Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kispolgár

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
kispolgár 2020.11.29 20:56:29
@ATCG: Nem Quimby hanem Anna and the Barbies.
   Szájer Józseffel kapcsolatban jogi képviselőnk kifejezett kérésére mellőzni szeretném a jelzők és a határozószavak alkalmazást, a biológiai jellegű hasonlatokról mit sem szólva. Vannak persze elképzeléseim. Szájer most az ellenzék hétszeres médiafölényéről írt párttársainak az EPP-ben. Nem erről…..
kispolgár 2018.04.11 22:48:54
@jotunder: Ahhoz képest, hogy milyen rondák a szülei, egész jó csajt hoztak össze.
Komolyra fordítva. Nagy-Britannia budapesti nagykövetségén hogyhogy magyar állampolgár dolgozik? :o
Start Blog Nem fogunk megbocsátani 2018.04.03 15:59:09
Unjuk már ezt. Elég volt az értelmiség és a középosztály hamis, békét hirdető retorikájából. Hallgathattuk ugyanezt a baromságot negyven évig, az is milyen jó volt. Ez semmi más, csak a könnyebb út. Ha megbocsátunk, nem kell szembenéznünk azzal, hogy mit nem tettünk meg azokért, akiken igazán…..
kispolgár 2018.04.03 23:15:34
            A Mandiner ügyeletes hülyéje delirált egy jót Jordan Peterson kanadai pszichológus professzorról, az amerikai alt-right idoljáról.           Jordan Petersonról el szokták mondani, hogy nagyon okos ember. Az.         Súlyos depressziós (az ok talán az, hogy lánya-  akit Mikhail…..
kispolgár 2018.03.18 21:08:50
@Dickon: szerintem azért Taktaharkány mert ott nincs semmi. Lehetne pl. Mezőtúr, de ott volt kihelyezett tagozata a Szolnoki Főiskolának.
                    A proletariátus csak a lánczijait veszítheti. (Marx Dezsőné háztartásbeli)          "A CEU Soros György előretolt helyőrsége Európában. (Ungárné Schmidt Mária pénzégető)         Schmidt Mária örökölt pármilliárd forintot egy rosszarcú ingatlanneppertől, és boldogan…..
kispolgár 2017.02.11 22:44:33
@ámbátor: Orbán Viktor legnagyobb ellenfele Orbán Viktor koleszterinszintje.
     "Régen a király osztogatta a nemesleveleket és a vagyont, most a kormányzó párt vezetői? Ha ez van, akkor ez nem is rossz. (Skrabski Fruzsina)"        Ha ez van, akkor ez nem is rossz.  Régen Ludovico Sforza támogatta Leonardo da Vinci-t, ma Matolcsy György támogatja Matolcsy Györgyöt. Ha…..
kispolgár 2016.04.24 11:14:21
@incze: Aztán a kommentekből kiderül, hogy Csepeli gúnyolódik, de a mai világban ezt könnyű elhinni.:(
Erotikus munka blog Alkudozós... 2015.11.08 12:25:18
Van egy hirdetőoldal, ahonnan szerintem az elmúlt évek során összesen ha három levelet kaptam, amire egyáltalán válaszoltam, mert legalább egy minimális mércét megütött. Na, az egyik ilyen tegnap érkezett. Szépen megírtam, hogy az általa javasolt napon mikortól érek rá, és…..
kispolgár 2015.11.12 21:28:24
@Ivonn88: Miért alkudnak az utcán? Mert órákon keresztül álldogálni magassarkúban és alig miniben megterhelő, bármikor jöhet egy rendőr, hideg van, meleg van, igaz hogy a fickó alkudozik, de legalább nem sörszagú a lehelete stb.
A cikk: Miért nem helyes legalizálni a prostituáltak használatát?   A bejegyzés címe és az illusztrációnak használt képek már előre definiálják a tartalmat. A prostituáltak használata? Ez nem egy kliens által használt kifejezés, ez egy olyan emberé, aki elvileg védené a…..
http://atlatszo.hu/2015/10/20/sajtotajekoztaton-eliteli-a-prostituciot-aztan-szepen-elkocog-kurvazni-a-fizetos-szex-es-az-alszent-politikusok/   Nem gondoltam volna hogy az átlag lakásos találkozó hossza fél óra. Tőlem régen, amikor még lakáson dolgoztam, nagyobb részt egy órásakat…..
kispolgár 2015.10.23 22:39:10
@noname.blogger: Elsőre felületesen olvastam és csak Robit vettem észre. Amúgy felmentem a Beszámolókra és elolvastam az utolsó 20 beszámolót. A többség egylövetű. Mondjuk akiknek egyszer jött össze, azok közt volt olyan aki utána masszázst kért vagy beszélgetni maradt. Sok beszámolóból nem derül ki, hogy ki mennyi ideig maradt, nekem úgy tűnik fele-fele a fél órára és az egy órára maradó.
