Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezttörölnikéne

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A feleségem kapott egy SMS-t a Belügyminisztériumtól ezzel a szöveggel: Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át egy másik autóba! Belügyminisztérium Nos, az asszonyka jelenleg – teljes szerető pereputtyunkkal – a jólfűtött, barátságos…..
Az alaptörvény-módosítást a köztársasági elnök aláírja, szentesítve ezzel egy újabb csomag intézkedést. Olyan intézkedéseket, melyeket minden józan eszű, szolidáris ember elítél. Az új módosítással egy sokkal rosszabb országban fogunk élni, ahol az áldozatvállalás…..
ezttörölnikéne 2013.03.15 09:13:49
@grani: már vettem két nagy levegőt, úgyhogy talán tudok majd árnyaltan fogalmazni... kétharmad... ténylegesen a szavazásra jogosultak egy harmada szavazott a fideszre, tehát az, hogy a parlamentben két harmaduk van, nem azt jelenti, hogy a 10 millió magyar állampolgár két harmadának véleményét képviselik. igen, övék a többség, kezükben a döntés arra, hogy megtegyék, amit jónak látnak. de igen nagy ostobaság olyan döntéseket hozni, amik sok esetben még a rájuk szavazó egy harmadnál is kiverik a biztosítékot, vagy legalábbis fejcsóválásra készteti őket. és ha nincsenek tekintettel a "másik oldalra" (jelentsen ez bármit is), akkor a mai politikai kultúrában sajnos joggal számíthatnak arra, hogy ha nem ők lesznek hatalmon, akkor majd a másik oldal hozza meg ezeket a "kétharmados" törvényeket (és ebből a szempontból mindegy, hogy ez mikor következik be). az emberek többsége pedig csak néz, hogy hol csöbörből vödörbe, hol vödörből csöbörbe esnek. hol nem család a szülő gyerekkel, hol az a meleg házaspár örökbe fogadott gyerekekkel. így nem jutunk ötről a hatra, akár két harmad, akár nem.
Vannak olyan megoldhatatlan problémák, hogy miközben keresed a megoldást, a helyzet tovább romlik – a drog éppen ilyen probléma, adta meg az alaphangot Soros György a CEU-n rendezett drogpolitikai vitasorozat nyitóbeszédében. Ugyan a megoldást ő sem tudta megnevezni, meggyőződése azonban, hogy a…..
ezttörölnikéne 2012.11.23 15:34:12
@kovi1970: mit értünk liberalizálás alatt? részemről annyit értenék, hogy pl. a marihuána fogyasztása nem lenne büntetendő.

mondjuk, ha a terjesztése meg az, akkor ez így nem nevezhető összhangnak... én nem állítom, hogy a marihuánának ne lennének káros hatásai, különösen hosszabb távon, de az alkohollal és a cigivel összehasonlítva, inkább kevesebbnek tűnik, mint többnek. nekem nagyon úgy tűnik, hogy a megszokáson kívül más nem indokolja, hogy a fűvet drognak nevezzük és tiltsuk, a másik kettőt pedig ne. bár más blogokon már sokat röhögtek rajta, de lehet, hogy nem is lenne olyan nagy hülyeség 18+-os, állami koncessziós boltokat nyitni, ahol együtt lehetne alkoholt, cigit, füvet, lottót és vibrátor venni :) az adókat pedig gondosan beszedni mind után...
ezttörölnikéne 2012.11.23 15:41:46
@Sadist: a kiírás mindenütt ott van (lehet, hogy kötelező?), de csak kevés helyen tartják be ténylegesen

