Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lipodresch

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszokhattátok már, hogy itt nem csak élővirágok vannak, hanem időről-időre feltűnnek rajongásom egyéb (virágos) tárgyai is. A halat én minden formában szeretem, szusinak különösen. Egy ideje már nagy vágyam volt, hogy itthoni szusizáshoz megfelelő kiegészítőket szerezzek…..
lipodresch 2012.06.14 14:01:02
Szió
Itt egy jó kis levendulás oldal!
levendulamagazin.hu/
tele recepttel gondoltam talán érdekel.
Illetve most lesz a levendulafesztivál itt Tihanyban. Fotózzak neked vagy netán jössz?

Marcsi
A mágikus, tengernyi lila mezők körülbelül június végéig virágozhatnak teljes pompájukban, ekkor kezdődik ugyanis a betakarítás. Elsőként a szárított virágnak feldolgozott növény aratása kezdődik meg, amikor a növény ún. pártái még élénk lilák, hogy a szárított…..
Régen sokat dolgoztam stylistként magazinoknak, aztán sokáig dolgoztam szerkesztőként, mostanában pedig ismét sokat dolgozom lapoknak külsősként. Régóta megy ez az egyik oldalról a másikra átülés. Egy ideig szégyeltem, de mostanra a személyiségfejlődés azon fokára léptem,…..
Oké, nincs még az a gatyarohasztó meleg, de ez kiváló idő a medenceépítésre, hogy mikor viszont rohad már a gatya, kéznél legyen a megoldás! Istenem, bár ez lenne a feladatlistám top-teendője! Marad a nyálcsorgatás... a kedvencem megépítéséhez, egy nem magas, kb. kétezer…..
Nagyon, de nagyon nyári illat és ízkompozíció egy grill-ebéd, vagy vacsi. A jó az, hogy teraszon is simán működik ez a fajta kinti konyha, mi legalábbis csináltuk! Áltathatjuk magunkat azzal, hogy minden egészséges is, ami így készül, de azért nem mindegy, tarja, vagy sovány…..
lipodresch 2012.05.23 15:19:28
CuppCake Katicás torta 2012.04.22 19:20:00
Katicabogaras csokitortát sütöttünk egy kislány 7. szülinapjára. 7-7 katica díszítette a tortát és a pop-okat, a tortán 2 dimenziósak, a pop-okon pedig 3 dimenziósak voltak a bogárkák. Kiderült, hogy 7 évesen a rózsaszín már többeknél tiltólistára kerül, mert ciki. A Hello…..
lipodresch 2012.05.17 17:21:33
@cuppcake:

De ha por alapú akkor lehet vele csokit színezni nem? Én most vettem csokiszínezőt (Wilton) de megbántam mert naggyon drága. :( por alakút kellene beszerezni minden alap színből. Amúgy a cukrászok a barna színt úgy érik el, hogy a cukrot szarrá égetik (már bocsánat). Akkor jó ha már megfulladtál a füsttől és még mindig vagy öt percig égeted. Ekkor hozzátesznek egy pincuri vizet és kész a barna. Mondjuk ez hiába természetes az egészséges mivoltát azért megkérdőjelezném.
CuppCake Virágszirmos édességek 2012.04.03 09:50:00
Ehető szárított virágszirmokat tudomásunk szerint az Ázsia boltban biztosan be lehet szerezni, és csak a fantázia szab határt, hogy mire használjuk fel. Nem igazán finomak önmagukban, de díszíteni szépen lehet velük. Van, amelyiknek kicsit kesernyés mellékíze van, pl. a…..
lipodresch 2012.05.10 14:46:00
CuppCake Esküvő! 2011.07.04 14:16:00
Az úgy volt, hogy egy nagyon kedves menyasszony megbízott bennünk annyira, hogy kezünkbe adta az esküvői bulijuk sütifelhozatalának elkészítési feladatát.. Külföldi tapasztalatok alapján jól tudta, hogy a cupcake mennyire dekoratív és eredeti tud lenni esküvőre. Nagyon…..
A Mobili Mania designbútor stúdió Húsvét alkalmából különleges pályázatot hirdet, melynek keretében a legkülönlegesebb húsvéti tojásokat keresik. Jómagam a zsűri tagja leszek és nem pályázom, aminek egyrészt nagyon örülök, másrészt egy kicsit sajnálom, mert a…..
lipodresch 2012.03.29 15:00:23
Családom és ismerőseim körében eltérő a legnépszerűbb közösségi oldal megítélése. Azt kell mondjam azonban, hogy a legtöbb barátom és ismerősöm használja, sőt még olyanok is akadnak akik bevallják, hogy szeretik. Persze mindenkinek másra, másképp, máshogy kell. Amint én…..
whole living Drányiki a'la Tibi 2010.10.18 01:08:09
 Óriási lemaradásaim vannak..igyekszem pótolni :-)Valamelyik este, öööö, a keddi este, mikor a lovaglásból hazajöttünk, Tibi elhatározta, csinál nekünk drányikit. Ezt nálunk tócsninak vagy lapcsánkának hívják. Mindegy is, kb éjfélre kész is lett :-)jókat eszegettünk…..
lipodresch 2010.11.19 18:49:01