Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m18

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az múlt héten számos cikk jelent meg meg Ausztrália szeles fejleményekről, miszerint ott olcsóbbá vált a szél-,  a szénenergiától. Az eredeti angol Bloomberg cikk igazi transzformáción esett át a fordítás közben. A hír igaz, de nem éppen úgy, ahogy a lelkes zöldek azt…..
Az Androlib, az internetes folklórnak hála, ma felbecsülhetetlen szolgálatot tesz drága olvasóinknak: egyetlen képpel választ ad ideges rokonok, családtagok kérdésére. Ezt kellene mind benyomni a hátizsákunkba, ha nem lenne nálunk okostelefon. (Ismeretlen művész alkotása, ha…..
m18 2012.12.11 22:23:50
@ben1234:
Nokia S40 platformon is volt mar minden ami a kepen van.
nav/terkep: mapnav, BT-on a kulso GPS trackerhez kapcsolodtam (ahogy most is androidon is az oruxmapsszel)
mapnav.spb.ru/site/page.php?15
bongeszo: opera mini
volt kepnezegeto, pdf nezegeto es meg office fileokat is meg lehetett nyitni (bar eleg korlatozottan), termeszetesen jegyzet, naptar, diktafon, video felvetel, stopper, 4GB-os kartyaval hasznaltam.
Nagyon klassz jatekaim vannak Sid Meier's Pirates (androidon miert nincs?), point and click kalandjatekok, strategia (Townsmen), Gangstar, sport, poker... (Angry Birds is)
Van csillagkepek alkalmazasom meg meg 1-2 vicces dolog.

Amit nem tud: vizszintezo, iranytu. (bar lehet nehany feature phoneban azota mar van)

A definiciod az okostelefonrol semmit nem er, hiszen egy gagyi telefonon levo jatekot kimondottan arra a platformra irtak.
1.01 A baseball két egyenként kilenc játékosból álló, vezetőedző irányítása alatt levő csapatok közötti, zárt pályán e szabályok szerint, egy vagy több bíró bíráskodása mellett játszott játék. 1.02 Mindkét csapatnak a győzelem a célja, úgy hogy több pontot szerez…..
(A 2.00 szabály minden meghatározása betűrendben van felsorolva.) ABBAHAGYOTT MÉRKŐZÉS (called game) egy olyan, amelyben bármely ok miatt, a főbíró beszünteti a játékot. AKADÁLYOZÁS (obstruction) egy védő cselekedete aki, miközben nem birtokolja a labdát és nem a labda…..
3.01 Mielőtt elkezdődik a mérkőzés a bírónak - (a) Minden olyan szabály szigorú betartását meg kell követelnie, amely a játékeszközöket és a játékosok felszerelését írja elő; (b) Meg kell győződnie, hogy minden vonalat (vastag vonalak az 1. és 2. sz.…..
4.01 Kivéve ha a hazai csapat korábban bejelentést tett, hogy a mérkőzést elhalasztották vagy a kezdése később lesz, a bírónak vagy bíróknak öt perccel a mérkőzés kezdetének ideje előtt be kell menniük a pályára és egyenesen a hazai tányérhoz kell menniük ahol találkoznak…..
5.01 A mérkőzés kezdetére kijelölt időpontban a bírónak be kell mondania, hogy "Játék." 5.02 Miután a bíró "Játék"-ot mond, a labda élő és játékban van és játékban marad mindaddig amíg szabályok szerinti ok miatt, vagy a bíró játékot felfüggesztő…..
 6.01 (a) A támadó csapat minden tagjának abban a sorrendben kell ütnie, ahogy a neve szerepel a csapatának az ütősorrendjében. (b) Minden játékrész első ütője az első játékrészt követően az a játékos lesz, akinek a neve követi az utolsó olyan…..
Baseball Szabályok 7.00 - A futó 2012.01.01 21:41:51
7.01 Egy futó megszerzi a jogot egy nem-foglalt base-re amikor érinti azt mielőtt out lenne. Ő azután jogosult arra, amíg ki nem esik vagy kénytelen szabaddá tenni egy másik futónak akinek a szabály szerint jár az a base. Ha egy futó szabályosan megszerzi egy base jogcímét, és a…..
Baseball Szabályok 8.00 - A dobó. 2012.01.01 21:41:11
8.01 Szabályos dobás végrehajtás. Két szabályos dobási pozíció van, a Windup (felhúzás) Pozíció és a Set (beállítás) Pozíció, és bármelyik pozíció bármikor használható. A dobóknak a gumin állva kell fogadni a jeleket az elkapótól. A dobók szabaddá tehetik a gumit…..
Baseball Szabályok 9.00 - A bíró 2012.01.01 21:39:52
9.01 (a) A liga elnökének ki kell neveznie egy vagy több bírót, aki ténykedik a liga bajnoki mérkőzéseken. A bírók felelősek lesznek a mérkőzés lefolyásáért ezen hivatalos játékszabályoknak megfelelően, valamint a fegyelem és rend megtartásáért a pályán a…..
10.01 (a) A liga elnökének ki kell jelölnie egy hivatalos jegyzőkönyv-vezetőt (továbbiakban HJV) minden liga bajnoki mérkőzésre. A HJV egy sajtópáholybeli pozícióból figyelje a mérkőzést. A JV-nek egyedüli joga meghatározni megítéléssel kapcsolatos döntéseket, mint…..
Kocsmablog Zöld Pardon 2011.05.31 17:55:00
A cikkben szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, jelen témában újabb véleményünket ITT olvashatjátok!Helyszín: 1117 Bp., Goldmann György tér Látogatás: 2011. május 6. 19:45-22:15 Bezárt, megszűnt!  > Ahogy Deutsch Tamás megfogalmazta Twitteren a…..
w Sanghaj, Borsod 2010.11.11 06:10:00
Két érdekes adat. A több mint félmillió magyar munkanélküli legalább kétharmada érettségizetlen, ezek legalább fele csak általános iskolát vagy azt sem végzett. (Vannak pontos számok a statisztikákban, de ebben a műfajban a hibahatár jelentős.) A másik: 76 800 forintra…..