Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gengula

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, a korábbi coolspace-es poszt mondhatni csak figyelemelterelés volt, hogy amíg mi nyomozunk, addig a szemtelen* spammerek gyanútlanul örüljenek a magyar blogok teleszemetelése révén elért eredményeiknek. Node, elérkezett a bosszú ideje, íme az utóbbi idők most wanted magyar…..
Már vártam, mikor jönnek elő a farbával a vidám drogos énekessel és a faszára előszeretettel zoknit húzó basszerral operáló kommerszgépezet ügyvédei, hát megvárták, míg lemegy a Kaliforgia első évada (nálunk most megy az HBO-n), és csak ezt követően nyújtották be a…..
Jobb későn, mint soha, el ne tessék feledni, hogy az AXN ma este kilectől vetíti az ABC Masters of Sci-Fi (A sci-fi mesterei) című hatrészes antológiájának első darabját. A minőségi sci-fi-re kiéhezett magyar szemek elé így olyan írók műveiből készült egyórás alkotások…..
gengula 2007.11.20 13:28:44
w Az erdő kapitánya 2007.10.22 09:00:00
Lelőtte a természetvédelmi őr a baltával rátámadó fatolvajt. Én már az eredeti hírből tudtam, ebből rasszizmus lesz. Ez azért van, mert kissé a jövőbe látok. De azt azért nem sejtettem, amit az Országos Cigány Önkormányzat közleményéből megtudtam délután: az áldozatot…..
Sváby András menesztése csak az első lépés volt, két menetben majdnem száz embert bocsát el a Tv2 a Kereszty Gábor és Sváby András által alapított Interaktívtól. A cél a költségek racionalizálása, hogy ezentúl ne egy külső gyártó cégtől rendeljék meg azokat a…..
A hányás, amely beborította a világsajtót. Így fog bevonulni a sajtótörténelembe Eva Nazemson rókázása. A műsorvezető hölgy egy telefonálgatós műsorban dobta ki oldalra a taccsot, persze élő adásban, hogy máshogy. Az eseményt megírta a svéd Metro újság, és több svéd…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
Rajongó gazdája lenne egy Jaguar XJ220-nak, de még egy ilyen vén macskára se futja? Tudok jobbat! Ne vegyen nagymacskát pénzért, kapjon kicsit ingyen! Csak most! Fél év körüli gyermek cica, kedves és értelmes, de nekünk nem kell, mert van másik. Befogadtuk az utcáról,…..
A főhőst, Bordás Attilát játszó Stohlt délután négykor érte baleset, amikor az egyik jelenetet gyakorolta. Még csütörtökön megműtik, a sorozat cselekményét pedig az utókezelés miatt át kell írni. Stohlnak ugyanis elszakadt az Achilles-ína, így legalább hat hétig gipszben…..
A Homár ezt még nem hallotta, phoenix is csak Prágában, hogy a húszkoronást kivonták a forgalomból egy ideje. A Keletiben azonban még fut az ilyen:Egy napos prágai utazásomhoz vettem 520 koronát a Keleti pályaudvari Gyorspénzváltó Kft-nél. Prágában felhívták a figyelmemet, hogy…..
Hát hogy őszinte legyek nem is vártam mást tőle, aki karácsonykor öngyilkosságról mesél, attól senki ne várja, hogy megérti, mi a buli, és mi nem. na mindegy. Innen. A levél teljes verziója ITT olvasható.Mi folyik Keszthelyen, úristen?..
comment:com Szopóágon a nagyok 2007.09.11 09:29:00
A Nielsen nézettségi adatait rendszeresen böngésző júzerek már jól kiröhögték magukat, ideje, hogy mi is ujjal mutogassunk a dollármilliókat promócióra költő négy nagy networkre (NBC, CBS, FOX, ABC) és rút kistestvérükre (CW), mert egy spanyol nyelvű adó úgy lenyomta…..
gengula 2007.09.11 13:20:29
A Sun angol bulvárlap értesülései szerint Keith Floyd tévés mesterszakács Thaiföldön egy étteremben egyszerűen összeesett, és eszméletét vesztette, amiért is agyvérzés gyanújával kórházba szállították. Az eset a felkapott üdülőhelyen, Thaiföld Siófokján, Phuketen…..
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..
A Homár mindig szívesen hozza le a válaszreakciókat, mégha az eredeti posztból egyértelműen ki is derül, hogy a levélírónak nem feltétlenül van/volt igaza. Most például a szélvédőre kitett rendszámtábla kapcsán tesz helyre néhány dolgot a hondást igazoltató rendőr: Egy…..
Mindannyiunk kedvenc témája (sajnos) a minősíthetetlen postai csomagkézbesítés, ami továbbra is a kaparós sorsjegy oddszával vetekszik. Lacus arra lett figyelmes, hogy egy újabb online üzletből tiltották ki az országot: Volt idő, mikor sok cikk született Magyar Posta ügyben, azaz…..
Maratoni étteremtesztet pöndörített Balázs az Öreghegy Fogadóban tapasztalt drámai állapotokról: Amennyiben érdekel valakit, hogy mit főznek erdésznéből, hogy mi a különbség a bors és a paprika között, hogy miért "faszszopó geci" az, akinek nem felel meg a…..