Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zseso

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszonylag nyugodtan telt a vasárnap, még külön bejáratú biztonságpolitikai tanácsadónk - a szomszédban lakó brit veterán is azt mondta, hogy oldottabb lett a légkör, és csak a szokásos veszélyekkel kell számolni. A kórházi állapotok és a mérhetetlen szegénység után most…..
Sikerült a videót feltölteni, remélem ennek ti is annyira örültök, mint én :) A ferihegyi könnyes búcsú után, a frankfurti átszálláskor szembesültünk azzal, hogy az afgán légitársaság járatán folytatjuk az utat Kabulba...Kissé remegő lábbal szálltam fel a gépre, de azt…..
zseso 2010.11.12 15:29:48
@ping11: az, hogy nekem mi a véleményem külhoni szerepvállalásainkról + ezek hazai pénzekből való dokumentálásáról, maradjon titok:), de kíváncsian olvasgatom az "érvek" ütköztetését.

---

Az, hogy az "on the spot", vagy Tvrtyko előkerül itt is (sőt, főhősnő egyenesen őt kérte fel könyvének bemutatóján haknizni:), nekem finoman jelzi a komoly(ba átmenő) tartalmak búlvárosodását (azért az "on the spot" erőteljesen a szenzációhajhász, kevésbé tárgyilagos feldolgozásokat képviseli!).

Aztán majd kiderül, hogy "főhősnőnk" melyik irányba indul el:).
Hát, itt vagyunk, a félnapos repülés után hajnalban megérkeztünk az afgán fővárosba. Remek utunk volt az afganisztáni légitársaság Frankfurt-Kabul járatán, de drága operatőröm, Rácz Laci hiába álmodozott arról, hogy egy fél birkát szolgálnak fel a hét órás úton. Az…..