Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igloii

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkésett Mikulás napi posztunk következik, alanyunk az Effing Worms karácsonyosított kiadása. A ZS kategóriás horrornak is beillő játék pont arról szól, aminek látszik: egy bazi nagy gilisztával zabáljuk Mikulásország lakóit, majd magát a Mikulást is. Van pár nem túl hosszú…..
Mondjátok, hogy csak én vagyok mérgestörpe állapotban. Imádtam eddig már két részét is, tényleg megnyugtató, szemnek és fülnek is kellemes időtöltésnek tartottam. Erre most a végső résznél kiakadtam. Nem tetszett. Lassú volt, mármint mindenre olyan lassan reagált, a fekete…..
Igor nagyon alapos ajánlót küldött be a Death vs. Monstars 2-ről, még arra is emlékezett, hogy az első rész már szerepelt nálunk, csak egyetlen apróságot felejtett ki leveléből: a linket a játékra :) Persze ez nem lehet akadály a blogra kerülés előtt, jöjjön is az ajánló. "A…..
Nagy-Britannia elsőszámú horrorfilmfesztiválja, a FrightFest sem mentes azoktól a parasztoktól, akik képesek film közben telefonálni, sms-ezni, stb. - és mivel ezek a műfaji fesztiválok igencsak odafigyelnek arra, hogy a nézők szórakozása zavartalan legyen, a FrightFest szervezői…..
Ha kisiskolásokkal kéne megszerettetnem a lövegtornyos játékokat, akkor biztos, hogy a Keeper of the Grove elé ültetném le a lurkókat. Amikor megláttam a grafikát, olyan érzésem támadt, mintha az Égből pottyant mesék játéka lenne a paintbrush-os színezgetés helyett. Amúgy nem…..
igloii 2012.05.27 01:16:14
Szerkesztőtársaim (a fiúk) annyira rendesek és udvariasak, hogy kedvesen megengedték, én írjam az első facebook-os posztot. Szerintem abban reménykednek, hogy velem kicsit kíméletesebbek lesztek. Folytatás hajtás után, hogy a fele csapatot minél kevésbé zavarjuk meg, akit nem…..
Az FM Transzmitter lényegében egy mini rádió adó melynek segítségével mp3/mp4 lejátszón vagy a telefonunkon szóló zenét az autórádióra tudjuk küldeni. Lehetőség van még memória kártyáról is lejátszani a zenéket. Használata egyszerű, keresünk egy szabad frekvenciát a rádión, ugyanazt a frekvenciát…..
A neodym mágnesgolyó egy végtelenül egyszerű játék. Koncepcióját tekintve talán a (klasszikus) legóra hasonlít ahol sok egyforma, egyszerű elemből kell saját fantáziánknak megfelelő dolgokat készíteni. Kitűnő lehetőség azoknak akik bármit csinálnak, a kezükkel mindig babrálniuk kell valamivel :) 216…..
Sok fantázia néven ismert ez az óra de mind ugyanazt a típust takarja. A Szamuráj fantázia nevet azért kaphatta mert egyeseket a kinézete a szamurájok vértjére emlékezteti. De a név nem is számít mert igen divatos darab, kikapcsolt állapotban ékszerként, karkötőként is mutatós. Minősége,…..
Applikációk? Érintőképernyő? WiFi? Facebook? Instagram? Egyáltalán okostelefon? Minek-minek? Ez járhatott Nokiák fejében mostanában, amikor megalkották a 103 fantázianevű telefonjukat. A kis, monokróm LCD kijelzővel ellátott, porálló darabba került egy elemlámpa, egy FM tuner,…..
Ez a robot elektromosság nélkül, csak a saját súlyát és a gravitációt használva sétál... ..
igloii 2012.02.16 21:28:16
@numlockholmes: nem egészen. Ha pl. egy kereket érintenél a járógéphez és tartanád a tengelyét - az is forogna. Egyszerűsítve ennyi. Örökmozgó nem létezik :)
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
Megint azzal mosunk amivel évszázadokkal ezelőtt is, mert ki volt az jól találva, akkor is koszolódtak a ruhák és nem is kéne feleslegesen vegyszergyárakat gazdagítani meg tisztítórendszereket fizetni. Jó, sok lesz az ökobio posztból, egy ideig hallgatunk róla.Az…..