@kovi1970: igen, az ember soha sincs teljes biztonságban. a kérdés megint csak az, hogy önmagában a tiltás ugyan kit akadályoz meg abban, hogy ittasan/drogosan vezessen? ezen csak a szocializáció segít. úgy élni, hogy a gyerek ezt lássa, az iskolában ezt tanítani (pontosabban hozzáértő, hiteles, vonzó személyiségű rendőrök, tűzoltók, mentősök, szociális munkások tartsanak előadásokat saát tapasztalataikról, ill. hamár 50óra közösségért végzett munka, akkor ezt akár drog/alkohol rehabilitáló intézetekben is...)
ezttörölnikéne 2012.11.23 16:33:46
@kovi1970: szokás szerint megint félig értek egyet veled :) így van, a törvényt be kell tartatni, mindig, mindenhol, bárkivel szemben. de. vigyázni kell a törvényhozással. mert ha olyan törvényeket hoznak, amit az emberek egy jelentős része ostobaságnak tart, ezért nem tartja be, másik része betarja ugyan, mert törvénytisztelő állampolgár, de szrinte is rossza a törvény, akkor bizony óhatatlanul nőni fog azoknak a száma, akik nem tartják be. gondolom, azzal te is egyetértesz, hogy egy olyan szabályt, ami józan ésszel felfoghatóan szükséges (primitív példaként a STOP tábla), az emberek betartanak és nem (csak) azért mert kötelező. de ha a szabály mögött nem látszik a józan ész (lehetséges, hogy a fű kevésbé káros, mint az alkohol, mégis tilos), akkor nagy a hajlandúság a megszegésre. kérdés, hogy mi a fontosabb. pénzt ölni abba, hogy de, igen, akkor is tartsd be a szabályt, ha az hülyeség, vagy megváltoztatni a szabályt.

ezzel együtt nem támogatnám, hogy holnaptól legális legyen a fű. tessék tanulmányokat készíteni, megnézni a külföldi tapasztalatokat, szívem szerint még azt is mondanám, hogy kérdezzék meg az emberek véleményét (miután alaposan informálták őket), de jelen helyzetben tök fölösleges lenne még egy fidesz/mszp párbajt lenyomni...
Hetek óta sztrájkkal fenyegetőznek a pedagógusok, érdekes módon mégis csupán annyi történik, hogy folyamatosan engednek a követeléseikből. Sztrájkbizottságot alakítottak, szót emeltek többek közt az iskolák állami fenntartásba vétele, a béremelések elhalasztása ellen, de…..
ezttörölnikéne 2012.11.23 15:54:33
@Sváb: hát akkor nem kell megunni. ha meg megunjuk, akkor nem kell panaszkodni sem.
ezttörölnikéne 2012.11.23 15:55:38
@itchap: ez szép volt! :)
ezttörölnikéne 2012.11.23 16:20:36
„Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják. Itt most ezzel a helyzettel állunk szemben, ugyanis a magyar Alkotmánybíróság ezt a jogszabályt megsemmisítette, következésképpen az Európai Bíróság egy olyan jogszabályról hozott döntést, amely nem létezik" –…..
ezttörölnikéne 2012.11.08 15:49:18
@Magánvéleményem: azok a bírók, akik 201-ben 62 évesek voltak, azok 1948-ban születtek, tehát 1956-ban 8 évesek voltak... mire végeztek az egyetemmel, katonasággal, már bőven a hetvenes éveket írtuk. ami persze a Kádár rendszer volt, de '68 után nagyon bőszen kommunistázni talán már nem érdemes. kérdésem: lelőjünk-e mindenkit, aki 1989 előtt született?
ezttörölnikéne 2012.11.08 16:10:05
@KG2000: mi van? ki az a "mi"? nekem egyszerűen az általánosításokból van elegem. az, hogy ki milyen ember, nem állapítható meg a születési évszámából és a foglalkozásából.
ezttörölnikéne 2012.11.08 16:29:24
@ColT: igen, benne voltak abban a rendszerben. ahogyan a mostani politikusok is és a 60 éves bírók is, nem csak a 62 évesek. tetszettünk volna forradalmat csinálni 89-ben és akkor most nem kéne még mindig ezen rágódni, hogy egy 62 éves bíró kommunista-e, vagy sem.

egyébként tényleg ideje lenne rendet tenni nyugdíj ügyben, hogy ki meddig maradhat. mert lássuk be, vannak olyan területek, pozíciók, ahonnan nagy badarság lenne egy 62 éves ember kitenni. viszont 90 évesen már csak nem kéne felelős döntéseket hozni senkinek sem. viszont nem hinném, hogy különbséget kéne tenni pl. egy rektor és egy bíró, stb, stb között.
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
ezttörölnikéne 2012.10.27 09:34:30
@Amichay: néha nem árt, ha az embernek az orrára koppintanak :) Én is fősuli után mentem ki és néha szarul éreztem magam a "cselédsorsban". De rengeteget tanultam. Nem csak egy másik nyelvet, kultúrát, hanem magamról is sok mindent. Hogy lám, mi mindent kibírok, erős vagyok, alkalmazkodóképes, stb. A végén sírva búcsúztunk egymástól a családdal. És bizony most a saját életemben még mindig nyomai vannak annak az egy évnek: hasonlít a házunk alaprajza arr az ottanira, főzöm azokat az ételeket, amiket ott tanultam, könnyebben túlteszem magam "undoros" munkákon, stb. Most a szakmámban dolgozom, még a németre sincs szükségem, mégsem volt hiába való az az 1 év.
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
ezttörölnikéne 2012.10.25 10:41:50
@minden armstrong csaló: pont valami ilyesmit akartam írni én is.

