Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dante McFarlane

0 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A photoshop marketing próbált nagyon cool lenni, de az első poszteren szegény Ray Stevensonnak nagyon hülye fejet faragtak és sajnálom, hogy Jinx-t áttették a Kobrákhoz. Mintha nem lenne a sötét oldalon más karakter. Az ezt követő poszteren pedig Bruce Willis ismerhető fel nehezen,…..
Dante McFarlane 2012.05.09 00:19:09
@Frederico: Hogy ki a sisakos fickó?? Hát mindenki kedvenc parancsnoka! Kobra Parancsnok RULZ!!! ;D
Az első poszter egy az egyben olyan, mint előző részé:
www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2009/05/gijoe_16.jpg
Az első G.I. Joe mozifilm 300 millió dollárt termelt, de a 175 milliós költségek (plusz a jó száz milliós marketing) fényében ez bizony nem számít szép eredménynek. A Paramount mégsem ijedt be, nem hátrált meg és elkészítette a folytatást. Talán a Hasbro termékek eladása…..
Még két nap és jegyet válthatunk a filmre és láthatjuk a szuperhőscsapat megalakulását. A kasszasiker garantált...
Egy fickót vallatnak, alaposan helybenhagyják, majd a lánya szeme láttára megölik valamiféle kísérleti biológiai fegyverrel. A lánynak csupán három perce van, hogy kiszabaduljon, mert ezt követően apu vérengző vadállatként tér magához. Benjamin Howdeshell írta és rendezte a 10…..
Talán egyik szülő sem próbálja úgy a sztárság felé vezető úton előre lökdösni fiacskáját, mint Will Smith. Jaden mellette játszhatott A boldogság nyomában drámában, majd megtette főszereplőnek a Karatekölyök remake-ben (ahol Will producer volt). Az After Earth sc-fi a…..
Dante McFarlane 2012.02.15 22:06:47
Az év pénzügyileg legkockázatosabb vállalkozása hamarosan bemutatkozik. A Disney sokat vár a John Cartertől, de a regény rajongói az eddigi anyagok alapján már tudják, hogy a stúdió alaposan megváltoztatott ezt-azt. A producerek szeme előtt tinikkel tele mozitermek lebegnek.…..
Dante McFarlane 2012.02.15 22:05:47
@Dean6: Mondjuk az Avatar ebből is merített egy kicsit. Szerintem nem lesz ez bukta.
Amúgy ebben a hónapban van 100 éve hogy megjelent a könyv :)
A Sony gondolt egyet és meglepetésszerűen bejelentette, hogy újrakezdi a Pókember franchise-t. Régóta készültek rá, de Sam Raimi negyedik Hálószövő kalandja után akartak belevágni, ám mivel a forgatókönyv hiányosságai miatt csúszott volna hónapokkal a forgatás és a…..
Jean-Claude Van Damme kopaszon és  Scott Adkins csurom véresen: Közeleg a Tökéletes katona 4, elvileg 3D-ben. Az ezt követő képek az Expendables 2 forgatásáról futottak be.  Sylvester Stallone nagyon magyaráz valamit Van Damme-nak, majd Dolph Lundgrennek mutogatja az…..
Lesz egy rakat fantasy idén, de talán mind közül a legvártabb a Peter Jackson rendezésében érkező Hobbit. Zsákos Bilbó törpökkel vág neki egy új kalandnak, ami élete egyik legemlékezetesebb útja lesz és bizony nem biztos, hogy jól fog végződni számára. A szinkronos előzetest…..
Dante McFarlane 2012.02.03 22:27:18
@koimbra: Azt mondta, amikor felkeresték, hogy már nem vállal szinkronizálást. Ami nagyon nagy kár :(
Dante McFarlane 2012.02.03 22:34:00
@mOOnLight: Pár órája olvastam valamelyik hitvány oldalon :)
Dante McFarlane 2012.02.03 22:46:49
@BuB: Tényleg! Helyei Lászlónak mé' nem szóltak?
Bár az már olyan lenne mintha Magnetot hallanánk, nem pedig Gandalfot :D
Filmdroid Prometheus "maszk" 2012.01.11 10:25:00
A Cinemart oldalon jelent meg az alább látható két kép, a maszkot úgy tervezték, hogy azt egy színész minden gond nélkül viselhesse. ..
Dante McFarlane 2012.01.12 11:58:22
@greyjoy: Nekem is pont ez jutott eszembe :D (Na meg Watto :P)
A főhős, Taylor Kitsch (Carter) egy kétszarvú lények "lovagol" a Marson, mögötte két segítője, Willem Dafoe (Tars Tarkas) és Lynn Collins (Dejah Thoris). Mellette meg egy kis kopasz izé néz rá áhítattal. ..
Dante McFarlane 2012.01.11 20:58:29
Dante McFarlane 2012.01.12 11:54:51
@koimbra: Igen. Ő a főszereplő ,,kutyája", pont úgy mint a könyvekben :)
Mondjuk egyáltalán nem hasonlít ez eredeti kinézetére. Túlságosan aranyosra sikeredett.
