Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hímzőkör

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Felhívtam és csak annyit közölt, hogy egy folt tátong a nyakán és hogy milyen durva volt tőlem, hogy kiszívtam a nyakát, és hogy Ő még ilyen szégyenbe sohasem került” – az első randi után a csaj annyira kiborul a szétszívott nyakától, hogy azonnal elzavarja…..
w A gólkirály beszéde 2011.03.16 06:00:00
Európa elnöke a Nemzeti Múzeum lépcsőjén arról beszél, hogy Európa nekünk nem diktálhat.   Mint a kisgyerek, megint azt hiszi, hogy nem látják. Hogy ez megmarad belpiacon, és aztán nyugodtan felállhat Brüsszelben a pódiumra, a Strong Europe szlogen mögé, és ott előadhatja…..
hímzőkör 2011.03.18 12:14:46
@Geza16V:

ez egy hajszállal több információ volt, mint ami alapesetben érdekelt volna, de végül is a lényeg benne van: make love, not war...:)
hímzőkör 2011.03.18 13:39:56
@Geza16V: én már nem tudom, hogy hol tartunk, csak azt, hogy nem kéne beszólnom másoknak szétoffolás ügyben, amikor én magam vagyok a deákné vászna:)))
hímzőkör 2011.03.18 14:43:31
@egerészölyv:

anyád az ökör.
Jó, nyilván megvan annak is az oka, hogy földrészenként, sőt, országonként miért más-más kerül be egy olyan multinacionális cég esetében, mint az IKEA az új termékek közé, de a következő pár darabot igazán sajnálom, hogy kishazánk két áruháza nem raktározta be. Az…..
ivácson Megvan az elso medvem... 2008.08.07 09:28:00
Nem tudtam tovabb halogatni a dolgot, utolert engem is a tudomany, muveszet, kitalacio, scifi, hagyomany es kinai bovli kulonos kevereke egy targyban, a fatorzsbe abrazolt medve. Bizony, a keretek egy szelet fa adja, mely a torzset utanozo festett muanyag adja es a medve hatteret meg…..
 Jó volt kicsit itthon! Nem mintha nem élvezném az utazgatást, de hiányoztak az otthoniak. Persze mindenki kap egy kis meglepetést, naná, hogy szivart. Ezt ki kell próbálnia mindenkinek, én imádtam! A kubai nők 90 százaléka szívja! Kezdetben furcsa is volt az utcán nézni, ahogy…..
2008.01.16. (szerda, Havanna)   Képeink Kubából!Érdekes, de nekünk valahogy nem esik nehezünkre átállni más időzónákra. Kubában is pikk-pakk megszoktuk, hogy hat órával kevesebb van az otthonihoz képest. Gyuri szerint ez azért van, mert rögtön átvesszük más országok…..
Mégis mit képzelnek az olvasók? Úgy akarnak internetes újságot olvasni, hogy közben nem kattintanak minden egyes hirdetésre? Sőt még látni sem akarják azokat? Firefoxot használnak és hozzá Adblock kiegészítést? És pofátlanul mindenféle filterlistákat töltögetnek a…..
Vicces házibulis történetnek indult Jade sztorija: a Világ Legrondább Férfija verseny indulója mindent megtett, hogy meghódítsa a lányt, de annak több esze volt. Tanulság: ne vegyünk kockás inget sztk-keretes szemüveghez. Persze más tanulságok is vannak, például, hogy lekoptatni a…..