Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dinkainka

0 bejegyzést írt és 2107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért én se gondoltam volna, hogy áprilisban ugyanazt a címet lehetne adni egy posztnak, mint február végén. Orbán úgy döntött: tomboljon a vírus, emberélet nem számít. Mert mi is történt azóta? Brutálisan terjedő brit mutáns mellett heteket késett a szigorítással, erről akkoriban többször írtam.…..
Miközben a Covid-os betegek és velük az egész magyar egészségügy az élet-halál harc közben levegőért kapkod, aközben a magyar miniszterelnök képes magára hagyni a halálos járvány sújtotta országot egy buta agyrémért; Orbán március 31-én Kazahsztánba utazik, hogy részt vegyen a Türk Tanács következő…..
Dinkainka 2021.03.24 15:15:12
      A blog.hu zárolta a  Corvinus-tudomány avagy cseréljük probiotikus joghurtra a krémsajtot a sütiben.   című posztom, amelyben konkrétan egyetlen név sem szerepelt, de viccelődtem a rezsimegyetem Social Futuring "kutatásán". Fogalmam sincs, hogy mit jelent ez, de a poszt utolsó mondata az…..
Dinkainka 2021.03.23 05:03:58
@naebneerG: A profok ingyen dugnak, mint a színház igazgatók! Csak nem szeretik, ha ezt megírják, mert akkor kitör az irigykedés!
       Eddig az történt, hogy az egykori reformkommunista Stumpf Istvánt, a Hazafias Népfront utolsó alelnökét, aki először alkotmánybíró majd egyetemi tanár lett a törvényes feltételek szelíd megkerülésével, Orbán Viktor nemdiktátor megbízta a magyar felsőoktatás maradék autonómiájának…..
Dinkainka 2021.02.02 19:15:02
@Abulafia: Kocsmában nem úgy fejezik ki, hogy segghülye?
Az jellemző a populista politikusokra Amerikától Magyarországon át Oroszországig, hogy az egyéni, családi-rokonsági és a klientúra hatalmi ambícióit a Nemzetre és a Kereszténységre való hivatkozással leplezik. A populista politikusoknak a nacionalizmus arra szolgál ürügyül, hogy az általuk…..
       Ascher és Zsámbéki megy, Zalán János jön.  Az egyik oldalon Ragályi, Cserhalmi és Csákányi, a másikon Dózsa László, Novák Emil és Gregor Bernadett.  Neumann, Szilárd, Teller, Wigner és Gábor Dénes sem kellett, itt Takaró Mihály Imre Kertészezhet, a Nyugat meg csak zsidó lapocska. Kultúrharc…..
Dinkainka 2020.10.08 04:26:33
Elért eddigi csúcspontjára a kormány cinizmusa azzal az állítással, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter nyaralása Magyarország negyedik leggazdagabb emberének jachtján magánügy. A kormánytagok rongyrázása finoman szólva sem elszigetelt jelenség a magyar közéletben, ám a munka hősének nevezni azt,…..
Oktatási programnak álcázott toborzás indul a legkiszolgáltatottabb fiatalok között...
Dinkainka 2020.07.30 04:52:52
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: A libernyák amúgy köpönyeget jelent! Csak Orbán Viktor sem ismeri a szó jelentését.
Janicsár képző már volt Magyarországon, a törökök szintén családból kiszakított gyerekekből képeztek hadsereget!
Június 6-tól sok alföldi vonal menetrendje borult fel, köztük jól kihasznált vonalak is. Na de mivel spórolt volna a MÁV és jártak volna jól az utasok is? Ha több vonalon összevonva közlekednek a vonatok (a 155-ös, 154-es vonalak mintájára). Például ha a 130-as, 145-ös és 146-os vonalakon a…..
        Matolcsy György ma egy tizenkét pontból álló jövőképet vázolt fel a növekedés.hu oldalon.       ******************************************************************************************        "   A történelmi tanulságok alapján 2030-ra szükségünk van: Teljes demográfiai fordulatra,…..
Dinkainka 2020.06.30 04:53:45
@balmoral: Arra van a legkisebb esély! 30 méteres állatszobrok és szotyizabáló elmebetegek sorfalán kellene egy épelméjünek áttörni.
Úgy lett egy kicsi magyar településnek nemzetközi kupában induló focicsapata, hogy annak költségeit túlnyomórészt a magyar adófizetők állták. Az Orbán-rezsim cinizmusát jelzi, hogy pénzt és energiát nem kímélve végül olyan magasra emelte a pöttömnyi Felcsút csapatát, hogy az rövidesen nívós külföldi…..
