Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VonS

0 bejegyzést írt és 358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikeres emberek szokásait és viselkedését tanulmányozni mindannyiunk számára inspiráló lehet. Nincs két egyforma életút, a világ legmenőbb üzletembereinek életében mégis vannak bizonyos alaptörvények, szokások, amelyek nem véletlenül jellemzik őket. Ezek munkahelyi mindennapjainkba való beépítésével…..
Egymást érik a a fővárosi tüntetések, demonstrációk és tiltakozások a CEU ellen folyó kormányzati fellépés kapcsán. Persze az elmúlt években volt már hasonló helyzet: emlékezhetünk az alkotmánymódosítás miatt zajló megmozdulásokra, a netadós ügyre és még néhány egyéb, állóvizet felkavaró esetre.…..
VonS 2017.04.14 02:16:24
@Never: "A hozzászólásod alapján nem igazán tudod a különbséget aközött, hogy Mészáros Lőrinc megnyeri a közbeszerzést és hogy Péter Gábor letépi a körmödet az Andrássy úton, majd a Gyorskocsi utca udvarán eljárás nélkül tarkónlőnek... Az utóbbi vezetett 56-hoz."
Viszont 56-hoz képest az ingerküszöb is más. Csak egy példát mondok: ha a kormány holnap kitalálná, hogy lépjünk ki az EU-ból, akkor szinte biztos kitörne a forradalom, pláne ha sokáig még csak nem is visszakoznának. Nyilván nem fognak ilyet kitalálni, tehát nem azt akarom mondani, hogy itt forradalom lesz, hanem azt szeretném szemléltetni, hogy ma már nem kell tarkónlövetés hozzá. A legutóbbi rendszerváltás is vér nélkül zajlott le, szóval egy forradalom mégcsak nem is szükségesen jelent hullahegyeket, nem csak az '56os tipusú forradalom eredményezheti azt, hogy megbukik egy rendszer.
Na ezzel csak annyit akartam mondani, hogy Mészáros Lőrinc miatt nem lesz Magyarországon forradalom, ez SAJNOS igaz, de ha a hatalom azt hiszi, hogy fizikai erőszak válthat csak ki ilyet, akkor téved (egyébként nem hiszi ezt). Ja meg még annyi, hogy Franciaországban a Mészáros Lőrinc szintű korrupció miatt bizony forradalom törne ki, nem minden nép tűri birka módjára, hogy ellopják a jövőjét.
21 ezer magasan kvalifikált és jól tájékozott amerikai állampolgárt, politikust, pénzügyi és kulturális vezetőt kérdeztek egy friss kutatásban arról, szerintük melyek ma a legerősebb nemzetek a bolygón. A felmérésben górcső alá vették az egyes országok politikai és…..
VonS 2017.04.03 10:38:43
@karandash: Biztos vannak ilyen Trump szavazók is amit irsz.
Gyors leszögezném, hogy valóban k*rva nagy bajok vannak az USÁ-ban: a régi módszerek termelték ki az óriási társadalmi ellentéteket, azok folytatása aligha fog sikerre vezetni. Az, hogy változtatni akarnak, teljesen érthető és logikus is, de ez messze nem jelenti azt, hogy a Trump által képviselt alternativa jó lesz. Nem akarok belemenni azokba a dolgokba, ami elsősorban az amerikai belpolitikát érinti, mert egyrészt az nekünk nem számit, másrészt, részben ezért is, nem foglalkozom vele, tehát nem is tudok érdemben hosszászólni.

De, hogy "a globális felmelegedés kinai hoax", illetve a komplett gazdaságpolitika amit képvisel, katasztrofális lesz globálisan, az tuti. Nem a világvége (bár klimaváltozásnál ez is fenyeget), de ha ezeket végigviszi, az óriási baj lesz.
A gazdaságpolitikájával az a gond, hogy egy globális gazdaságban a vezető hatalom nem csinálhat úgy hirtelen, hogy innentől nem ér a neve és elkezd bezárkózni (pl ha kilép kereskedelmi szövetségekből, azzal csak teret ad másoknak, és ezek a mások az USÁ-nál sokkal rosszabb alternativák is lehetnek regionálisan), illetve nem tudja visszaforditani az idő kerekét (ha valahogy vissza is rángatja az alsó középosztálynak való munkahelyeket, az annyiba fog kerülni nekik, hogy érzékelhető elszegényedést fog hozni egész amerikára - nem véletlen mentek azok a munkahelyek el onnan). Trump gazdaságpolitikáján mindenki vesziteni fog, főleg az USA (de még egyszer mondom, ez nem azt jelenti, hogy a mostaninál nincs jobb, sőt, különösen a pénzügyi világ szabályozásával óriási bajok vannak).
