Regisztráció Blogot indítok
Adatok
purpleghost

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a tanács semmibe nem kerül, s ez esetben valóban érvényes: annyit is ér, azaz semmit. De biztosan ezt is sokan elhiszik. Derüljünk együtt a filantropikum.com-on megjelent íráson (amelynek linkjére NE kattintsunk rá - hogy miért, annak magyarázata az írás végén kiderül): A…..
Minden, amit a citromsavról tudni akarsz! Minden, amit a citromsavról tudni lehet! Sőt, még annál is több! A citromsav.hu nemes küldetést vállalt: összeszedett néhány tényt erről a növényi eredetű savról, a hiányzó tényeket pedig fikcióval pótolta. Így készült ez a…..
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
ködpiszkáló nehéz víz 2015.01.14 23:53:59
Az igazság néha fájóbb, unalmasabb és nehezebben felderíthető, megérthető, mint egy jól hangzó...nem igazság. Ezt az állítást látom igazolódni mindannyiszor, amikor lelepleznek, megbüntetnek egy céget, amely üzletét beteg emberekre alapozza, s mégis, a becsapottak egy része a…..
De aztán valami megmagyarázta a túlzott kényességet, a tisztaságmániát és az érzelgősséget.Kedves Szakítós! Úgy érzem, eljött az én történetem ideje… Még 2007 nyarán, 22 évesen elutaztam Tunéziába, egy ifjúsági táborba. Itt két hétig más nemzetek fiataljaival…..
Egy macskatartó-macskaszerető levélíró kér tanácsot a macskaszeretet rosszul értelmező, vélhetően hibbant, idős néni cicahalállal járó ámokfutásának megfékezése érdekében.“Halihó!Történetem a következő: Kisvárosban, kertvárosi részen lakom. Macskáim vannak, csak…..
Az egykori SAS-kommandós Bear Grylls az a férfi, aki hivatásszerűen kerül veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe a világ legelhagyatottabb részein, csak azért, hogy mi megtanuljuk, hogyan élhetünk túl egy hajótörést, vagy azt, ha a beduinok egyedül hagynak minket a sivatag…..
purpleghost 2011.07.08 16:44:24
Apu kevésbé, de azért fejben összerakja a kiságyat. Várnak a nőgyógyászra, mert nyaral.  Kép innen Sziasztok! Ha már terhes hét, én is mesélek valamit. Évekkel ezelőtt pont azért szakított velem az ex, mert nem lett gyerekünk. Huszonéves szereplők. Egy év nagy szerelem,…..
purpleghost 2011.06.16 12:41:12
@"Az igazat mondd, mer' nyakon baszlak!":

Igazad lenne, ha mindez így történt volna, de valójában nem tudunk semmit arról, hogy anyu anyagias volt-e, hiszen a poszt szerint nemapuval neki csak az volt a baja, hogy nem akar gyereket, nem pedig a lakáshitel miegymás - ezek csak nemapunek voltak problémák.

Senki nem mondta, hogy 60 éves nem tud gyereket csinálni. Persze hogy tud. Csak posztírónak gyanúsan jól jön, hogy idős pocakossal ment el anyu... :D

A történtek fenyében kakukkfióka? Erről végképp nem tudunk a poszt alapján, ez kivételesen nem egy lekurvázós poszt, henem egy gyerekmániás poszt! :)
Úgy kiábrándultam öt és fél év szerelméből, mintha átmosták volna az agyam. Ennek a sztorinak a folytatása.   Sziasztok. Talán még emlékeztek egy télen beküldött sztorimra. Én voltam/vagyok a lány, akit a szeretője úgy szeretett, mint az anyukáját. Gondolom ütésre…..
Namost miközben írom ezeket a sorokat, épp a "csajosbuliban" van, el lehet képzelni milyen állapotban vagyok.Sziasztok! Gyanítom a sztorim hosszabb lesz mint tervezem, lustáktól előre is elnézést (bocsi, de ezekután már csakazértis elolvasod, hogy bebizonyítsd, hogy de te…..
purpleghost 2011.06.08 22:44:02
@Pángalaktikus-gégepukkasztó:

Szerintem az lehet, hogy a csaj készül elhagyni a posztolót, de attól még nem "kurva".

Ez a nőkkel nem szabad jól bánni pedig oltári nagy hülyeség. Ezt csak olyanok veszik komolyan, akik ritkán/régen láttak nőt.
Ha szarul bánsz valakivel, akkor ugyanúgy vagy otthagy, vagy megcsal, vagy ott marad, de ő is szarul bánik veled, és te lépsz le. Ha jól bánsz vele, akkor is megtörténhetnek ezek, de ilyenkor legalább fennáll az esélye annak is, hogy marad és csókolgat.
purpleghost 2011.06.09 11:07:15
@Pángalaktikus-gégepukkasztó:

