Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Betépett felhasználó

0 bejegyzést írt és 817 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Súlyos agykárosodást, szemfájdalmat és kontrollálhatatlan székletürítést okoznak a gólyáknál a választási plakátok. Neves ornitológusok szerint a vizuális környezet okozhatja a megbetegedéseket, ami miatt a gólyák kerülik a a választási plakátokkal szennyezett…..
Dr.Betépett felhasználó 2014.03.06 14:23:22
@taecleau: nesze,itt az enyim. lyólesz???
Dr.Betépett felhasználó 2014.03.06 15:56:09
@Perde Dóra: nem úszod meg ilyen könnyen,mégha nemisvagy madár.Szóval:felfúvódtál hirtelen a sztratoszférába;(hülye csárda,minek kell ilyen cifra szavakat használni,maj'beletört az ujjam...) ződ lettél;beletört a zorrod a fideszbe,vagy hanyattfekve vergőcc még most is Letenyénél.
Pedánsan válaszojjá,ne csak úgy hébe-hóba.Na.
Rengetegen szerették volna ezt a receptet, nos engedek az erőszaknak :) Egy valóban olcsó, kellemes veknit készítettem és nagyon aprólékosan lefényképeztem azért, hogy mindenkinek egyértelmű legyen.  Természetesen lehet jobbat, lehet jobban, de én így készítem és kész.....…..
Dr.Betépett felhasználó 2014.02.21 18:04:33
@motoroskonyhaja: Höhö.....az enyém már kel.Írtad,hogy jobban "kel",ha van hozzá pálinka.:-(((( No az nincs,csak veresbor.Amennyiben valami gebasz lesz,a pálesz hiányát fogom okolni.
2 óra múlva helyszíni közvetítés történik az első hagymáskenyerünkről.
Izé,addigra valószínüleg már keverni fogom kissé a bötüket.
Dr.Betépett felhasználó 2014.02.21 20:55:39
@motoroskonyhaja: No megsült....gyönyörű.....illatos.....( amennyiben a hagymának illata van).Nem tudtam megvárni,amíg kihűl.Remek lett,a héja ropogós,a bele omlós,isssteni.Már a továbbturbózásán gondolkodom,a hagyma mellé apróra vágott sült parasztsonka,illetve fütöltkolbász darabok.Mit gondolsz?A receptért alázatos kézcsókom.Egs:egy pohár veresbor.Azé következőben nem hagyom ki a vegyigyümit.
Dr.Betépett felhasználó 2014.02.21 22:03:06
@motoroskonyhaja: no ne csessz ki velem,nem volt forró tükörtojás,meg tunkolás, ellenben a kenyeres tálcáról lesöpörtük a morzsákat,enyhén morcosan,hogyaszongya:neked megen több jutott!!!!!!Szóval:tök jó,eteti magát,megettük ketten.mellesleg fogyózunk.:-)))))Köszönjük a recipét.
Békés jóccakát kívánunk.Kereslek,ha új,jó dolgot kisérletezek ki.
Mi kell ahhoz, hogy a Jobbik, hogy megkapja a szavazatomat? Akármilyen érzelmű is az ember, kötelessége, hogy megvizsgáljon minden lehetőséget. Bajnai valamennyire hiteles, de Gyurcsánnyal való összeállása után ez a hitel elszállt. Az LMP programja annyi, hogy legyen az egész…..
Dr.Betépett felhasználó 2014.01.23 15:12:34
@avocado_:Világosíts már fel,hogy mitől rasszisták??
Könyörgöm,csak egyetlen példát.....csak egyet!
Dr.Betépett felhasználó 2014.01.23 16:39:39
@Sexual Harassment Panda: No osztán te mi vagy???Hmmm...... a kis provokátor
Dr.Betépett felhasználó 2014.01.23 21:36:00
@Valóraváltógép: hüje vagy vazze,de azé röhögtem
Baukó "Boglyasfejű VV" Éva, a Való világ történetének egyik legproblémásabb szereplője megint a bulvárlapokban szerepel. Ezúttal nem azzal hogy valaki éppen análisan akarja kényeztetni, vagy azzal hogy egy szerencsétlen énekes  videóklipjében szerepel, akitől hatszámjegyű…..