http://444.hu/2015/10/05/szexleaks-luxusprostitucio-repas-lajos/ Érdekes :) Az egész lehetne valamiféle "callgirlek mindennapjai egy ügynökségnél" sztori is, és nekem valahogy nem esik le hogy a szereplők mitől voltak luxusprostituáltak. Vagy luxus-akármik. Gondolom szépek voltak, meg…..
kispolgár 2015.10.11 20:55:57
@noname.blogger: "Miért így, miért ennyiért, miért nem a szokásos módon. Van rá elméletem, de még így is."
Mi az elmélet? Én a közvetítőnél időhiányra gondolnék vagy félelemre attól, hogy a webböngészéseit valaki figyeli. Bár valahogy a közvetítőt is meg kell találni. Szóval ha valaki paranoid akkor biztos nem jár szexmunkáshoz. A sok pénzt fizetek meg simán lehet sznobizmus.
kispolgár 2015.10.11 21:03:23
@kispolgár: Én a közvetítőnél = Én a közvetítőhöz való fordulásnál

Még annyit, ha kevéssé ismert (tévében alig szereplő) politikus lennék, meg nem mondanám, hogy OGY képviselő vagyok. Ha a lány megkérdezné mivel foglalkozom, megmondanám az eredeti szakmámat.
kispolgár 2015.10.15 22:15:30
@noname.blogger: Ez eszembe se jutott. Remélem sose leszek olyan elfoglalt, hogy közvetítő kelljen ilyenhez.
Reggel netezgetés közben bukkantam rá az Éden-Tv2 per hírére. Nem a konkrét témáról szeretnék írni, hanem a klasszikus, sok-sok helyen idézett mondatról: "aki kurva, ne csodálkozzon, ha basszák". Ez mind nagyon jól hangzik, csakhogy általában ezt szokták érteni alatta: "aki…..
kispolgár 2015.09.09 21:48:29
@prandelli: Apám a hatvanas évek végén a Köztársaság téren lakott albérletben. Mesélte, hogy a házban egy nőnek volt telefonja. Neki azért volt, hogy elérhessék a szállodákból ahová dolgozni (escortozni) járt. Aztán ki tudja, lehet hogy időnként felkereste egy-két III/I vagy III/II-es tiszt.
A tumblr-ön már egy ideje kering az Amnesty International ajánlására reakcióul aláírogató celebekről szóló mindenféle bejegyzések, de engem azon túl, hogy elolvastam az elém kerülő eszemefuttatásokat, olyan nagyon nem érdekelt a dolog. Nem ez az első eset, amikor emberek úgy…..
kispolgár 2015.08.18 21:27:35
@noname.blogger: gondolom rájött, hogy a szexmunkaelleneseket úgysem lehet meggyőzni. Meg a drogtéma jobban szem előtt van.
kispolgár 2015.09.01 21:29:57
@noname.blogger: A blogbejegyzésből: "pénzükért cserébe megveszik a testüket, vagy amelyik testrészüket akarják" És mit kezd a kliens egy harminc centi hosszú combbal?
"a gazdagabb országokban élő, pénzzel rendelkező férfiak ezeket a társadalmi egyenlőtlenséget kihasználják." Nyelvtannácik riadó! Amúgy meg imádom ezt a marxista frazeológiát. Mi miben vagyunk társadalmilag egyenlőtlenek? Ja, te jobban keresel és folyékonyan beszélsz angolul. Francba.:D
A lakáson dolgozó szexmunkások szerintem nem a mélyszegénységből jönnek. Akinek kilóg a kapanyél a szájából az a Beszámolókról stb. hamar kikopik. Inkább alsó középosztálybéliek, akik nem akarnak ott megragadni. (Tudom nem csak lakás van, de ezt már többször le akartam írni.)
És tényleg az a legszebb amikor XIX. sz-i stílusban áll hozzá az egészhez. Mi felszabadítunk, de attól még kiskorú vagy akit pátyolgatni kell.
kispolgár 2015.09.02 20:22:15
@noname.blogger:
"A mellem is nagyobb. Mindkettő. Emiatt (is) van igazságtalan gazdasági előnyöm hozzád képest." :D
Erotikus munka blog SD... 2015.05.25 14:57:22
  El se hiszem, hogy ez megtörtént, komolyan. A korábbi tapasztalatok alapján tényleg hihetetlen, hogy beszéltem valakivel, találkoztunk is, és megállapodtunk abban, hogy a dolgot rendszeresítjük.   Előtte vagy egy hónapig leveleztünk, mert amikor írt, épp Budapesten volt…..