Személyeskedés érvek helyett! :D

A "régen látott nőt" kommentem arra utalt, hogy mennyire nem reálisan látja a nőket és a kapcsolatokat az, aki azt gondolja, hogy a nőkkel szarul kell bánni, hogy veled maradjanak, különben mind csak kurválkodni akar.
Jó alaposan kimostam a számat, és arra gondoltam, hogy ha ez a csókolózás, akkor többet nem akarok ilyet.Sziasztok! Az én említésre érdemes szakításom kb. 10 évvel ezelőtt történt, 15 évesen. Eddigre a korombeli lányok nagyrésze átesett az első csókokon, vagy szexuális…..
Másnap közölte, hogy már nem bízik bennem, és nem hisz többé az ígéreteimben. Bennem se.Sziasztok! Ami nálunk megesett, amit én műveltem, csak ritka nagy barmok esetében történhet meg. Még az 1X1 is bonyolultabb agymunkát igényel, mint a mi történetünk felfogása. Három…..
purpleghost 2011.06.01 12:33:39
@Muha:
a sztoriban egy dologrol van szo, ugyhogy vagy ferditett az egesz, vagy nem ez az oka a szakitasnak sztem.
purpleghost 2011.06.01 13:00:45
@Muha: @tuli:

"Minden előzmény nélkül lett vége. Azért, mert megszegtem egy neki tett ígéretet. "

szoval nem a sokadik igeretet szegte meg...

De amugy nem azt mondom, hogy a posztolo artatlan, hanem inkabb arra akarok kilyukadni, hogy nem az igeretmegzeges volt az igazi oka a szakitasnak, hanem maga amit csinalt.

(merthogy az hulyeseg sztem, hogy megszegtel egy igeretet, ergo szakitok - inkabb megcsaltal, ergo szakitok, vagy magamra hagytal, ergo szakitok, stb)
purpleghost 2011.06.01 14:57:50
@Dr. Jula Watson:

"Az igeret egy szerzodes"...? Azert szerintem nagyon nem mindegy, hogy milyen igeretrol van szo.

Az emberek hibakat kovetnek el, igereteket szegnek meg nyiltan vagy titokban nap mint nap. Vannak, amelyek megbocsathatok, vannak, amik nem. De szerintem nem maga az igeretszeges az, amit az ember nem bocsat meg... hanem a tett sulya.

Szerintem itt is errol van szo, amit csinalt, az volt inkabb a gaz. VAGY ha maga a tett az kicsi dolog volt, akkor meg hulyeseg az igeret az szerzodes szoveg.
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Egy nagy multinál dolgozok pénztárosként, középfokú kereskedelmi végzettségem van, ez azt hiszem, ma OKJ papírnak felel meg. 52 éves vagyok, nem nagyon válogathatok, ennek a munkának is nagyon örültem mindaddig, ameddig nem szembesültem vele, milyen…..
purpleghost 2011.05.06 13:57:51
@Judit:: A 30 percet nem egybefüggően a 6 óra után kell megadni, hanem ez munkaközi szünet, amit a munkavégzés megszakításával kell biztosítani, összessegeben kell kitennie minimum 30 percet.

Szerintem semmi köze senkinek ahhoz, ki milyen gyakran megy ki és milyen okból a WC-re, ez teljesen magánügy, és ha a munkáltató nem engedi ki a munkavállalót a mosdóba 5-6 órán keresztül, az felháborító.
purpleghost 2011.05.06 14:41:49
@Judit:: Ahhoz nincs senkinek koze, hogy a WC-n mit csinal az ember (milyen gyakran valt betetet, stb.). Embertelen dolog nem kiengedni valakit a WC-re, es megalazo magyarazatra kenyszeriteni, hogy pl. hasmenese volt. Ha haromszor kell kimenni az egyik oraban ilyen vagy olyan okbol, akkor haromszor kell, mindegy, hogy miert.
Odamentem hozzá arcon köptem 2x,majd hozzámvágta a poharat,majd otthagytam. Annyit se mondott ne haragudj, inkább kinevetett. A kép csak illusztráció innen   Szia. Szeretném ha az én történetemet is megosztanád az oldal látogatóival! Nem rég történt, nagyon durva és…..
Ez már a szakításnak is a leggázabb része, még nem mondtátok ki de mindketten tudjátok, hogy már vége de még szenvedtek mert az jó. Kerettörténet: L: 24 - F 30 - 3 évet együtt éltek, már egy hónapja külön... Azt hiszem ez már a szakításnak is a leggázabb része,…..
...meg hogy mi mennyibe kerül, itt a tojás 500, ott 550, akkor az előbbibe megyünk, mert akkor jobban kijön anyagilag. Lejártuk a lábunkat, majdnem megfagytam, de azért az 50 forintért már megérte! A kép innenSzakítósaim!Évek óta olvasom a blogot, imádlak titeket, és bár azóta…..
Sziasztok! 13 éve postán dolgozom, nagyon sok mindent elviseltem ezalatt az idő alatt. A munkabeosztásaink borzalmasak : kezdés 7:30-11:00-ig majd hazamegyünk és visszakell mennünk 14:30-ra-19:00-ig és a következők 7:30-11:30-15:00-19:00, 10:00-18:30,6:00-13-ig ,12:30-19:00 ezek…..
Másnaposan a tanulmányi versenyre? Büdös chips utáni csókolózás? Mosómedve-smink és bőrgatya? Mikor játszódik ez a történet? A kép innen   Sziasztok! Íme süldő tinikorom legszégyenletesebb szakítása.   Szereplők: Z, 16 éves fiú, és jómagam, szintén 16…..