Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frankyf*ckin4fingers

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BENOIT ASSOU-EKOTTO A kameruni játékos játszott korábban a Tottenham és a Queens Park Rangers csapataiban, jelenleg a Saint-Étienne -ben rúgja a bőrt. Nem restellte bevallani, hogy nem szeret beszélgetni a fociról, sőt nézni sem szereti. Szabadidejét inkább barátaival és hip-hop zenék hallgatásával…..
frankyf*ckin4fingers 2016.09.12 12:27:27
A tegnapi nap nem csak a Giants - Eagles összecsapatásától volt érdemleges számunkra, hanem bizony az egyik ikonunk Brian " Wolverine " Dawkins mez visszavonultatási ceremóniáját is megtekinthettük.  Az első negyedben nem volt egyik oldalon sem pont szerzés, viszont a második…..
Fogalmam sincs, mit csinálhat a Magyar Turisztikai Desztinációmenedzsment Szövetség. Na jó, időnként feltűrik az ingujjat, meglazítják a nyakkendőjük és nekiveselkednek, hogy menedzseljék a turisztikai desztinációkat. De nem lehet olyan nehéz ez a munka, ha arra is van idejük,…..
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
frankyf*ckin4fingers 2012.08.03 11:26:41
@Alf: viszont félmilliónak igen. és szerintem olcsó poén bökdösni a zoroszlánt vagy lámát, nincs szimbolikus jelentősége, gondolj bármilyen állatra, majd röhögni, hogy vicsorog. olyan dánielpéterügyvédes.
frankyf*ckin4fingers 2012.08.05 22:40:21
@szabóZ: faszt. nálunk vidéken vicc az, ami vicces. amin röhög a paraszt két feles után is akár. amit nem lehet komolyan venni, az az abszurd. mrozek, mondjuk. vagy az ex-szdsz. érted? magyari meg a szar.

de hát pont leszarom, ti fújjátok a passzátszelet, én meg csak játszom itt a begomázott sík sándort.
frankyf*ckin4fingers 2012.08.06 10:13:56
@AIR: "írd"? idézz! "írjátok"? kik? kikkel vagyok egy brigádban? mi ez? szekta, párt, baráti kör? miről beszélgetünk?

magyari írásával nem is az a legnagyobb baj, hogy nem humoros, hanem, hogy olyan jelenségre próbál utalni, ami abszolút nincs jelen a közhangulatban. paródia egy fiktív dologról, de annyira nem hülye, hogy tudta, ezzel hatást ér. szerintem ez gusztustalan.

de a leggusztustalanabb, hogy napok óta megy a szófosás erről a semmiről. nem is értem, mit csinálok. szerzek egy tulipánt inkább.
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
frankyf*ckin4fingers 2012.07.26 14:02:40
@vakapad: érdekes, amit mondasz, elgondolkodtató. egy olyan kisvárosban élünk, ahol egy százalék alatti a roma lakosság aránya, és nem állítom, hogy ez a tényező nem játszott szerepet a lakhely kiválasztásakor. ettől függetlenül nem gondolom, hogy zsigeri gyűlölködő rasszisták lennénk, csak hát, hmm. szeretjük a nyugalmat. a feleségem mesélte, hogy a múltkor egy cigány anyuka ült le a kislányával a homokozóban. kislány játszik, senki semmit nem reagál, anyuka látványosan feszeng, mereven bámulja a földet. többször megkérdeztem, semmi nem történt, ami miatt feszengenie kellett volna, legalábbis ott, akkor nem. én nem erre vágyom. éljenek, dolgozzanak köztünk, a gyerekem játsszon cigánygyerekkel, mintha ez semmit nem számítana. de nem ez történik. és utána azon gondolkodtam, hogy a mittudomén saccra 800 ezres (mindegy hogy pontosan mennyi) cigányság elnyomása azért nem lenne egyszerű feladat, iszonyatos erőfeszítés ám az. biztos, hogy van előítélet, biztos, hogy nehéz, de tényleg olyan leküzdhetetlen falakat emel eléjük évszázadok óta a magyar társadalom? képes lehet erre, mikor minden más náció gond nélkül integrálódott, és tökmindegy, hogy valakinek horvát, ruszin, német, vagy nepáli a nagyanyja?

amúgy meg a bejegyzésben kiemelt gondolat: nem azért nem zárkózunk a nyugathoz, mert nem akarunk, de van benne sara a magyar társadalomnak bőven. és persze hülye a politikus, az eu, meg a világ, de mennyivel előrébb tartanánk, ha azt néznék, hogy egyénileg mit tehetünk ezért. persze ez csak úgy működik, ha mindenki, vagy legalábbis nagyon sokan felvállalják.
frankyf*ckin4fingers 2012.07.26 14:49:45
@Amatőr: ilyen fanatikus hülye vagyok. először mindig magamban keresem a hibát. másodszor is. ha nem engednek át a zebrán, először arra gondolok, hogy biztos nem egyértelmű a szándékom.