Dr.Betépett felhasználó 2013.06.25 15:45:15
Mai facebookos fogásunkat egy random kínai kajáldájában fotózták a szomszéd tányérján. Teljesen felesleges parázni a gyógyszeres lóhústól, amikor már garantáltan nem biofarmról származó egereket sütnek a krumplival. A halál oka egyelőre ismeretlen, de a helyes megfejtők…..
Dr.Betépett felhasználó 2013.04.06 18:52:24
@Uttar Pradesh: Nem,abban egy qrva nagy adag műszar van,amit currynak hiszel,de helyette egy tecsó-gazdaságos,mustársárga alapozó felületkezelő,kültéri alkalmazásra.
Dr.Betépett felhasználó 2013.04.06 18:55:56
@látjátok feleim szümtükkel: Mellik úri étterem szolgál fel ilyesmit???Menek asztalt foglalni.
László értetlenül áll a Vodafone 43 ezer forintos követelése előtt, minthogy a Telenor ügyfele: Megdöbbenéssel vegyes értetlenkedéssel olvastam a 2004-ben megszűnt lakcímemre, amely édesanyám címe kézbesített "perlés előtti utolsó felszólítás" tárgyú levelüket. Ami…..
Dr.Betépett felhasználó 2013.04.03 17:03:47
@igi1: affrancokat....a kofidiszesek.azok
Nem várt fordulatot vett a magyar NBI El Clásicója utáni rendbontás: 30-40 civil vette körbe a tömegtől leszakadó fradistákat. "Mire odaértünk, már késő volt. A civilek élő láncába addigra már beszálltak a fradisták, és hangosan követelték, hogy Áder János ne írja alá…..
Dr.Betépett felhasználó 2013.03.11 12:10:00
@aww: Nocsak így megvilágosodtál hirtelen? Osztán a nickedet átírod-é?
Mongyuk maradhat,és így két legyet egy csapásra......nem is lenne rossz!
Dr.Betépett felhasználó 2013.03.11 12:10:52
@Dr.Betépett felhasználó: Elcseszerintettem bocs..... :-)
Volt egyszer a tévében valami ökör film, amelyben a milliárdos öregember azzal a feltétellel hagyja az akárkijére hárommilliárd dolláros vagyonát, ha abból hárommilliót harminc nap alatt el tud költeni. A faszinak végül az utolsó pillanatban sikerül elverni az utolsó fillért…..
Naiv ügyfél extrém hirtelenséggel Tescóban vásárolt játékszoftvert, amiről csak otthon derült ki, hogy az aktiváló kódja már nincs benne. Az üzletben természetesen őt vádolták csalással: Ma délelőtt esett meg velem, hogy a Szombathelyi Tescoban engedtem a kísértésnek,…..
Dr.Betépett felhasználó 2013.03.05 19:52:15
@Visionstar: Fordíccsunk.Nekem qrva sok időm van,elvileg tehát gazdag vagyok.A sok időmet ,illetve a gazdagságomat nem akarom dühöngésre fordítani,ezé nem megyek ilyen ócskapiacra,mint a tecsó.
Dr.Betépett felhasználó 2013.03.05 22:18:01
@Minden Jobbikos Büdös Zsidó Cigány: Te meg be is kaphatod,randa rasszista.
A lehetőség azok számára lesz elérhető akik azon 16 szak valamelyikére jelentkeznek, ahol eredetileg nem terveztek államilag finanszírozott helyeket. Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár szerint így mindenki egyenlő esélyekkel jelentkezhet, ugyanis Smart-kártyája bárkinek…..
Egy élelmes parkolóőr annyi idő alatt megbírságolta naiv ügyfelet, amíg elsétált megnézni a mobilparkolás telefonszámát, és elküldte az smst. Meg tudná mondani valaki, hogy mi értelme van az 5 háztömbönként változó telefonszámnak, ha egy parkolási társaságról…..
Dr.Betépett felhasználó 2013.01.26 19:17:06
@batgirl: ha már muszály hozzáérni a ledugdosás okán,nem kéne valami mást ledugni?Vagy föl????Csak kérdem.....
