Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butter-k

15 bejegyzést írt és 292 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Napló című műsor megszűnését követően december 2-án, közös megegyezéssel távozik a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, vagyis 17 évig dolgozott a csatornánál, munkaviszonya…..
Sorozatunkban minden héten kiválogatjuk a hét legszebb-legjobb új magánhirdetéseit az Otthontérképről! Alapvetően a szép fotókat, valamint a pontos és hasznos információkat vesszük alapul. Vagyis a legnagyobb esélye annak lesz bekerülni a heti válogatásba, aki a lehető…..
Annyi jó blog van, hogy az összeset szinte lehetetlen követni! Ezt gondoltad eddig, de mostantól kedvenc vagy gyűlölt blogjaidat egyszerűen követheted anélkül, hogy naponta többször odakattintanál, hátha van már friss poszt. Ezentúl ha a Blog.hu-n vagy az Indexen be vagy lépve…..
Mi van, ha nem működik a kártyás fizetés a benzinkúton, de nincs kp az embernél? Ráadásul a benzin ugye nem egy kiló kenyér, amit visszateszek a polcra. Remélem a clientcoach majd megfejti. Én annyit szeretnék leszögezni, hogy1. izompóló hordása nem bűn2. a benzinkutasok…..
Arnold autója úgy benyelt egy csomó benzint, mint a sicc, gazdája pedig azonnal csalást és NAV-ot kiáltott eléggé  házmesterkedő hangvételű levelében. Én a focihoz természetesen értek, az autókhoz viszont nem, ezért elolvastam az Arnold által is említett korábbi Homár-poszt…..
A Camera51 kompozíciós szabályokon alapuló algoritmusaival segít jobb mobilos fotókat komponálni. Zseniális dolog a mobiltelefonba épített kamera. Egyrészt a legtöbbjük az első digitális fényképezőgépekre már simán köröket ver, másrészt állandóan nálunk van, így…..
  Nem tudom, minden anya megvan-e győződve arról, hogy egy átlagos, felhőtlennek indult játszóterezős délutánt követően az ő szívéről szakadt, édes magzatja a környék legpiszkosabb kölke - valószínűleg igen.S ugyanígy: a szóban forgó anya gondolhatja-e, egy közel…..
Az Orgona ösvényen - aminek már a címe is valami álomvilágot sugall - található az a 70 négyzetméteres ház, aminek a képek tanulsága szerint, nem csak az egyik legművészibb beállítottságú (illetve "képmanipulátor" alkalmazást használó) tulajdonosa van, hanem valóban…..
Az arisztokrata gyermekbe születése pillanatától a kivételezettség tudatát nevelték. Mire felnőtt, magától értetődőnek tekintette, hogy mindenből a legmagasabb színvonalú jár neki. Az élet minden területén tiszteletet követelt magának és igényt tartott az irányításra. Elitizmusuk fontos eleme volt…..
butter-k 2014.07.14 17:57:40
Egyre jobban úgy tűnik, hogy Ördög Nóra lett a magyar kereskedelmi televíziózás Gavrilo Principe, akinek egyetlen mozdulata elindított egy förgeteget a TV2-n és az éppen a kormány baszogatásával elfoglalt RTL Klubon. A Bors megtudta, hogy a viccesen haldokló Tényeket adó csatorna…..
Tudom, le vagyok maradva a témával, ugyanis már körülbelül másfél éve futnak nálunk is ezek az olcsó költségvetésből, amatőr szereplőkkel készülő, negyvenöt perces…..
butter-k 2014.07.11 08:48:42
@ƃáןıʌ ʇʇoʇípɹoɟ: Főleg, hogy csak azért kattintottam, mert azt hittem van köze a tartalomhoz.
butter-k 2014.07.11 09:04:59
Nyáron már használhatjuk Budapesten a közösségi bérbicikli rendszert! Bocs, van egy kis csúszás, csak októberben adjuk át a Bubit, de akkor aztán tokkal, vonóval! Hát most már igazán bocsika, de csak március végén. Április elsején. Április hetedikén. Egy hónap múlva.…..
butter-k 2014.07.08 11:10:36
@Mezei Csaba:

Végül is nevezhetjük a Batthyány téren lévő rakparti helyeket p+r-nek...:) de ez klasszikusan nem P+R. Szerintem P+R pl. a stadionoknál lévő parkolóház, vagy az újpesti , vagy Mexikói úton lévő. Ahol tényleg az ingázók tennék le az autót. Koncepcionálisan hiányzik a BUBI-ból az ingázók segítése.
butter-k 2014.07.08 11:20:08
@Gera:

Sok mindenkinek lehet a hibája, Pl. a közbeszerzésé, amit a T rendszeresen learat, mert irreális árakat vállal, amit lenyom az alvállalkozói torkán.
Lehet a hibája az elvárásoknak, hogy olyan dolgot írt ki a specifikációba a BKK, hogy volt a bevállalta a pénzért, de valójában sosem lesz jó.

Egy közbeszerzést ( főleg egy ekkorát) olyan nehéz végigcsinálni, és olyan rugalmatlan, hogy mindenki minden hülye elvárást beleírja, mert tudja, hogy ha megvolt a beszerzés semmi rugalmasságra nem számíthat.