Igazság szerint én sajnálom Natasát. Sem az új férje, sem a szerb szövetség választása nem tűnik jó választásnak. De persze ez az ő élete, az ő döntései. A kivásárlási pénz pedig megszokott a sportolók jövés-menésénél.
Borkai meg egy tulok.

@Muad\\\'Dib: Ezt honnan lehet tudni, hogy az oroszokkal is tárgyalt? Ha ez igaz, az már tényleg nagyon gáz. De egyelőre nem hiszem.
„Az Út a Békéhez Díjjal tüntette ki Áder János köztársasági elnököt helyi idő szerint szerdán a Szentszéknek az ENSZ mellett működő állandó megfigyelő missziója.” – számolt be a hírről média, így az mno.hu is, külön kiemelve, hogy az illetékes testület „azért…..
ezttörölnikéne 2012.09.27 17:43:56
@Gondolkodni Próbáló Birca: engem speciel nem zavarna a melegházasság. nem értem, mennyiben értéktelenítené ez a te házasságodat, vagy az enyémet. A házasság értékét a benne élők adják meg, azzal, ahogyan élnek. Mennyivel értékesebb egy olyan házasság, ahol a felek megcsalják, elárulják egymást, bántalmazzák egymást és/vagy gyerekeiket, stb. mint két meleg, aki békében és szeretetben él?
ezttörölnikéne 2012.09.27 17:49:45
@Gondolkodni Próbáló Birca: Az alapértékeket véleményem szerint nem intézmények jelentik. A házasság ÖNMAGÁBAN nem jelent többé értéket, az elmúlt évtizedekben lezajló folyamatok után. Ha úgy tetszik, elavult, mint intézmény... Alkalmazkodni kell a változásokhoz, ami az intézményes kereteket illeti. A valódi alapértékek, mint pl. a szeretet, türelem, tolerancia, azok a keretektől függetlenül érvényesek maradnak. Szerintem :)
ezttörölnikéne 2012.09.27 17:55:00
@Gondolkodni Próbáló Birca: általánosítasz. Igen, a melegek között ritkább a tartós párkapcsolat. De manapság a hetero párok között is egyre ritkább... Ettől ez még persze nem feltétlenül jó, hogy így van. Csak éppen ez pl.egyre kisebb eltérést mutat a két kapcsolat között. Ami pedig a szexuális életüket illeti, az nem tartozik rám, ahogy a szomszédé és a tied sem. Arról nem is beszélve, hogy mindezek, amiket leírtál, a hetero pároknál sem ritkák annyira, legfeljebb ők kevesebbet beszélnek nyíltan a szexuális életükről, mint a melegek.
"Szeretném, ha az emberek látnák, hogy még egy olyan „könnyedebb” esetben is, mint az enyém, milyen el nem múló hatásai vannak a családon belüli erőszaknak. Szeretném, ha végre a társadalomkutatók, a szociológusok is felszólalnának az ügyben, ha kiderülne, hogy azok a…..
ezttörölnikéne 2012.09.26 17:21:58
@látjátok feleim szümtükkel: a CSBE egyik lényeges eleme éppen az, hogy a bántalmazott meg van félemlítve, ő nem fog a hivataloknál jelentkezni. Ha pedig mégis jelentkezik, akkor elhajtják azzal, hogy "míg vér nem folyik...". Vagy már próbált elszökni, de utána mentek... Ezeknek a bántalmazottaknak szükségük van a társadalom segítségére. Elvileg lenne erre működőképes rendszer: védőnői hálózat, családsegítők, iskolai gyermekvédelmi felelősök. Csak tenni kellene a dolgukat és bátorítani őket, nem pedig azt a közhangulatot erősíteni, hogy a bántalmazás normális dolog. És direkt nem írok arról, hogy ki bántalmaz kit, mert tényleg nem ez a lényeg.