Nemzetközi sportsikerrel indult a 2013-as év, Matolcsy György nyerte a Wellingtonban megrendezett 14. Birkanyíró Világbajnokságot. „Egy konferencián vett részt a miniszter úr Új-Zélandon, ahol egy korszerű, Magyarországot Új-Zélanddal összekötő barnakőszén vezeték…..
Így vérszerződést kötni, bowling VB-t rendezni, kecskét tenyészteni és indokolatlanul Magna Cum Laude-t hallgatni. A HírCsárda munkatársának további részleteket sikerült kiderítenie a napokban megszellőztetett KRESZ módosítási javaslatokkal kapcsolatban, melyek egyelőre…..
Dr.Betépett felhasználó 2013.01.17 11:08:29
@Hurrá Torpedó: Viszont NEM narancsillatút szigorúan felhúzott ablakkal,és legalább 4 utassal.
Dr.Betépett felhasználó 2013.01.17 16:33:29
@Könnyen elkaptuk, uram!: VEZETSZ??????Helyszíni felpofozásban fogsz részesülni.Tán nem óvastad,hogy aztat 1átajjában nem szabad???
Dr.Betépett felhasználó 2013.01.17 21:23:20
@Könnyen elkaptuk, uram!: Nolátod...ez részemrűl a napi jócselekedet .Azése tartok pénzt abban a dohos bankban.Féltelek a sok munkától. :-)
Ez nem egy klasszikus történet. Hisz Elton John örökbefogadó apuka igazából, béranya hordta ki az új babát is valószínűleg - nem is tudjuk, mi ennek a hivatalos kifejezése ilyenkor. Apuka lett, az biztos. (Az már rég ismeretes, hogy a zenész a saját neméhez vonzódik és a társa…..
Dr.Betépett felhasználó 2013.01.17 13:06:08
@frontember876: Hmmmm.....aszondod nekem,hogy : te buta!!!! Lehetett vóna még: butuska,te kis oktondi,ostobácska.Valahogy ez sugall némi zenei felhangot.Kikérem magamnak az ilyen bizalmaskodást.Hülyézz le símán,rögtön megértem.De ne írogass ilyen "langyos" módon.Uff.
Dr.Betépett felhasználó 2013.01.17 16:26:27
@frontember876:
1. " aztán a nyitó sorodban nyíltan megkérdőjelezni, hogy Elton John apa-e valójában, tulajdonképpen hatalmas sértés. Két okból is."
2."Nincs okod megkérdőjelezni az ő apaságának igaziságát. "
Némi,vagy nemi ellentmondás.Emléxem Elton frigyére.Akkora menyasszonyi ruhája volt,mint egy szalmaboglya.Meg a csipkés harisnyatartója. Brrrrrr.(Hogy nem tudott a "férje"lehúzni ott helyben két villámló pofont :-) ) Akkor most anya,vagy apa????A nyomorult gyerek,aki szeretne esetleg családmodellt látni,annak alapján dönt a
napi "anya" személyéről,hogy este a színházba ki veszi fel a fődigérő estélyit? Na menjenek a csába.
Dr.Betépett felhasználó 2013.01.17 21:09:36
@beautyka: Megbocsáss,de ezt én írtam,nem frontember.Ő nem lenne ilyen megértő.
No mind1.
Na mit kapunk, ha sorra vesszük a következőket: választási regisztrációtól való elállás, rezsicsökkentés, további rezsicsökkentés, tizenharmadik havi nyugdíj újra bevezetése, zéró felmutatható kormányzati eredmény? Egyrészt büdös nagy populizmust, másrészt a Fidesz…..
A hétfői hídfoglaló után, esélyegyenlőséget követelve az International Business School (IBS) diákjai elfoglalták a Deák Ferenc utcát, azaz a Fashion Street-et. „Azért, mert mi eleve fizetünk, nekünk is lehetnek követeléseink” – mondta Ifj. Szabó Kevin, médiaismeretek és…..
Dr.Betépett felhasználó 2012.12.12 14:49:57
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Hozzál létre egyet,ne nyafogj.Vót már 13-ik hónap,emléxel?Legyen megint.Csak szósz orbánynak,ha fityiszes vagy,vagy gyurcsótánynak,oszt megszavazzák.