nem szeretem a politikusokat különválasztani. ez az ország nevelte ki azokat is. meg a hülye autósokat, meg a hülye gyalogosokat, meg mindenkit. ha a politikus lop, csal, hazudik, akkor ezt egy lopó, csaló hazudó társadalomból kinevelődve teszi. minden mindennel összefügg. biztos, hogy a cigányokkal sem bánunk jól, hiszen ami most van, az nekik sem jó. csináljuk mi máshogy, ne ők. látjuk, a segély nem megoldás. dolgozzanak, az jó lesz. akinek büdös, az vándoroljon tovább. vándorló nép, nem lehet akkora probléma. aki trógerkedik, az itt ne éljen meg. de erre fölösleges milliárdokat kidobni ilyen mentoros baromságokkal. agyrém a poszt amúgy.
A cím persze bulváros felütés, lefordítva azt jelenti: végre elkészült az iOS-en hatalmas sikert arató, 7 milliós felhasználói bázissal bíró Nike+ Running futóalkalmazás Android verziója.  A nagy késés érthetetlen, ez idő alatt az erre fogékonyak már valószínűleg…..
frankyf*ckin4fingers 2012.06.26 10:53:55
@báró Csekonics: a motiválás nagyon érdekes, biztos sokakat ez lendít át a holtponton. de a zenehallgatásra 1979 óta kínált alternatívát a walkman, majd különböző hordozható zenelejátszók.

nekem igazából úgy tűnik, hogy akik szeretnek bezárkózni az okostelefonjukkal kettesben a kis világukba, azok mindent azzal végeznek. elég beteges formát ölt ez 1-2 ismerősnél. jó, hogy már futáshoz is kell applikáció, anélkül hogy???
A Fradi női kézilabdacsapata 31-30-ra győzött Dániában a Viborg ellen a KEK-döntő visszavágóján, de a meccs után elszabadultak az indulatok a pályán. Az örömittas ferencvárosi drukkerek a pályán ünnepelték a címvédést, ám kissé elvetették a sulykot. Néhány magából…..
frankyf*ckin4fingers 2012.05.14 21:32:57
@pluto111: azért ha bemegyek a fener szurkolók közé, és a másfél millió lemészárolt örményről kezdek nekik papolni, meg hogy az mekkora undorító dolog volt, igazam van. que? de ha a végbelemből csokornyakkendőt csinálnak, tán én is hülye voltam picit, nemde?
frankyf*ckin4fingers 2012.05.14 22:14:07
@pluto111: így van, a te hibàd. Meg egy nagyon picit az enyém is, hogy összezavartalak ezzel a nagyon komplikàlt példàval. Sponygát rá.
Azzal ugye mindenki tisztában van, hogy idén Londonban lesz az olimpia, azzal viszont nem biztos, hogy a nyitóceremóniát Isles of Wondernek, azaz A csoda szigeteinek fogják hívni. Ennek megfelelően a szervezők annyira csodát akartak, hogy meghívták Keith Moont is, hogy játsszon az…..
frankyf*ckin4fingers 2012.04.18 09:30:28
Borbás és Sivonen is játszhat Miskolcon 2012.03.13. 22:30 F. Kapus..
Öt meccs dönt az elődöntőben 2012.03.12. 21:34 Hblog..
frankyf*ckin4fingers 2012.03.13 12:41:40
@centreville: ha majd egyszer elhoznak budapestre, meglátod, hogy mi a volt opni, és a bach csomópont között az összefüggés.

én most a diskurzust befejezem, mert úgy érzem magam,mintha egy fogyatékos kisfiút cikiznék / kiröhögnék.

vigyázz magadra, és a szüleidnek nagyon sok erőt, kitartást kívánok, nagyon tisztelem őket azért, amit csinálnak, amit felvállaltak.
frankyf*ckin4fingers 2012.03.13 14:51:51
@moszkvicssluszkulcs: szerintem mindkét esetben igazatok van, és ezt nagyon komolyan mondom.

de nem bírom ki, hogy ehhez kapcsolódóan egy kérdést feltegyek: és?
frankyf*ckin4fingers 2012.03.13 15:03:29
@peterszky: nem látod, hogy lindgren szabályosan leütközte borbást, aki ütővel pofán vágta?
Gebei Péter jó döntést hozott Miskolcon 2012.03.12 16:42 F.Kapus  ..
frankyf*ckin4fingers 2012.03.12 21:25:13
@Theutus: én azért hajlamos vagyok elfogadni, hogy a magyar jégkorong társadalom egységesen a miskolci hoki elpusztítására tör. ez már nem sejtés. ez tény.