Ezzel együtt véleményem szerint elég lett volna minősített esetté tenni a családon belüli erőszakot, nem külön jogszabályt hozni erre, de ez igazából részletkérdés. A betartás lenne a lényeg ha egyszer büntetendő, akkor büntessék! (A megelőzés persze még jobb lenne, de az egy külön téma.)Részemről azt is fontosnak tartanám, hogy a bántalmazással való gyanúsítással ne lehessen visszaélni sem, tehát, ha egyértelműen bebizonyosodik a hazugság, akkor azt is büntetni kellene!

Ami pedig nem értek: mi köze a CSBE-nek a politikai szimpátiához? Vajon tényleg hiszi azt bárki, hogy csak valamely párthoz kötődő emberek bántalmazzák a családtagjaikat?
ezttörölnikéne 2012.09.26 18:28:23
@DocBulywood: szerintem nem jó ötlet általánosítani. biztosan van olyan is, amikor már az elején látszik, de sok esetben az alkoholizmus később, valamilyen trauma hatására alakul ki. pl. munkahely elvesztése...
Hihetetlenül nagy bunkóságnak nevezte hétfőn Harrach Péter a "Nem vagyok tojóstyúk!" feliratot, amely a Varga István fideszes vezérszónok parlamenti beszéde miatt létrejött Kossuth téri tüntetésen volt látható. A kereszténydemokrata frakcióvezető napirend előtt szólalt fel a…..
ezttörölnikéne 2012.09.25 17:43:32
@zumm: na, én erről szerettem volna beszélgetni :) a baj persze az, hogy hiába értenénk ezzel itt nagyobb részt egyet, attól nem sok minden változik.

ami engem mérhetetlenül bosszant: elvileg minden adott ahhoz, hogy ezekre a bántalmazásokra fény derüljön (védőnői hálózat, családsegítők, iskolákban gyermekvédelmi felelősök), valahogy mégsem történik semmi... miért? miért nem szól a védőnő, az orvos, a tanár, ha gyermekbántalmazás nyomaival találkozik? miért mondja azt a rendőr, hogy családi ügybe nem avatkozik? valószínűleg azért, mert úgy érzik, a bántalmazás, ha csak hallgatólagosan is, de társadalmilag elfogadott és csak neki lesz baja belőle... ezért van az, hogy hiába vannak törvények, ha azoknak nem szereznek érvényt. és pont ezért van, lenne, óriási szerepe a közszereplőknek, hogy nyilvánvalóvá tegyék: a bántalmazás/családon belüli erőszak, nem elfogadható viselkedés!
Praxis Édesapám szörnyű halála 2012.08.13 09:45:00
T. Címzett ! Az alábbi történetemet leírtam, és szeretném, ha megjelentetnék. Édesapám 2010-től 2011 tavaszáig járt Kardiológiai ambuláns rendelésre, és szépen helyrejött. Ezután többet nem ment el. 2011. december végén rosszul lett, úgy nézett ki, hogy az arca egyik…..
ezttörölnikéne 2012.08.13 18:13:06
@M.D.House: mindegy, hogy nevezzük... tudom, hogy az olimpia jó dolog, én is néztem. de ha kint várnak a betegek, órákat, akkor inkább este az összefoglalót kéne nézni... és ez tényleg csak a legbagatellebb dolog. de ha a nem orvos hozzátartozónak kell felhívnia arra a figyelmet, hogy a kezelési protokoll már nem az, amit ő csinál, akkor az azért durva (mert kénytelenek vagyunk kitanulni, mert ha nem tesszük, akkor meghal a beteg!)
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
  A magyar kormány nem akarja végrehajtani a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának ítéletét, miszerint kártérítés jár a vörös csillag viselése miatt elítélt munkáspárti politikusnak és ahhoz is ragaszkodik, hogy a kommunista diktatúra jelképeinek…..
ezttörölnikéne 2012.04.23 16:57:39
Szerintem a posztban írtakat minimum két szempontból lenne érdemes megvizsgálni:
1. A bírósági ítéletekkel lehet egyet nem érteni, de azokat végre kell hajtani. Ez a jogállam egyik alapja. Politikusok esetében az egyet nem értés hangoztatása is kerülendő, szerintem.
2. Vajon miért hoztak ilyen ítéletet? Vajon valóban egyforma kell-e hogy legyen a vörös csillag és a horogkerszet megítélése? Ezen jól el lehet vitatkozgatni. Az egyértelműnek tűnik, hogy mást jelent Ny és mást K-Európában. Nyugaton valamiféle diáklázadós romantika kapcsolódik a vörös csillaghoz, Keleten pedig a saját bőrön tapasztalt véres valóság. Ezen változtatni nem nagyon lehet, el kell fogadni azt, hogy a másfajta tapasztalatok másfajta következetésekhez vezetnek, ettől egyik fél sem rosszabb ember, kevésbé humanista stb. Véleményem szerint sincs egyébként egyenlőség jel a két rendszer között. Nem azért mert egyik kevesebb áldozatal járt volna, mint a másik, vagy azért mert egyik ember kevesebbet ért volna, mint a másik. A mögöttes ideológia miatt gondolom ezt. A náci ideológia alapvetése, a fajok közötti különbségtétel, amit igen hamar tettekben is megnyilvánult. A kommunista ideológi épp ellenkezőleg, azt vallja, hogy mindenki egyenlő. Ezért is lehettek követői Ny_Európában is, nem pedig a sztálini vérengzések miatt. És egyébként bármely ideológia alapján lehet véres diktatúrát fenntartani... Nem a jelkép a hibás.
Az orvosok azok a munkavállalók, akiknek csak megszületni volt nehéz.Acsarkodik a rezidensszövetség meg már akkor a háziorvosok is lassan. Végezetül meg majd az unatkozó természetgyógyászok meg ezo-hiszterikusok fognak csoportosan átkozni a Kossuth téren? Minek? Az orvosok ne…..
ezttörölnikéne 2012.03.29 17:20:25
@Dr.laikus PhD: nem tudom, lehet, hogy tényleg csak extra pech, lehet, hogy túl nagyok az elvárásaink...