A Sony Ericsson ma jelentette be legújabb Androidos készülékét amit „Live with Walkman” névre kereszteltek. Úgy tűnik, hogy a Samsung után ők is bepróbálkoznak a multimédiára kihegyezett kütyük terén.A készülék ismert specifikációi:- Android 2.3…..
IDDQD Csak az a szép zöld gyep 2011.07.10 09:20:00
A brit tudósok valószínűleg Hollandiába helyezték át a székhelyüket, mivel a Culture néven futó, az orvosi cannabis használatáról értekező webmagazin egyik cikkében ezúttal arról merengtek, hogy milyen hatást gyakorol a marihuána és a videojáték az Alzheimer-kórosok…..
Tisztelt blog!   Arról szeretnék érdeklődni a kedves olvasóktól, hogy a hálapénz vajon valóban a beteg háláját hivatott kifejezni és opcionálisan adható, vagy esetleg olyan dolog, ami mára már elvárás az orvosok részéről? Én magam eddig úgy gondoltam, hogy az első…..
Gio egy érdekes tarifapárhuzamot talált a Vodafone-nál. Most 60 ezer forint laptopvásárlási kedvezményt kaphatnak azok a szerencsések, akiket nem zavar, hogy eközben a mobilnetért 2 évig összesen 72, sőt, igazából 81 ezer forinttal többet fizetnek, mint ha online rendeltek volna egy…..
igloii 2011.04.05 23:09:47
@Lacusru: "Adót az fizessen, akinek legalább két anyja van!"
- ezért tart itt ez az ország :(
Gyerekszoba Chewbacca, a támasz 2011.03.21 08:23:00
Nem csak ő, hanem a Star Wars több jeles szereplője is támaszként szolgál, jelenleg nem férjeinknek abban, hogyan töltsék el estéjüket a Star Wars-saga HD minőségben bámulásával, hanem a könyveknek. Esetleg a DVD gyűjteménynek. Stílszerűen a Star Wars-összest lenne ildomos…..
igloii 2011.03.21 11:19:08
Aki zsigerből rühelli a tower defense (aka. lövegtornyos) játékokat, nyugodtan zárja be a böngészőablakot, most ugyanis a műfaj egyik (ha nem a) legjobb szériája, a Gemcraft sorozat újabb darabjáról lesz szó. Emlékeztetőül: az első és második részről volt szó az előző…..
igloii 2011.02.21 15:41:41
@Ufóka: Jaja, 1004Ft-ot fizettem érte, PayPal-al, nem macera, fél perc sincs az egész.
Sziasztok!   Előrehozott Mikulás buli volt nálunk a múlt pénteken. Idén kerültem a céghez, ezért akkor is ott lettem volna, ha nem lett volna kötelező, bár utólag már azt kell mondjam, jobb lett volna otthon maradni. Minden azzal kezdődött, hogy délután 3 körül kollektíve…..
A vicceskedés szélsőséges fajtája az, mikor kollégánkat az őrületbe kergetjük és csak közvetlenül az idegösszeomlása előtt veregetjük hátba, hogy nyugi öreg, csak megvicceltelek. Nem biztos, hogy nevetni fog, sőt jó eséllyel elküld bennünket a francba, de az ilyen poén nem…..
igloii 2010.11.11 14:38:36
@Mityu: Ahol nincs lezárva a számítógép háza, ott érdemes betenni a gépbe - a gép burkolata általában fémből van.
vicckirály Halak a ballonban 2010.11.11 09:45:00
A vizesballonos irodai poénokra azóta ki vagyunk éhezve, mióta felidéztük a Halálos fegyver körkörös vizesballonrúgó poénját, de még nemzetközi szinten sem találtunk vállalhatót.Igor munkahelyi kollektívája - akik lassan látatlanban megkaphatják a legviccesebb vállalati…..