:(
Ma délelőtt posztoltam Dezső levelét, aki ijedten tapasztalta, hogy eltűntek a Palota úti díszkorlát elemei. Mint többen is jeleztétek kommentekben, szerencsére nem színesfémtolvajok állnak a háttérben. A Budavári Önkormányzat városüzemeltetési irodája megerősítette:…..
Hatalmasat küzdve nyert a Ferencváros  2012.03.09. 20:44 F. Kapus..
frankyf*ckin4fingers 2012.03.09 21:27:21
@leonov: szerintem töröld nyugodtan, ne küzdj a vágyaid ellen. egészségtelen.
frankyf*ckin4fingers 2012.03.09 22:03:42
@moszkvicssluszkulcs: azon a szinten még nem vagyunk. lehet a rosszat keresni, vagy élvezni.
Miskolc-Ferencváros 7-1 2012.03.08. 22:54 Hblog..
frankyf*ckin4fingers 2012.03.09 21:07:41
@1885*: az irónia lényege, hogy sok minden belefér, hiszen pont nem azt akarja kifejezni a posztoló, amit leír. de hát no problemo, a ti szabályaitok játszanak.
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
frankyf*ckin4fingers 2012.03.08 16:21:08
@Nivea: nagyon egyet értek, én ezeket a kis pondrókat a napra se vinném nyolc éves koruk előtt. étterembe, mi?! jó, hogy nem közértbe.

nálunk viszonylag egyszerű a helyzet, asszony pajtás a munkahelye közelébe se viheti a kölyköket. az legalább tiszta ügy.

viszont étteremben voltunk a múltkor. a kisebbik meg se mukkant, a nagyobbik 5 percenként elbőgte magát, hogy "kérem a pizzám!". amit amúgy csóri 35 perc alatt kapott meg. de nem hiszem, hogy bárkinek tönkretettük az estéjét.
frankyf*ckin4fingers 2012.03.08 16:40:19
@Ann1294: egy gyerek hatéves koráig évente átlag hatszor beteg. akkor a nyaralással már nem is kell sokat bíbelődnötök:)
Manapság kedélyes téma a jeges Dunát fotózni, de milyen lehetett akkor? (via zsir.tumblr.com/ ..
frankyf*ckin4fingers 2012.02.16 16:33:54
@oaklandi: hogy a jobboldali kormány regnálásának eredménye látható a képen, az nem egy darab tény, hanem egy darab vélemény.

persze hogy a "rohattmocskos komonisták" ezt is újjáépítették, meg egy csomó minden mást is, az tök jó, nem is egyszerűen kedves tőlük, hanem már szinte megható.
Egy közösségi portálon bojkottra szólít fel egy bejegyzés, amelyben a Wizzair-t jelölik meg a Malév csődjének elsőszámú okozójaként. Szerinte a fapados légitársaság volt az, aki feljelentette a Malévot az Európai Bizottságnál. Mint ismeretes, tavaly novemberben és decemberben…..
- Már mindent elöntött a liberális szenny, a színházakban buziság van! - ellentüntet lila fejjel az árpádsávos dörnerista. - Értem én - így a riporter - de milyen színdarabokra tetszik gondolni? - Én nem járok színházba, te buzi köcsög! Én a magyar kultúráért tüntetek, érted már, bazmeg? Namost…..
frankyf*ckin4fingers 2012.02.03 11:32:25
@morpho: hm. azért ha onnan is jött volna egy ilyen böfögéshalmaz, akkor nem ugyanez lenne a konkluzió, ebben talán egyetérthetünk.

persze nem olyan nagy trükk innen ilyet, onnan olyat összeválogatni, épp szándék szerint.
A Jobbikot nyiltan támogató Dörner György igazgatói kinevezése ellen szervezett demonstrációt az Új Színház elé a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége. A Hatvennégy Magyar Vármegye és néhány gárdista utódszervezet ellentüntetést tartott. Mekkora művészet bújik…..
Wass Albertfotó: littleborz.freeblog.huNekem semmi bajom nincs Wass Alberttel és nem is érdekel, sem a személye, sem a munkássága.Miért írok akkor mégis róla?Mert  egy korábbi posztomban említettem a nevét, egészen pontosan azért, mert a csepeli polgármester felhívást tett…..
frankyf*ckin4fingers 2012.01.18 16:57:25
@Salaxxx: jobbat, mi? nyolcadikos korodban? tomas, te vagy az? tomas tranströmer?
frankyf*ckin4fingers 2012.01.18 17:18:45
@Salaxxx: értem én, náci létemre nem vagyok teljesen hülye, csak picit. csak ha én meg azt mondom, hogy szarás közben jobbat írok, mint kertész bármikor, az ugyanannyira nem viszi előre a dolgokat.

lehet, hogy wass nem a legjobb író a magyar irodalomtörténetben, de hogy ennyire rossz lenne? nem, azt nem hiszem. a funtineli boszorkány egy jó könyv, nem látom objektív okát, wass leszarozásának. a szubjektívvel meg nem tudok mit kezdeni.
A médiafogyasztást világszerte mérő Nielsennek van egy SoundScan nevű vadhajtása, ami a zenével, és ezzel kapcsolatos számokkal foglalkozik (mit hallgatnak legtöbben, mi fogy jól, mit töltenek le, stb.), és az új évet azzal kezdi, hogy az elmúlt 365 napról mindenféle listákat…..
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
frankyf*ckin4fingers 2012.01.06 11:13:29
@atomjani: azért jobb, hogy te nem lettél jogász.
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
frankyf*ckin4fingers 2011.08.25 15:56:11