Regisztráció Blogot indítok
Adatok
365NE Admin

63 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
365 nap edzés Szünidő? 2011.04.22 16:12:00
Igen, szünidő, legalábbis valami olyasmi.Eredetileg mikor a blog elindult, eldöntöttem, hogy ez az oldal nem fog másról szólni, mint az edzés, nem fogok írni a napi dolgaimról, de ezt a "fogadalmat" most mégis megszegem.Dióhéjban: március elején új munkahelyem lett, egy…..
Ismét egy korábbi előtti edzés posztja következik. - tulajdonképpen azóta még kettő másik lement, de úgy el vagyok úszva, minden dolgommal... Ha a továbbiakban azzal védekeznék, hogy a Max Interval Plyo nevű rettenettől olyan izomlázam lett tőle, hogy nem bírtam a géphez ülni,…..
Helló, üdv mindenkinek, igen, visszajöttem, jó volt, majd beszámolok róla. Két gond van csupán, egyrészt meglehetősen zsúfolt lett a menetrend az új munkahelyemen, másrészt első nap csináltam egy cigánykerekes repülést egy fekete pályán, amit a vállam picit megsínylett.Hogy…..
Újabb hónap telt el, úgyhogy jöjjön az újabb összehasonlítás!A méreteim 2011. március 17-én:Derék: 98,5 cmMellkas: 112 cm Bicepsz: Jobb 40,5 cm - Bal 42 cmTricepsz: Jobb 39,5 cm - Bal 42 cmSúly: 87,9 kgAz Insanity az eddigi adatok alapján nem hozott komoly eredményeket. Ezt…..
Mint arról odaát írtam egy rövid bejegyzést, most egy hétig nem lesz bejegyzés, ugyanis este elutazom. Szerencsére azonban punnyadásról szó sincs, ugyanis egy teljes hét snowboardozás vár rám, amivel tuti égetni fogok néhány tízezer kalóriát :)Tegnap már hulla fáradt voltam,…..
Tegnap megcsináltam a soron következő edzést, csak mivel a barátnőm gépén maradt a fotó késett a feltöltés. Kommentárként annyit fűznék hozzá, hogy a lehető legrosszabbkor sikerült úgy döntenem, hogy elég lesz az az egy nap pihenő is...A Max Interval Circuit talán az egész…..
Tegnap elblicceltem az edzést, mert este alaposan bepizzáztunk, így nem lett volna annyira célszerű után nekiállni ugrálni :)Az edzés neve Core Cardio & Balance, 37 perces, az Insanity program eddigi hagyományait követő gyakorlatsor. Hétfőn folytatom az edzést, a csúszás miatt…..
Ma telt el két hét az Insanity-ből, így megcsináltam újra a Fit Test-et. Az eredményeim javultak, az állóképességem főleg. Sokkal szabályosabban, kevesebb pihenővel tudtam végigcsinálni a 25 perces programot - kíváncsi leszek, hogy egy hónap alatt mennyit sikerül majd…..
A mai edzés a korábbiakhoz képest egy kicsit egyszerűbb volt, de persze csak az Insanity mércéjével mérve.A Cardio Abs, ahogy a neve is mutatja kimondottan hasizomerősítő gyakorlatokból épül fel. Mindössze 18 perc, tehát akár minden nap el lehetne végezni. Meglepő módon, az…..
Bokám még-már egyben van, lenyomtam a Pure Cardio nevű edzést. 38 perc, 2 pihenővel összesen, finoman hangzik, mi?..
A mai edzés Cardio Recovery névre hallgatott, belenéztem, kb. 30 perc nyújtásnak tűnt...... és lényegében az is, csak éppen olyan rohadt fárasztó és izzasztó, hogy simán felért az eddigiekkel! Szerdán folytatás, akkor a Pure Cardio jön. A bokám egész jól van, remélem…..
Második Insanity edzéssor letudva! Pár negatív tapasztalatot is sikerült közben összeszednem, valamint egy enyhe bokahúzódást...A Cardio Power & Resistance névre hallgató 40 perces edzés egy fokkal könnyebb volt, mint az előző, bár ebben is akad bőven utálatos gyakorlat (azt,…..