 UPDATE2: letiltottam a blog kommentelését, ez volt az utolsó kommentem:  "Én itt most kiszállnék, és bocs előre is, de letiltom a post további kommentelését. Amit el akartam mondani, megtettem, viszont megint egy olyan típusú vitába mentem bele, aminek nem látom értelmét,…..
kispolgár 2015.05.25 17:44:02
@noname.blogger: Szerintem a meglepetés, meg a nő lendülete vitte földre. Igaz hosszú ujjúban van a srác és a nő is, de az a gyanúm a srác vékony a nő meg sportos.
kispolgár 2015.05.26 21:16:35
@noname.blogger: Ez az arcba vágás fel s tűnt. Jó megfigyelő vagy.:))
...akkor bizony több dolognak kell megfelelned a munkád megválasztásánál más munkákhoz képest. Íme egy lista: Ha szexmunkás vagy: 1.) Válaszd 100%-ból szabad akaratodból, különben kényszerítés áldozata lettél. (de pl. takarítónő/irodai rabszolga lehetsz sürgető gazdasági…..
kispolgár 2014.11.09 18:21:05
@noname.blogger: Prostituált=áldozat vs. prostituált=nem dolgozik semmit. Nekem úgy tűnik attól függ melyik sajtóterméket olvasod. A komoly lapokban inkább az első a bulvárokban a második megközelítés él. De ez csak érzés, nem áll mögötte sajtófigyelés:)
Nem hiszem, hogy fideszesek kliensbüntető ötletet dobnának be. Ahhoz az ötlet túl feminista, ők meg túl macsók. Tudom ezzel itt nem leszek népszerű, de inkább el tudom képzelni DK-Együtt-LMP vonalon az ilyen ötletek köztudatba dobását. Persze a Fidesz nem fogja lebontani a magyarországi prostitúció Btk-beli korlátozásait.
"Viszont elég nagy csoport van akik tényleg komolyan gondolják hogy szexet venni pénzért bűn, kizsákmányolás, és nekem úgy tűnik, ez a mentalitás lassan de terjed, az EUban is." Kérdés, hogy a csoport tényleg nagy-e vagy csak hangos? Én inkább olyat látok fórumokon, hogy lúzernek tartják aki prostituálthoz megy.
kispolgár 2015.05.18 20:15:26
@Ivonn88: Állítólag a magyarországi gyilkosságok nagy részét az áldozatot korábbról már ismerő emberek (rokon, barát, munkatárs, ivócimbora stb.) követik el. Ha ez tényleg így van, akkor ezt biztos tudják a rendőrök is és innen kezdve ahogy szombathelyi vitéz írja le kell futtatni a rutinokat és meg lesz a tettes.
Vége a holtszezonnak. Nem tanultam meg franciául, nem fogytam le (csak öt kilót, még folytatom de semmi drasztikus), nem csináltam új képeket, mégis, a február második fele úgy megpördült hogy alig győztem, a hónap pedig végeredményben bőven átlag feletti lett, az üres első…..
kispolgár 2015.04.11 13:52:39
@szombathelyi vitéz: Én se értem. Néhány éve olvastam a Hamis gyönyört. Vacak egy könyv. Arra emlékeztetnek a bejegyzések.
kispolgár 2015.04.12 21:22:02
@noname.blogger: Szegény Ivonn. Ne kínozd:)
Elolvastam ezt a cikket: Kurvába lettem szerelmes.Egy dolgot nem értek: a sztoriban pontosan milyen szerepet játszott az, hogy a lány prosti? Illetve egy másik: a beszámolós oldalakat olvasgatva elég elterjedt mind a csók, mind a kölcsönös francia: hogy a fenébe csinálta a…..
kispolgár 2015.03.20 21:38:21
@noname.blogger: "A nő mindig több szexet akart mint a férje, neki ez valahogy sosem volt fontos. Szolgáltatóhoz kezdett járni mert már alig kívánta a nőt" Ha a pasasnak nem volt fontos a szex, miért kezdett szolgáltatóhoz járni?
kispolgár 2015.03.21 11:41:51
@noname.blogger: Aha így világosabb.
Azt meg még én is sejtettem, hogy egy közös ismerősötökről van szó:)
Erotikus munka blog Dolgoztam... 2015.03.17 09:02:46
Tegnap dolgoztam, ami mostanság nagy szó: levelek jönnek, gyakorlatilag özönlenek, de valamilyen oknál fogva vagy nem szívesen találkozom velük, vagy nem jön össze. Márciusnak bőven a felénél tartunk, és most dolgoztam másodszor a hónapban. Szóval egy sráccal találkoztam, aki…..
kispolgár 2015.03.18 21:19:00
@noname.blogger: @suisseproject: Tegnap este azon gondolkodtam ha nő lennék és escorthölgynek állnék, akkor én is hasonlókat kérdeznék:D
kispolgár 2015.03.18 21:20:06
@noname.blogger: A vadászíj szerintem engem is érdekelt volna.
