Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MNO

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a kert New Yorkban, Brooklynban található, mindössze 7,5 x 6,3 m-es területen pompázik. Alkotója Alexandra Abuza kerttervező, akinek ez volt az első nagyvárosi megbízása. Lépésről lépésre dokumentálta a kert megszületését. Az eredmény egy kedves, barátságos kis kerti zug…..
A latin chrysanthemum szó jelentése aranyvirág, találó elnevezés erre az ezerarcú, kedves kis növényre, amely bearanyozza a borongós, késő őszi napokat. Eredeti hazájában, Kínában az előkelőséget, erényességet jelképezi, és külön ünnepe van (a 9. holdhónap 9.…..
Kertművészet Madarak a kertben 2010.11.15 13:32:00
Fotó: Orbán Zoltán Közeleg a tél...ideje gondoskodni itthon maradt madarainkról! Számos cikk ad segítséget a madárbarát kert kialakításához, pl. ez is.Kedves ismerősöm, tájépítész kollégám, Szilvácsku Zsolt is írt ebben a témában a ZöldMűves oldalra. A madarak…..
Ezt a blogot már régen felfedeztem. Szerzője gyönyörű fotókat készít saját, mesebeli kertjéről. Íme néhány, amely a kert őszi színpompás nyugalmáról készült. A szerző ősszel színesedő fákról és bokrokról írt cikke Mesebeli színek címmel a Kertbarát magazin idei…..