365 nap edzés Hogyan tovább? 2011.02.23 16:30:00
Nos, túl két Insanity edzésen arra jutottam, hogy a 60 napos edzésterv nem igazán lesz tartható. Ismét egy olyan programba kezdtem bele, amihez a mostani erőnlétem kevés, kvázi lekvár vagyok :) A legnagyobb gond a pihenőnapokkal van. Ha minden jól megy, Shaun T úgy tervezte meg a…..
Rohadt büszke vagyok magamra, mert sikerült lenyomnom egyben, az állóképességemhez mérten szabályosan a teljes edzést! Shaun T és az Insanity lett az új etalon, szinte égett a húsom a végére, annyira bedurrantott.Holnap összerakom, hogy milyen felállásban csinálom végig, mert…..
No, szombaton belevágtam az új edzéstervbe, azt kell, hogy mondjam, hogy a 300 workout méltó ellenfélre talált nálam.Shaun T programjának sikerült úgy kiizzasztatnia, ahogy eddig semminek, szó szerint fel kellett mosni a szobát, annyira izzadtam. A vicc az, hogy ez még csak az…..
Elérkeztem a negyedéves fordulóig, lássuk, hogy mi szépet (?) mutatnak a számok és a képek.November-Február A méreteim 2011. február 17-én:Derék: 99(!) cmMellkas: 110 cm Bicepsz: Jobb 40,5 cm - Bal 42 cmTricepsz: Jobb 39,5 cm - Bal 42 cmSúly: 88,2 kgEzek alapján a…..
Az utolsó 300 workout-os edzésnap - legalábbis egy darabig. A következő hetekben Shaun T-vel és az Insanity edzésprogramjával nyírom ki magam, feltéve, hogy nem jönnek olyan napok, mint az elmúlt 6-7. Nem fogok most itt nekiállni picsogni, hogy mi volt, mi nem volt, mert az úgysem…..
Ismét az előző edzés képét töltöm fel. Kicsit lenullázott az elmúlt hét, ma hőemelkedésem volt, a közérzetem pocsék. Ma tuti nem csinálok semmit, holnap pakolunk.....
A franc essen bele, már tegnap elbuktam a szép összerakott tervemet... még arra sem volt időm, hogy a tegnap előtti edzésképet kitegyem, úgyhogy a friss posztban most ez lesz látható. Este mindenképpen nyomom és a tegnapi csúszást megpróbálom holnap bepótolni, hétvégén csak lesz…..
365 nap edzés Tervezni kell 2011.02.09 09:12:00
Sűrű lett az élet erre a hétre, így tegnap megint elmaradt az edzés... a gondom az, hogy nem akarnak oszlani a megoldásra váró feladatok, így mindenképpen kell valami átszervezést csinálni a dolgaimban, vagy a havi edzés alig-alig értékelhető lesz.A következő menetrendet…..
Mint azt az ábra mutatja a szombati edzés elblicceltem, aminek drámaian egyszerű oka van: péntek este összeültünk a barátaimmal az egyikük frissen birtokba vett lakásában és sikerült hajnali fél 5-ig ott rontani a levegőt :)Ennél fogva szombaton az alváson, a fürdésen és egy…..
 ..
Nyomom tovább gőzerővel az edzést, pár akadály most is van, csak hogy ne legyen egyszerű a helyzet. Pl. hiába toltam végig a 100 fekvőtámasz edzésprogramot, a mostani gyakorlatsorban lévő "explosive pushups" és a "staggered pushups" totálisan kicsinálják a bal…..
A leállás utáni első bejegyzés, a tegnapi edzésről. Egyre jobban megy már a 300 is, bár az úgynevezett "hindu-fekvőtámaszból" még most is csak majd' szétpattanó izmokkal sikerült...
365 nap edzés Karbantartás 2011.01.29 16:53:00
Az oldalt egy ügyes húzással kitöröltem az admin felületen, most próbálom a Google-ös indexelt oldalakból visszaépíteni. Mindenkitől egy kis türelmet kérek.Update: sikerült szinte az összes bejegyzést megtalálnom tárolt változatban, így mindössze egy-két külső…..