Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mocskosállat

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először kommentként érkezett a Zugügyvédhez az alábbi, valószínű kissé kiszínezett, de mindenképp tanulságos történet egy peches szmókerről. Ha van valakinek még hasonló, kínálgatós sztorija, a Zugügyvéd szeretettel várja. Egyik régi gyerekkori jóbarátom…..
Emlékszünk még a Terminator 2-ben Arnie mellett serénykedő Edward Furlongra? Nem? Sebaj, mi sem nagyon.. A fiatalember most a CSI:NY soron következő szezonjában kap egy többé-kevésbé visszatérő szerepet, valami sorozatgyilkosos történetszálban fog szerepelni. A faji alapokon…..
Tudom, hogy Shrek, számítógéppel animált poénok és digitális böfögés, de azért én mégiscsak a Babette lakomáját ajánlanám este nyolctól a Zone Euorope-on. Olyan, mint a Csokoládé Juliette Binoche-sal, csak kevésbé szirupos. Ha mégis belenézne picit az ogre kalandjaiba a…..
 A Zugügyvéd a hozzászólások közül kotorászta ki az alábbi történetet. Rendőri intézkedés egy építkezésen, ami után a szerencsétlen melóst egy kalapáccsal a kezében dobják ki a fogdából, papírok és pénz nélkül, egy idegen városban. De ő még mindig jobban járt,…..
Szar lehet itthon gépontfelfedező szőkenőnek, meg úgy egyébként celeb jócsajnak lenni. Unalmas, tudom, de mostanában derült ki, hogy egy magyar kvázi sztár, korábbi állításaival ellentétben igenis vállalt szerepet pornófilmben. A Fókusz múlt héten finoman pikánsnak és…..
Tulajdonképpen mindenről lehet reality műsort készíteni, még a kazánkovácsok vagy az üvegfúvók mindennapjairól is (lehet érdekesebb lenne, mint mondjuk a Győzike-show), miért ne legyen egy olyan, amiben le kell fogyni? 2004-ben debütált az NBC-n a The Biggest Loser nevű, fent…..
A Comment:com úgy értesült, hogy az MTV végleg megszabadulna a bemondóktól, akiket még tavasszal száműztek a földi sugárzású m1-ról, a műholdas m2-re. A fikusz mellett mosolyogva műsort ismertető bemondót úgy néz ki végleg kiütheti a színesen pulzáló önpromó, meg a station…..
A helyzet komoly: tokás szalonfasiszták üvöltenek forró nyálat fröcsögve, röghöz kötött idióták tombolnak, már csak egy kiadós lakosságcsere-egyezmény hiányzik, hogy tényleg 1947-ben érezhessük magunk, de talán éppen ezért kéne végre egy jót röhögni ezen az a…..