..
kispolgár 2015.03.18 20:59:52
Erotikus munka blog Bdsm meló 2014.01.11 15:00:56
Van egy olyan érzésem, hogy a mostani bejegyzést a nem túl figyelmes olvasó félre fogja érteni, de ettől függetlenül megírom. Szóval megvolt életem első bdsm-melója. Oké, ha belegondolok, tulajdonképpen ilyen a párommal volt először, amikor megismerkedtünk, viszont az a…..
kispolgár 2015.02.19 21:43:23
@Ivonn88: A hányinger ötven árnyalata
www.youtube.com/watch?v=zPwTDv0K0Cw
kispolgár 2015.02.21 17:57:25
@Ivonn88: :D
Barna hajú lányok Adel 2015.02.19 06:44:50
..
kispolgár 2015.02.20 19:45:21
Van melóm, aminek örülök, egész jól elvagyok most, kb kétnaponta dolgozom egyet. Először egy dán pasival találkoztam. Jókat dumáltunk, élveztem a vele töltött időt. Az első alkalommal elég durván elkéstem, egyrészt későn indultam, másrészt ööö, nem értem pontosan,…..
kispolgár 2015.01.02 12:20:37
@noname.blogger: Na kössz. Mindegy, valakinek agglegénynek is kell lennie. (Szem elfátyolozódik, melankolikus sóhaj.)
kispolgár 2015.01.03 19:10:25
@noname.blogger: Nem akarom feladni,:) csak néha rám jön a rossz hangulat.
kispolgár 2015.01.04 18:36:20
@prandelli: "kivéve persze ha jóképű" :D:D
A magassághoz annyit, tény hogy csomó lánynál 180 cm a minimum de a kb. 175 centi feletti lányok már valahogy nem nézik ezt. Legalábbis társkereső oldalakon ezt láttam. Van egy unokahúgom aki 183 magas és a volt pasija kb. vele egy magas volt. (Már amennyire emlékszem mert már 5 éve szakítottak.) Egyébként kifejezetten csúnya volt. Mármint a srác.
http://www.hirado.hu/2014/11/23/prostitucio-elutasitott-kezdemenyezes/ Nekem a hír alapján úgy tűnik, hogy csupán a megfogalmazáson kell változtatni, és máris rendben van a dolog. A cikkből nekem úgy is tűnik, hogy nem véletlenül "kekeckednek" a kezdeményezőkkel, de ez őszintén…..
kispolgár 2014.11.26 20:11:53
@noname.blogger: @Playman123: Itt a határozat. www.valasztas.hu/hu/nvb/hatarozatok/2014/2014-5549.html
Bíró Zoltán nyújtotta be. Most már csak az a kérdés, hogy ez az egykori MDF elnök Bíró Zoltán vagy egy névrokon. Ha az első akkor kezdhetünk aggódni.
kispolgár 2014.11.26 20:13:33
@noname.blogger: Valamiért az első kommentemben nem linkelte a nevedet.
Itt a határozat. www.valasztas.hu/hu/nvb/hatarozatok/2014/2014-5549.html
Bíró Zoltán nyújtotta be. Most már csak az a kérdés, hogy ez az egykori MDF elnök Bíró Zoltán vagy egy névrokon. Ha az első akkor kezdhetünk aggódni.
kispolgár 2014.11.27 22:04:58
@noname.blogger: az a Bíró a Miniszterelnöki Hivatal által létrehozott Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum főigazgatója. Így aztán Lázárhoz, Baloghoz és talán Orbánhoz is bejáratos. Tehát a tervéhez befolyásos támogatókat tud szerezni. De miután elküldtem a tegnapi komentemet eszembe jutott láttunk már példát arra, hogy az elmúlt 5 évben valaki a saját pecsenyéjét akarta sütögetni a NER lángjánál és nem jött össze neki.
Most bekapcsolódóknak: a bloggerekről   Egy komment után azon kezdtem el gondolkodni, hogy régebben nekem milyen képem volt erről az egészről. Azt tudom, hogy 12-15 éves koromban mindenféle Nők Lapja cikkek olvasgatása után valami olyasmit gondoltam, hogy vannak a kényszerített…..
kispolgár 2014.07.30 21:02:29
@noname.blogger:
Szívesen. Megkaptam a privátot. Azt meg én köszönöm:)
kispolgár 2014.08.23 15:44:12
@noname.blogger: Bayer Zsoltnak nem biológiai műveltsége van hanem szótára a sértő jelzőkről.