Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wudájharcos

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol lehet jelentkezni az Idegenlégióba? A franciaországi toborzóirodákban (pontos címek és térképek: http://www.legion-recrute.com/mdl/info_liste_a.php?article_theme=23&titre=o-249-s-engager&block=23). Aki nem akarja vesztegetni az idejét, az jelentkezzen az aubagnei központban. A…..
Legendák vs. Realitás, második menet...
Wudájharcos 2016.02.23 22:14:06
Sajnálom, hogy ennyire elfogult, és szűk látókörű a cikk szerkesztője. Sajnos csak olyan példákat próbál felhozni amivel az Ő általa preferált stílus (ugye nem nehéz kitalálni mi az...) előtérbe kerül.

Csak sajnos fontos információkat elfelejt említeni. Úgy áll a dolgokhoz mint egy külső szemlélő aki azt mondja hogy teszem azt Kyoskuhin szar, mert hogy nincs fej ütés. Ezt biztos elfelejtették közölni Bonjasky-val.

Vagy Segal, aki elsőként nyitott iskolát keleten, nyugatiként, biztos azért mert nem tudott semmit, és azért helyettes serif majd 20 éve mert egészségmegörző sportot űz. Kíváncsi lennék ha elmennél egészséget megőrizni kangoozni teszem azt, milyen esélyekkel indulnál.

Az hogy egy harcművészetnek van e esélye az utcán, azt nem a stílus, hanem az egyén fogja eldönteni. Lehetsz te profi akármiben, elkenik a szádat pillanatok alatt ha olyan emberrel találkozol. Ez lenne itt a lényeg, hogy az egyén számít, teljesen mindegy mit csinál, azért mert ketrecben harcol valaki állat módjára, akkor keményebb mint a többi stílus képviselője?

Én azt mondom bárki bármit csinál szívvel lélekkel, akkor jó lehet benne, és felveheti a versenyt az utcán. Főleg ha hobbi szinten csinálja, akkor meg ami tetszik.

De az is érdekel hogy a Kyushot így kifigurázzák, de bezzeg az ha állon vágsz valakit 20%-al és összecsuklik, az persze lehet mert ott van "olyan pont" amit ha eltalálsz akkor kapufa. Ez tök természetes nem? De máshol nem lehet ilyen, tök reális. Mert amit nem láttunk nem létezik. Persze az hogy 1,5 méterről rámozdulok és meghal azt be se szabadna tenni egy ilyen ironyába, viccnek is rossz.

Akár ide sorolhatom a Capoeirát, ami ugye csak egy tánc, érdemes körbenézni akár csak a videómegosztókon, mégis hogy szerepel MMA-ban, szerintem elég meggyőző némelyik...

Vagy a nagy Klicskó akit elpicsáztak nem is olyan rég, nem is akár hogy... Persze ugye bunda volt meg minden, vagy gyökér a Klicskó ugye?

A videók amik fel vannak tüntetve csak leégetik a stílusokat, akár miről beszélünk, van példa ellenpélda, azokat is jó lett volna kitenni, mielőtt a kedves hozzá nem értő cikk író eljutott a végkövetkeztetéséig.
A következő héten Orange mellé mentünk két hétre, a város melletti tavon gyakoroltuk a vízen való átkelést és a partraszállást. A harckocsizók (1REC) volt laktanyájában szállásoltak el minket, amiből néhány hónappal azelőtt költöztek ki. Az átkeléshez először meg…..
Wudájharcos 2015.01.07 03:16:26
@Király Ákos: Én is Áprilisban tervezem a kiutat, kíváncsi lennék a helyzetre ha tényleg spórolnak mindenen akkor még nehezebb bekerülni..
A régi ezredembe tértem vissza (2REG) a 6 hetes szabadságom után, rögtön be is raktak az első századba. Visszakerültem oda, ahonnan 5 évvel azelőtt elindultam. Belecsöppentem a sűrűjébe, érkezésemkor a párizsi őrjáratozásra készültek. A kihallgatásról a százados…..