Brexit egyébként ugyanez. Hány britet hallottam, akik azt bizonygatták, hogy ők milyen erősek és hogy az EU veszit ezen. Hogy milyen hülyék tudnak lenni az emberek, elképesztő. Nyilván mindenki veszit, pont ez a lényege annak, ha visszacsinálsz valamit, amin mindenki nyert. És hiába érzi ott vagy amerikában egy alsó középosztálybeli, hogy most szar, ezután majd még szarabb lesz, de már nem csak nekik.

Vissza az USÁ-ra: a világ legerősebb, legnagyobb befolyással rendelkező államának van a legnagyobb globális felelőssége is. Trump meghirdetett politikája pedig nagyrészt ezzel szembemegy, leveti a felelősséget. Az ilyen széthúzásból és bezárkózásból lesznek a háborúk, nem azonnal, de ezek az első lépések afelé. Nekünk most annyi szerencsénk van az első világháború előtti időkhöz képest, hogy már van atom, igy egy konfliktusnak sokkal durvábban kell eszkalálódnia ahhoz, hogy valóban háború legyen.
VonS 2017.04.03 10:48:03
@khamul: Mert itt vásárlóerő paritáson van, tehát a Japán nagyon drága, Ororszország nagyon olcsó hely, ezért ilyen "közeli" a két mutató.
Nominálisan Japán 37k, Oroszország meg valahol 8-9k környékén van.
Egyébként az itt feltüntetett vásárlóerő paritás a "valósabb" abból a szempontból, hogy az adott országban mire elég a pénz. De mivel a nominális az oroszoknál jóval kisebb, csak 8-9k, ezért egy orosz átlagember külföldön sokkal szegényebbnek számit, mint otthon.
VonS 2017.04.03 11:04:34
@khamul: Ilyet csak régi adatot találtam, ezek szerint Japánban a vásárlóerő paritáson mért GDP 2010-ben 68,220 dollár volt (a népesség 49.7%-a dolgozott)
Oroszországban ugyanez ugyanekkor 40,529 dollár volt (a népesség 49.3%-a dolgozott)
Ebben inkább Magyarország érdekes, 53,611 dollár és a durva az, hogy csak 38.3%-a dolgozott. Tehát az össztársadalom eltartásában egy magyar dolgozóra sokkal nagyobb teher jut, mint egy oroszra vagy japánra.
Egyébként innen szedtem:
en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_person_employed
A vietnami háború A Vietkong 4. 2017.03.21 00:01:00
Egyenruha és felszerelés Már említettük, hogy hagyományosan három szinten szervezték meg a Nemzeti Felszabadítási Front haderejét. Az általuk használt felszerelést és fegyverzetet is ennek mentén haladva érdemes megvizsgálni. "Fekete pizsama", szandál és AK-47. Ken McFadyen, ausztrál katonafestő…..
VonS 2017.03.28 11:48:50
@2-More: Úgy nem lesz sok értelme a beszélgetésünknek, ha olyat idézel, amit én is irtam, mert úgy tűnik, mintha nem olvastad volna el (LeMay idézete - amit még jócskán csak az elején gondoltak, nyilván csak a végén jöttek rá, hogy nem volt releváns hatása a költségekhez képest)
Nem gondolom, hogy az amerikaiak gonoszok vagy bármi hasonlók lettek volna, sőt pont ellenkezőleg. Amilyen háborús bűnöket elkövettek, az annak a következménye volt, hogy a katonák nem birták elviselni a pszichikai nyomást (mint ahogy sem te, sem én nem tudtuk volna, gondolom ebben azért egyetértesz), tehát valahol ők is a háború áldozatai voltak. A politikusok pedig nem birták elviselni nép által a horror és sikertelenség miatt rájuk nehezedő nyomást (vö ezért is szerettek bombázni, abban nem haltak meg amerikaiak)
És itt azért rátérnék arra, hogy a nagyszabású teszt, amit irsz, ez azért erősen romantikus nézet. Tényszerűen igazad van, proxyháború volt, mert az atomkorszak óta másmilyet nem lehet vivni, és mint olyan, teszt volt, még több dolgot is teszteltek azokon kivül is, amit irtál (pl a kommunista nagyhatalmak hozzáállását, mekkora és milyen segitséget nyújtanak, stb).