Úgy tűnik először megpróbálják elfogadtatni a néppel, hogy a Warm Bodies középpontjában egy zombi áll. Vajon az előzetest mikor merik közzétenni?..
Amanda Seyfriednek ajánlották fel Cosette szerepét a Nyomorultak újabb filmverziójában, Taylor Swift lehet Eponine.A pletykák szerint Bradley Cooper is cameozni fog a következő Supermanben, elképzelhető, hogy Lex Luthort játssza.Paul Rudd, Owen Wilson, Kristen Wiig, és  Christopher…..
Sherlock Holmes: Árnyjáték (Sherlock Holmes: A Game of Shadows): Egyetlen új bemutató van ezen a héten, Sherlock Holmes és Watson ezúttal Moriarty professzorral néznek szembe. Robert Downey Jr és Jude Law mellett Noomi Rapace domboríthat, Jared Harris alakítja ellenfelüket, a rendezői…..
Filmdroid B.U.É.K. 2011.12.31 17:15:31
Boldogabb, jobb filmekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! Egy biztos, jövőre ismét a Filmdroidról értesülhettek első kézből a friss, új hírekről. Egy kérdésem lenne még hozzátok: Melyik filmmel indítjátok a 2012-es évet?..
Filmdroid Elhunyt Garas Dezső 2011.12.31 13:16:00
A Nemzeti Színház közleményben tudatta, hogy hosszan tartó betegeskedés után elhunyt Garas Dezső, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színész.1953-ban iratkozott be a Színház-és Filmművészeti Főiskolára, ahol 1957-ig tanult. Ezt követően a Nemzeti Színházhoz…..
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindenkinek!(A képet pedig köszönöm ForgerOnnak.)..
Taylor Kitsch a Times Squeren adott interjút a Good Morning America műsornak, majd leadták a John Carter előzetesét.És akkor essen szó arról, hogy milyen utat járt be a projekt, mire elkészült a film. 1931-ben Bob Clampett már elgondolkodott rajta, hogy A Mars hercegnőjéből…..
Dante McFarlane 2011.12.03 16:58:46
@totorohun: Ez csak John Carternél van így, mert a Mars gravitációja úgy hat rá, mint a Földé Supermanre (megjegyzem: Superman erejének forrásának megmagyarázását ebből merítették)
Jó film lesz, de azt nem értem, hogy tudnak angolul beszélni a zöld marslakók, ha szinte minden képregényben (amit eddig olvastam) ott mindig idegen nyelvezettel volt íródva a beszédjük. Vagy a könyvben is tudtak angolul?(könyvet sajna nem olvastam)
Valaki világosítson fel!
Filmdroid Day-Lewis Lincolnként 2011.12.01 11:57:04
Steven Spielberg 2001-ben vette meg Lincoln életrajzát, amelyet Doris Kearns Goodwin írt, a rendező  tíz éve próbálkozik az USA 16. elnökéről filmet forgatni. A forgatókönyv több átíráson esett át, 2005-ben Liam Neeson bevállalta a főszerepet, tavaly azonban kilépett,…..
Az Entertainment Weekly hasábjain megjelent az első hivatalos kép a Titánaok harca folytatásához, a Wrath of the Titans filmhez, aminek 2012. március 30-ra tűzték ki a bemutatóját. A képen Sam Worthington, azaz Perszeusz látható Jonathan Liebesman rendező…..
Eddig még nem sokat láthattunk a Pókember reboot főgonoszát, a Gyíkot. A SpiderMedia.ru tette közzé az alábbi képet, állítólag ez a vázlat a Marc Webb rendezésében készülő produkcióhoz készült és a Gyíkot ábrázolná...
Christopher Nolan megerősítette, hogy a The Dark Knight Rises első hat percét le fogják adni a Mission Impossible negyedik része előtt. Ugyanígy jártak el A sötét lovag esetében, akkor a Legenda vagyok bevételét dobta meg a Batman rajongók hada. A harmadik rész eleje Bane-t mutatja…..
Jövőre két Hófehérkés film érkezik, korábban már láthattátok, hogy miképp fog festeni Rupert Sanders verziója. Most befutott a Mirror, Mirror előzetese, a filmet Tarsem Singh dirigálta, aki a Halhatatlanok (Immortals) után ismét egy fantasyt készíthetett el. Ugyan látszik rajta,…..
Filmdroid Halhatatlanok (Immortals) 2011.11.13 19:12:00
 A videoklipek és reklámfilmek térfeléről elég gyakran előfordul, hogy egy-egy rendező a mozis produkciók közé sodródik. Azonban sokan csúnyán elfelejtik, hogy ez már egy teljesen más világ, nem pár perces alkotásokat kell gyártani, nem csupán néhány pillanat erejéig…..
Egy rövidfilm Spike Jonzetól (Where the Wild Things Are, Being John Malkovich) a könyvborítók magánéletéről, amikor nem látják őket az emberek. A történet nem túl mély, és a helyszín a legendás párizsi Shakespeare and Co. könyvesbolt, ami már önmagában hipsteresíti a filmet,…..