Dr.Betépett felhasználó 2012.12.12 15:24:43
@lfleto: Nagyon rosszmájúnak kell,hogy itéljelek.:-)))) 5-6 év múlva!!!!!!nyerészkedik a fiatal.Újabb egyetem,mifene,újabb 5-6 év.megen nyerészkedik......Hol marad a házvásárlás?,a családalapítás?,ezeket valahogy nem említetted.Mert ebben az esetben egyszerűbb,ha kinn kezdi az életét felépíteni.De nem gondoltam volna évekkel ezelőtt,hogy a gyerekeink ilyen sorsra születnek.
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
Dr.Betépett felhasználó 2012.12.10 13:10:49
@Cervisia: Te meg hímsoviniszta e vagy?
Csodálatos fotót találtam arról, hogy miként tudunk kihasználni minden rendelkezésre álló helyet. Arra kíváncsi lennék, hogy hányadik centrifugálásra szakad ki a falból a tartókonzol. Mindenesetre csodálatos ötlet, még ha nem is az. Köszönöm neked Internet. ..
Dr.Betépett felhasználó 2012.12.05 15:33:31
Nesze!szer Audrey Hepburn címlapon 2012.12.03 17:50:16
A Tatler magazin, melyet igen kedvelünk, meglehetősen érdekes címlappal rukkolt elő. Januári lapszámuk borítóján Audrey Hepburn tündököl. Mesés szépség volt, az egészen biztos. És így nem kellett ugye egy esetleges hisztis mai dívával és menedzsmentjével sem vívnia az…..
Dr.Betépett felhasználó 2012.12.03 21:20:18
@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Az a morbid,amikor mai "élő" celeb lotyók képe kerül egy újságra.Azokkal még a seggem se törlöm ki.
Sajátos szerepcserének lehettünk tanúi tegnap. A NEM tüntetés hatására az eddig agresszorkodó Jobbik sietett kijelenteni Vona Gábor szájával, hogy kedves nép, be tetszettünk fosni, mostan találtunk rettegni valót mert meg leszünk ám semmisítve. Úgybiza. Az…..
Dr.Betépett felhasználó 2012.12.03 14:21:04
@Fabius: Akinek a stílusát én nem csípem arra én nyomok egy húzol a picsába és nem jössz vissza gombot.
Adventkor azéééé ....tudod kissé árnyaltabban is lehet küldözgetni a pórnépet.Mosd ki a szádat szappannal,azonnal.
Dr.Betépett felhasználó 2012.12.03 14:23:10
@nookedli: Egy nagy pityorka Neked.Amennyiben megengeded,idézlek majd hébe-hóba.
Dr.Betépett felhasználó 2012.12.03 15:12:40
@kvadrillio: Ne hónap,mer nem érek rá,és ott szeretnék lenni,mint ellentüntető.Maj mekkérem Columbus feleségit,hogy tegyen el számomra nehány főttojásat.
Lövésem sincs, hogy ez most akkor vicc vagy nem vagy de, mert ez maga a tökély, kötelező végignézni és igen, régi, össze na karmold magad. Pacsi Karajnak! ..
Dr.Betépett felhasználó 2012.11.27 15:14:28
@dreamhotep: Itta pont E.
Véres diktátor vagy a rend megteremtője? Történelmi szerepe vitatott, ám a szem áprilistól minket is figyel. Szauronnak állít szobrot a Kossuth téren a kormány, annak mementójaként, hogy a hatalom szemmel tart. Szauron szerepe nemcsak a történészek körében vitatott, de a…..
Dr.Betépett felhasználó 2012.11.26 10:09:11
@csárli hárper: ezentúl a piacra egy felhúzott egérfogóval a zsebemben megyek,hátha nevelődik az ork társadalom egyik jeles tagja.
Dr.Betépett felhasználó 2012.11.26 10:47:58
@nincs_itt: Az autó hirdetőjének a nevit sajnos már jól megtanútam,és soxor foglalom imáimba.
Dr.Betépett felhasználó 2012.11.26 14:54:12
@Adofizeto: Az mé gigantikus ha valaki erre gondol????Tudod Mórickának is mindenről AZ jutott eszébe.