Arra most nem térnék ki bővebben, de a Viet Cong nem hasonlitott azért egy Iszlám Államra, vagy tálibokra - ha máshonnan nem, onnan lehet tudni, hogy most is Viet Cong uralom alatt vannak és mégsem olyanok a körülmények, mint egy ISIS vagy tálib uralom alatt levő területen). Már ha ezekre a valóban embertelen szervezetekre akartál utalni a "közel s távolkeleten"-nel.
De még egyszer mondom, tesztnek hivni ezt a háborút nem tévedés, de maximum negyed igazság. Amerikai katonák tesztelték például a kézigránátjaikat a tisztjeiken. Ők sem ilyen könnyednek élték meg, mint ahogy beállitod. Illetve nyilván a döntéshozók is úgy kezdtek bele, hogy meg fogják nyerni a háborút, tehát a nem volt tétje megnyerni - ez maximum utólagos önigazolás, de abban az időben egyáltalán nem igy gondolkodtak róla.
Csak azt tudom kivánni neked, hogy menj oda, nézd meg (mivel ez azt feltételezi, hogy futja rá). Ott nem ez lesz a benyomásod. Nem véletlen esett szét az amerikai hadsereg morálja kompletten a háború végére. Akik ott voltak és élve hazajutottak, biztos nem bohóckodásként gondolnak vissza rá.
VonS 2017.03.28 11:54:58
@2-More: FYI nem célozgattam, hogy megy-e az angol, hanem honnan tudhatnám előre? Egy kommentedre válaszoltam, amit nem angolul irtál, szóval nem derült ki belőle. Most nem azért, de sok magyar nem tud angolul, én meg nem tudom innen megmondani rólad, szóval nem célozgatásnak szántam
VonS 2017.03.28 17:03:38
@2-More: Ezzel a kommenteddel 100%-ig egyetértek.
Várszegi Asztrik szerint a nők több tiszteletet érdemelnének, a kereszténységnek pedig magatartás-váltásra volna szüksége. A pannonhalmi főapáttal a reformáció jelentőségéről, a keresztények egységéről és megosztottságáról, menekültekről, valamint Pannonhalma befogadó közösségéről is beszélgettünk.…..
Hali!  Az előző, nagysikerű poszt vonalát továbbgondolva fejembe ötlött a gondolat, hogy orvosi vizsgálatok sora, zabigyerekek és szuperhős kosztum nélkül is lehet pénzt keresni. Az agyunkkal!  Na, nézzük meg közelebbről a témát. Mi is az agy? Az agy, az egy ruganyos szerv, ami koordinál mindent,…..
"Folytatódik a II. világháborús sorozat, újra jobbnál-jobb életre keltett képekkel olyan amatőröktől, akik nem átallanak napokat-heteket tölteni egy régi kép színezésével." - Jtom 1944. július 8. Normandia, Franciaország, La Haye Du Puis mellett. Amerikai 1-esek nyomulnak előre. Színezte Allan…..
Magyarországon ma egy egész generáció ismerhette meg, milyen kiszolgáltatottnak, és elnyomottnak lenni - de van egy jó hírem, ez a generáció nem hagyja magát és jelesre vizsgázott szolidaritásból és demokráciából, eddig. Az alternatíva blogere ma egy cikkben lefitymálta a…..
VonS 2012.12.14 23:13:19
@Rkhaylitsha: Leírtam a komment végén. Vagy esetleg szerinted nem nettó lopás a Közgép összes nyertes pályázata, vagy hogy ne legyünk ennyire konkrétan vádaskodók, az összes közbeszerzést szerinted nem azzal a céllal írják ki, hogy sokszoros áron valósítsák meg az indokolthoz képest?
Te barlangban lakhatsz ha nem hallottál még soha semmi ilyenről, úgyhogy gondolom dereng ha megpróbálsz gondolkodni rajta.
Az megvan, hogy a GDP-hez képest az egész régióban mi költünk a legtöbbet államigazgatásra? És hogy-hogy nem, a közbeszerzések mind oda tartoznak.
VonS 2012.12.14 23:36:59
@Rkhaylitsha: Hova lett? Teneked a legalapvetőbb közgazdasági fogalmak nincsenek meg, vagyis fogalmad sincs hogy mi a kapitalizmus lényege, ha ilyen kérdéseket teszel fel. Zimbabwében is megvan az összes pénz, azt mégis nyomorognak az emberek. Az ott ellopott pénzt se ette meg senki, azt mégse megy az országnak... Vagy talán azt akarod bizonyítani, hogy a korrupció nem káros a nemzetgazdaságra nézve?