A többször kivégzett Dózsa László méltó trianoni megemlékezése Ugyan ezt nem szabad, de van, akinek mégiscsak már-már kötelező Ez az uborkás kép az alant látható üzenettel lesz teljes...
Dinkainka 2020.05.29 04:10:01
@morph on deer: A felnit máshol lopták!:-)
Káncz Csaba: "A kínai expanzió tipikus módszere, hogy megegyeznek a helyi korrupt politikai elittel egy masszívan túlárazott megaprojektről (vasút-, kikötő-, vagy útépítés). A kilóra megvásárolt helyi elit segedelmével a kínai cégek kaszálnak az agyoninflált és sokszor teljesen haszontalan…..
A címben foglalt megállapítás kétségtelenül markáns kissé, de valahol meg lehet érteni annak megfogalmazóját, Zuzzert is, aki elég nehezen viseli azokat, akik nem veszik komolyan a járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket. (Véleménye természetesen csupán egy a sok közül, amivel lehet vitatkozni.) A…..
Dinkainka 2020.04.26 12:13:18
@adg: A tények csak zavarják az embert! Tudod, megmondó ember ez is. Ráadásul halmozottan nem ért a statisztikához: ha nem tesztelnek, akkor kevés a kimutatott fertőzött, de magas a halálozási arány, mert a dögöt még a gyengeelméjüek is észreveszik a szagáról!
Fenekestől felforgatta a nemzetközi sport világát a koronavírus-járvány, de ami itthon történik ezen a területen, szinte példa nélküli. A kormányfőnek ugyanis annyira fontos a sporton keresztül népszerűsítenie a politikáját, hogy igyekszik a súlyos gazdasági következmények hatásaitól mentesíteni a…..
Változott a káromkodási kultúra. A k...a anyád, és a sz...jál le, valamint a hasonló, mások megalázása céljából mondott káromkodások, szép lassan átadták a helyüket a legújabb divat szerinti megalázó szavak használatának. Ma ha valakit mélységesen meg szeretnél alázni, akkor azt kell mondani, hogy…..
              Ez a cikk az egyetemes jogtörténet egyik fontos dokumentuma, Prof. Dr. Carl Schmitt náci jogászprofesszor, akiről a mai napig konferenciák tucatjait rendezik, vezércikkben magyarázta el, hogy Adolf Hitler miért gyilkolhat teljesen jogszerűen, visszamenőlegesen is lepapírozva.     …..
Dinkainka 2020.02.06 04:38:55
Neírdalá János megint aláírta. ..
Dinkainka 2019.12.19 04:14:18
@Szergej Szergejevics Szergejev: 7710 ft, mert emelték. Bajuszos szar megszólalt!
Az 1700-as évek végén született az a „herderi jóslat”, ami egyaránt megrémisztette és munkára sarkallta a reformkori nyelvújítókat és ami félelemmel tölti el a mai magyar miniszterelnököt. A jóslat így hangzik: „A magyarok, mint az ország lakosainak legcsekélyebb része, most szlávok, németek,…..
Az alábbi cikket Alain de Botton -  "Why some countries are poor and others rich?" videója ihlette, a saját gondolataimmal kiegészítve itt-ott.. 196 ország található a Föld nevű bolygón.Közülük 25 nagyon gazdag, azaz az egy főre eső átlagos vagyon évente meghaladja a 100.000 USD-t.Sokkal több ország…..
A közösségi oldalak ügyeletes szenzációja Orbán Viktor térdeplése a budai karmelita-kolostor erkélyén. Nick Vujicic végtagok nélküli prédikátor társaságában imádkozik, vagy legalábbis magába száll. Hívei erősnek tartják a fényképet, és rajonganak érte. Akik gyűlölik, képmutatónak vélik, és…..
          Majd egy éve voltam egy konzervatív meetingen. Igyekeztem a legkevésbé liberális arcélem mutatni, már amennyire az ezzel a pónemmel egyáltalán lehetséges. Megnéztem, hogy milyenek ezek az emberek élőben. Az egyik jeles konzervatív (nem gúnyolódom, tulajdonképpen tényleg az) filozóf…..
Dinkainka 2019.08.20 07:47:26
@heptakontanonaéder: Én nem mondanám, hogy kikupálódott!Putris a kinézete most is. Lóg a gatya rajta, az öltöny alsó gombját begombolja, a kezét zsebre dugja.
  – Még az első polgári kormány idején vettem részt az oktatás és a kutatás kapcsolatát áttekintő fehér könyv kialakításában, ami sok tanulsággal járó munka volt. Kiderült, a felsőoktatás nem járul hozzá igazán a tudományos kutatásokhoz, részben azért, mert az oktatókat leköti a tanítás. Azt…..
Dinkainka 2019.08.03 21:00:33