Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsillagAjándék

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihi, megint felkaptam a fejem valamire! :) Mint már sokan a környezetemben betéve tudja, hamarosan búcsút intek életem első, de reményeim szerint nem utolsó leánylakásának (nem a leánysághoz ragaszkodom, csak a hajléktalanságot kerülném).Keresem a lehetőségeket, kutatom, hogy mi…..
Teljesen újszerű, trendi, modern, vicces, professzionális tv-spot-kampányra készül a Magyarországi Református Egyház. Kíváncsian várom, hogy fog mutatni a tévé képernyőjén... Az biztos, hogy fel fogják kapni a fejüket az emberek. A rendezői változatot megnézheted itt: Bennem…..
 Ma ő a jel: Placid atya (http://hu.wikipedia.org/wiki/Oloffson_Placid).Az előcsarnokban ücsörög, és mosolyog és kedves és 94 éves. Arra gondolok: ha a gulagban vagy a börtön évei alatt bármikor is feladta volna a reménységet - nem csak egy szebb jövő, hanem Isten…..
Egy 10 kérdéses kérdőívből kihozni mindezt, ahol az egyik kérdés az, hogy tölgyfához hasonlítom-e magam vagy inkább gesztenyéhez, szép teljesítmény... :) Jóindulatú és békeszerető ember vagy, aki jól kijön másokkal. Kellemes munkatárs, kitartó, szívós, aki jól bírja…..
Ha nem tudod, mi az a "hetvenkét óra kompromisszum nélkül", akkor irány a 72ora.hu. Ha tudod, mi az, akkor csak fülelj, elmesélek egy történetet, amit a záró-összejövetelen mesélt el egy "résztvevő". A "résztvevő" azért idézőjeles, mert ő 1. nem…..
Szerintem nekem elment az eszem (a komment(er)ek kíméljenek :)). Vagy lehet, hogy nem. Van olyan, hogy egy cipővásárlásba besegít a Gondviselés? Mert ha igen, akkor már megint megszégyenültem, és már megint nagyon szeretnek.   1. Február óta gyűjtögetek egy hintatalpú…..