VonS 2012.12.14 23:57:49
@Rkhaylitsha: Na de barátom azt senki nem állította, hogy a Fidesz vezette be ezt a rendszert. Ez a baj, hogy már elég rég óta így megy, csak már nincs hitel amivel el lehetne kendőzni. Viszont a Fidesz sem változtatott rajta sajnos, de nem ám. A pártfinanszírozás átláthatatlansága és az átláthatatlanságból fakadó telhetetlenség az oka, aminek a Fidesz csak része.
Az előbb említetted, hogy nem tudok elképzelni ennyi pénzt, hát hozzátenném, hogy első kézből láttam tízmilliárdos csalást, amiért a delikvens épp börtönben is ül - de még csak előzetesben. Csak az a gond, hogy nem azért, mert csalt, hanem mert nem volt hajlandó a megfelelő emberek tekintetét egy kis pénzzel félrefordítani. Nagyon is tudom miről beszélek, és sajnos elég egyértelmű, hogy mindenhol ez megy. Az is, hogy ezért nem a Fidesz a hibás, de a résztvevője a rendszernek, szóval semmi jót nem lehet oda sem mondani
Orbán Viktor szerint a jóléti államok korszaka lezárult és ezzel véget ért az európai történelem egy nagy korszaka - de nekünk van világos és határozott válaszunk, ez pedig a munkaalapú társadalom. Véleménye szerint a válságból csak munkával, mégpedig sok munkával lehet…..
Kettős Mérce Gyuri, please! 2012.11.16 16:37:32
Gyuri bácsi, nálunk az olyan megszólalások után amit te legutóbb mondtál, félre szokták hívni az embereket  azzal, hogy „Beszéljünk egy kicsit”. Az ázsiai származásra büszkének kell lennünk. Gyermekeink fenekén az első hat hétben százból harminc esetben kis piros…..
VonS 2012.11.17 01:38:39
@Jaffar: Az a nagy igazság, hogy a szimpla legalja korrupciót leszámítva, vannak ám a kormánynak előremutató ötletei, és most Matolcsy sem beszélt csupa hülyeséget. Az a baj, hogy sokan már magát az ötletet fikázzák, pedig nem az ötlet a rossz, hanem a kivitelezés fordul katasztrófába (vagy előre így tervezték és átbasztak).
A magánnyugdíjpénztári rendszer államosítása például jó ötlet volt. Sokan szeretnek arra hivatkozni, hogy mert a régi rendszer kapitalistább volt, de az nem igaz. Az nem kapitalizmus, hogy a kötelező járulékom magáncégnek adják, a kapitalizmus az, amikor nincs kötelező járulékom... Az állam meg sokkal biztonságosabb befektetés, mint egy magáncég, ha már kötelező fizetni. Csakhogy, azt ígérték, hogy egyéni számlák maradnak stb, ehelyett meg simán lenyúlták a faszba az összes zsét és beintettek, nem lett magánszámla, se semmi.
Bankadó dettó, beígérték írásban, majd telibeszarták az ígéretet, holott a bankadó sem feltétlen rossz irány, csak nem ilyen mértékben és nem hazudozva célszerű csinálni.
Megrögzött kapitalistaként azt mondanám, hogy sok ötlet és irány jó, de aztán vagy elkorrumpálódik, vagy már eleve hazudtak előre arról, hogy értelmesen akarják csinálni, és valahogy a direkt hazudozást esélyesebbnek tartom.
Magyarán a jó irányok helyett végül egy katasztrófa lesz a gazdaságpolitika, amiért viszont valakinek vállalnia kell a felelősséget, de persze bilibe lóg a kezem, ezeknél felelősség!? akkor nem is jutottak volna ide...
Orbán Viktor kormányfő maga állította több ízben, hogy ne az alapján ítéljük meg őt és csapatát, amiket mond, hanem ahogy cselekszik. Úgy fest, hogy elkövették azt a hibát, hogy elhitték saját üzeneteiket, és aszerint cselekedtek: gazdasági növekedést szajkóztak – és…..
Amikor Szijjártó Péter augusztusban részt vett az USA Republikánus Pártjának tampai elnökjelölt-állító konvencióján, meglepően határozott elkötelezettséget jelző nyilatkozatokat tett. Kiemelte, hogy a republikánusoknak és a magyar kormánynak az adósság- és a foglalkoztatási…..
