kitalálták, hogy egy…..
game ower 2012.08.22 08:50:50
London még ki sem heverte az Olimpia záró ünnepségét, hétfő este már az Expandables 2 díszbemutatójának adott otthont. A Netflix elég nagy bulit szervezett, még Usain Bolt is ott volt. A film csütörtökön kerül a brit mozikba. ..
Filmdroid Antiviral előzetes 2012.08.10 10:30:00
Megérkezett Brandon Cronenberg (David Cronenberg fia) sci-fijének előzetese. A 2012-es Cannes-i filmfesztiválon két Cronenberg filmet kaptak az oda látogatók: az öreg David Cosmopolis című filmje miatt volt ott, míg fia, Brandon első rendezése, az Antiviral című sci-fi-thriller…..
game ower 2012.08.10 16:55:59
Jövő héten kerül a mozikba Az Emlékmás, című sci-fi Colin Farrell, Jessica Biel és Kate Beckinsale főszereplésével. Az InterComtól érkezett egy magyar feliratos összeállítás a film akciójeleneteinek kulisszatitkairól, amiből azt is megtudhatjuk, hogyan készült a film egyik…..
Már ígérték és íme megérkezett az Égszakadás előzetese, sőt egyszerre kettőt is közzétettek. Daniel Craig harmadjára ölti fel a 007-es öltönyét, ezúttal a kiszőkített Javier Bardemet üldözheti, aki az MI6 elpusztítására tör, viszonylag eléggé nagy sikerrel. James Bond…..
Úgy tűnt, hogy Richard Kuklinski az unalmas amerikaiak életét élte, de nem szoktak olyasvalakiről fimet készíteni, aki nem csinált valami érdekes vagy borzasztó dolgot. Szóval ki is volt valójában az úriember? A maffia bérgyilkosa, aki több, mint 200 emberrel végzett pályafutása…..
Filmdroid Tüskevár előzetes 2012.07.27 19:57:53
A Tüskevár filmhez Balogh György, a Pizzás rendezője látott hozzá még 2005 nyarán. Azóta minden évben szóba kerül, hogy majd valamikor bemutatják, ha végre összeszedik a szükséges összeget ahhoz, hogy teljesen gatyába rázzák az alkotást. Jó ideje nem is reménykedhettünk…..
Filmdroid Verhoeven és Jézus 2012.06.20 11:18:00
Paul Verhoeven régebben olyan filmekkel került a figyelem középpontjába, mint az Elemi ösztön (Basic Instinct) vagy a Csillagközi invázió (Starship Troopers), mostanság azonban csend honol környékén. Roger Avary utoljára a Beowulf forgatókönyvét vetette papírra, azóta megjárta…..
A Hajnalhasadás első felvonásában Bella és Edward összeházasodott, majd rekordsebességgel megszületett gyermekük. A folytatásban a vámpírklánnak a Volturival kell szembenéznie. Ééés Jacob végre pólóban látható, tádáá ..
Könnyen azt hihetnénk, hogy a cirkusz világában csupa vidám ember szaladgál, akiknek a legfőbb vágya, hogy a porondon ámulatba ejtse és mosolyra fakassza a közönséget. De kellő fantáziával megáldva be lehet mutatni a színfalak mögött zajló eseményeket teljesen más…..
game ower 2012.06.18 17:53:33