Meg persze a T is simán lehet hibás aki az elmúlt 5 évben az összes valamirevaló szakemberét elvesztette, mert mindenki elmenekült a németek központosítása miatt.
butter-k 2014.07.08 11:22:23
@diszkriminans:

meghát minden évben veszel egyet, a régit meg kidobod, Egy év alatt alig kell karbantartanod:)
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
Fotó: Magyar Kerékpárosklub  Aki nagyon akart, már Bubira pattanhatott, hiszen a 4-es metró átadásának egyik kísérő programja volt a bérbringák kipróbálása, ha másképp nem, legalább szemrevételezéssel és a dokkolókban a közösségi bérbringára üléssel. Viszont akad,…..
Az ének iskolája azon kevés TV2-s produkciók egyike, amit tényleg csak a hazai viszonyokhoz képest is egetverő dilettantizmussal lehetne elcseszni. Vasárnap este indult a gyerkőcös énekverseny második évadja, ami továbbra is eszméletlen cuki, ebben vitának nincs helye. A zsűri és a…..
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
Van itt egy nagyon régi és nagyon rossz vicc: "A vádlott az utolsó szó jogán szólásra jelentkezik a tárgyalóteremben: -Bíró úr! Nem lesz kicsit sok ezért a kis bűnért az az öt év??-Öt év? KÖTÉL!!" Nem idéztem volna ezt a szörnyűséget, ha nem terjed tovább az erre…..
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
Románul beszélt, megverték: Gheorge Predut az új Malina Hedvig. Hiába no, kezd beérni a Fidesz-Jobbik tandem nemzetpolitikája, a sok székely zászlón kívül, végre vannak felmutatható eredmények is, lassan, de biztosan megtaláljuk a helyünk a kelet-európai nacionalisták…..
Nem könnyű úgy dolgozni az egyszeri médiaszakmunkásnak, hogy a tévés piacon jelen lévő tévék közül az egyik a közmondásos hisztispicsa és a homokozóban műanyag traktortól erőszakkal megszabadított óvodás szerelemgyermekének szintjén viselkedik. A Tv2, oppardon, TV2 (ebből…..
Gábort az indoklás szerint azért bírságolták meg, mert forgalommal szemben parkolt, pedig nem is. Az már a google 2011-es utcaképén is látszik, hogy nem sokan foglalkoznak a szabályos parkolással, de mi a helyzet levélírónk esetében? Te mit tanácsolnál neki? 2013. augusztus…..
butter-k 2013.10.04 10:57:02
@hawkeye: Az egész övezet fizetős, tökmindegy hol állok:( Azért álltam oda, mert nem volt hely a parkolóban.

@RepÜlő: @metal:

Az útkereszteződéstől simán megvolt az 5 méter.
A keresztben futó járdától meg simán kb. 3. De ezt senki sem mérte le, így nem tudom hogyan tudják bizonyítani.( kicsit beljebb álltam mint a nyíl.)

A méterek rendben vannak, itt a 13. kerületi jogász is csak arról beszélt, hogy ha fel van festve a parkolóhely akkor nekem oda kellett volna állnom:(
butter-k 2013.10.04 11:38:33
@panaszmuki:

Szerinted ha elviszem a bíróságig, ahol megmutatom, hogy egy kilométeres körben mindenki rosszul áll, mégis csak én kaptam bírságot , elérhetek valamit?
butter-k 2013.10.04 13:11:36
@panaszmuki: @qwertzu:

Mondjuk ez egy érdekes felvetés, hogy ha nincs tábla, akkor milyen felfestést kell figyelembe vennem. Melyik felfestés érvényes rám?
Akkoriban olyanok voltak a körülmények, hogy jó kormányzás mellett is elkerülhetetlenül minimum 73,7%-ra nőtt volna az államadósság. Kíváncsi rá ön is, hogy miért? A minap érdekes kiruccanást tett blogunk egyik szerzője a Vastagbőr blogon. Ott tulajdonképpen az…..
butter-k 2013.09.05 16:29:30
@szita szita péntek:

A blogketrecben a vastagbőrnél komolyabb blog nincs. Kocsmai hőbörgés ami kimerül abban, hogy Orbán szar.

Sem alternatíva, sem tervek, sem elképzelések csak a szarozás megy. Ez így ebben a formában egy újpesti talponállónál alacsonyabb színvonal jelenleg erre képes a baloldali értelmiség.
butter-k 2013.09.05 16:39:00
@milyen szép a Vértes, ó: A vastagbőr és a törzs kommentelői nem balosak, hanem primitív hőbörgők gyülekezete. Akkor is az volt a mikor Gyurcsány ellen hőbörgött, meg most is amimkor a Fidesz ellen hőbörög. Primitívek az az ő bajuk nem a pártállásuk.
butter-k 2013.09.05 16:44:19
@milyen szép a Vértes, ó:

belezavarodni? gondod van a szövegértéssel?

Heti egy -két blogot olvasok köszönhetően a blog.hu-s szaboz-s cenzoroknak, néha vastagbőrt. Az a csapat veled az élen túl primitív ahhoz, hogy vegyem a fáradtságot az írásra.
Napi Morgás Kéne a hatalom mi? 2013.08.26 13:33:27
Közeledik 2014 tavasza, és a baloldali csoportosulások egyre jobban érzik a hatalom illatát. Eljön a nap, amikor esélyt kapnak, hogy újra a húsos fazék közelébe kerülnek. Végre vége lehet, a négy éves nélkülözésnek a baloldali sajtóban újra megjelenhetnek állami cégek…..