VonS 2012.11.07 22:52:04
@Leilan83: Induljunk inkább ki abból, hogy senkinek ne járjon semmi a jogain kívül, de ne is vegyenek el tőle mindent. Aztán akkor aki akar tud boldogulni, aki meg nem akar az éljen ennek megfelelően, az önhibájukon kívül hátrányos helyzetűeken meg segítsenek civil, karitatív szervezetek.
VonS 2012.11.07 23:09:11
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: A gazdaságpolitika tán nem a világnézet része?

A kommunizmus azért volt kommunizmus, mert a gazdaságpolitikája kommunista, nem azért, mert nem hittek Istenben...

Egy párt attól jobboldali, hogy jobboldali a gazdaságpolitikája, a többi nagyjából maszlag, és annyi hatása is van az ember életére, ugyanis polgári demokráciákban a fontos kérdésekről közmegegyezés van (mint pl szabadságjogok stb), az olyan kérdések, minthogy milyen karikát tegyenek egy tévéműsorra, vagy, hogy a németet vagy angolt tolják első nyelvnek, az vihar a biliben.

Clintonnak is megmondták a tanácsadói, hogy "It's the economy, ...!" Ez messze a leglényegesebb kérdés, az általad vázolt felosztás egy régi, elavult kategorizálási módszer.

De konkrét példánál maradva, a republikánusok és a fidesz között milyen konkrét párhuzamot tudsz vonni?
VonS 2012.11.08 07:12:01
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: Igazad van abban amit írsz, de én nem is azt akartam sugallni, hogy önmagában elég a gazdasági kérdések megválaszolása, hanem hogy messze ez a legfontosabb, ennek megválaszolásából ered a többi is alapvetően.
Ezt szerintem nem is lehetne annál könnyebben belátni, mintha megnézzük, hogy egy ember mennyi időt tölt munkavégzéssel.
Az viszi el az idő nagy részét, és ha nem dolgozol, mivel fotoszintetizálni nem tudsz, így a csóróság alapvetően befolyásolja életed minden aspektusát. Meg az is, ha dolgozol, de az állam elveszi a béred 70%-át...
Pert vesztett Ausztráliában a Standard and Poors. A szövetségi bíróságon 13 helyhatóság perelte be a céget, miután vásárolt az ABN AMRO holland befektetési bank által kibocsátott Rembrandt alapból 2006-ban. Ez a pénzügyi termék az S&P-től AAA minősítést kapott, a…..
Álszentfazék Nekünk acht 2012.11.06 15:07:47
Sokan azt hiszik talán, hogy a Hoffmann-team (továbbiakban: mannschaft) nyelvoktatás terén kifejtett tevékenysége az angol nyelvről, vagy úgy általában a nyelvtanítás koncepciójáról szól. Tévedés. Ez a hatalomról szól. Első körben a hatalomról, mint vélelmezett pótszerről.…..
VonS 2012.11.06 20:32:00
@windex:
A latinról... Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy 6 évig tanulhattam latint, még abból érettségiztem is.
És bár 1 személyes példából nem lehet általános következtetést levonni, de saját tapasztalat alapján latin háttértudással nevetségesen egyszerű nyelveket tanulni.
Egyszerűen azért, mert minden európai nyelvnek többé kevésbé, de főleg többé, alapja a latin.
Aki valaha tervez több nyelvet tanulni, annak csak ajánlani tudom a latin tanulást.
A latinnak köszönhetően ma beszélek németül és angolul magas, dánul és spanyolul erős alapszinten, valamint tervbe van véve a holland és a flancia nyelv is. Annyi, hogy mivel ezeket használni is van alkalmam, így nyilván az is sokat segít a fejlődésben.
VonS 2012.11.06 20:47:21
@kerület: angol és német tudás hasonlatosan igaz a dánra és pl a svédre is, azok is erősen hajaznak erre a két nyelvre.
Flancia arra kellene, hogy bár a szakmámban nem sokan vannak, akik sem németül sem angolul nem beszélnek, de az a kevés az mind flancia volt... :)
VonS 2012.11.06 21:47:11
@Kuviklacz: én direkte nem is azért hoztam fel, hogy az tanuljon aki utána csak egy idegen nyelvet fog maximum beszélni - bár sokszor ezt nem lehet előre tudni.
Viszont sokkal többet ad holmi ragozásnál a latin, már eleve nagyon sok angol és német szó is latin eredetű, hát még az újlatinok - arról nem beszélve, hogy az alaplogikát mindegyikhez megadja, mert a latinnak valamilyen változata mind.
Na de ez mind mindegy is, én nem próbáltam latin alap nélkül idegen nyelvet tanulni, aki meg latint nem tanult, az meg azt nem próbálta ki, hogy milyen latin alappal nyelvet tanulni. Viszont ha elfogadjuk az állítást, miszerint német után könnyebb másik idegen nyelvet tanulni, akkor ez latinra ugyanezen logika alapján fokozottan igaz kellene, hogy legyen.
Teadélután Mire várunk még?! 2012.11.02 01:53:45
Van egy helyzet. Az a helyzet, hogy a jelenlegi kormányzat a jobboldali szavazókat már elég régóta nem tudja képviselni. A Fidesz-KDNP koalíció állítása szerint válságban próbálja a kikötő felé kormányozni az országot - és ehhez képest, mint mondják, gazdaságilag jól is…..
VonS 2012.11.02 18:29:40
@komplikato: azt ne felejtsd el hozzátenni, hogy amennyibe a munkáltatónak kerülsz, annak végül csak 30%-át tudod elkölteni nettóban.
Júliusban 212000 Ft volt az átlag bruttó bér. Ez kézhez 138.428 Ft, de ez a munkáltatónak összesen 272.420 Ft-ba kerül. A nettó béredből le lehet számolni a 27% ÁFÁ-t, marad durván 109.000 belőle költekezni.
És akkor nem tankoltál, nem telefonáltál, nem utaltál pénzt, nem vettél fel pénzt, arról nem is beszélve, hogy nem vettél sem alkoholos italt, sem cigit.
109000/272420= 40% és ebből még minimum 10%-ot elvisz sok különböző adó, illeték, ha akarsz valamit intézni.
És mit kapsz cserébe? Szinte semmit: bármit akarsz intézni, pénzbe kerül. A fizetésed 70%-át egyszerűen ellopják, ellopják mikor milliárdokat költenek milliós közbeszerzésekre, amikor klientúrát tartanak fenn feleslegesen és még ezer meg ezer példát lehetne sorolni.
Egyszerűen botrányos ahogy ez az ország működik, botrányos.
VonS 2012.11.02 18:34:52
@politikus-omm: Ez nem ennyire egyszerű...
Én is beszélek nyelveket és kezd nagyon elegem lenni. Egyszer szépen betelik a pohár, és nem pártot fogok alapítani, hogy másoknak is jó lehessen, hanem szépen elköltözök a picsába egy olyan országba, ahol vagy van önrendelkezési joga az embernek (lásd nem veszik el a fizetése 70%-át a semmire, pl USA), vagy kap a sok adó és járulék fejében valamit, tehát van valós és működő jóléti állam (ilyen pl Dánia).
És ezt hányan megtették már, akiknek lett volna igényük és tudásuk is, de a szélmalomharc helyett a saját boldogulást választották.
VonS 2012.11.02 18:45:43
@politikus-omm: Ha csak a mondandóm felét olvasod el, akkor nem fogunk beszélgetni :)
Örömmel jelentjük, hogy szeptemberi a Pinokkió-díjra nem kell a hónap végéig várni, már most kiosztjuk! Giró-Szász András pár hónapja már megkapta kitüntető elismerésünket teljesítményéért: akkor a kormány két éves munkájának kudarcait védte a hvg.hu újságírójának…..
Ritkán fordul elő, hogy a magyar videók és a külföldi klipek között ennyire kicsit legyen a minőségbeli különbség a klipmegosztásban. Jó persze, Danny Brown vagy a Jack Beats animációs videójához azért bőven van hova fejlődni a teslavoxnak, de kezdésnek ez sem rossz. A Cribs…..
VonS 2012.09.09 13:23:56
@majdazténtudom: Ne mondd, a Nickelback soha nem tett annyit, de ezredannyit sem a rockzene népszerűsítéséért, mint Skrillex a dubstep népszerűsítéséért.
És bár esküdni rá nem mernék, de feltételezem a többi dubstepesnek is jó ez, mert gondolom akiket jobban érdekel a Skrillex miatt ez, az keresgél és talál más előadókat is, amit amúgy Skrillex nélkül soha nem is akart volna megkeresni.
Szóval szigorúan gazdasági alapon szerintem a dubstepeseknek jó Skrillex. A rockosoknak viszont nem jó a Nickelback, maradjunk annyiban :D