van azért egy hely, ahol csúcstechnika van, gyönyörű környezet és hozzáértő, kedves emberek. ott meg elcserélték a leletét műtét előtt. ez már a tragikomédia esete... és noha végül is ezen a helyen követték el majdnem a legnagyobb hibát, azért mégis ez az egyetlen hely ahová nyugodtan megyünk. időpontra, ha mégis szükséges, akkor kényelmesen várakozva, a végtelenségig kedves és jőindulatú orvosok és nővérek közé. és ez is ingyen van, úgyanúgy, mint a szar. sajnos/hálistennek itt csak ritkán van dolgunk.
ezttörölnikéne 2012.03.29 17:54:11
@Dr.laikus PhD: bizony, nehéz ám a hozzátartózónak is. nehéz eltalálni azt az egyensúlyt, hogy minden tőled telhetőt megtegyél, de ne hagyd magad zsarolni és kiszipolyozni. egyre nehezebb. egyre kevesebb marad a saját életükből, egyre inkább csak a betegségük körül forog a világ és egyre természetesebbnek veszik, hogy a mi világunk is e körül forogjon...
ezttörölnikéne 2012.03.29 18:27:33
@Dr.laikus PhD: valószínűleg nem lehet ilyet mondani, hogy kinek nehezebb. mindenkinek az. mi azt választottuk, hogy "szigorúak" vagyunk :) úgy értem, nekünk nem lehet eljátszani a "nagyhalált". tudnunk kell, mikor van rosszul, amikor elkel a segítség és mikor van jól, amikor meg éljen normálisan, netán még élvezze is azt és ilyenkor akár ők is tudnak segíteni nekünk, pl. pár órás bébiszitterkedéssel, még ha nem is bébikről van már szó :)

de keserű érzés, hogy mindannyian tudjuk, hogy csak időnyerésről van szó... egyébként épp valamelyik nap beszélgettem egy kollegával erről, hogy miért is nem nyom az orvos a beteg és a hozzátartozó kezébe egy halom brosurát, telefonszámot, hogy kiktől kaphat segítséget. legyen az pszichológus, sorstárs, otthoni segítség, házi betegápolás stb. mert nem nyom. vagy találsz magadnak, vagy nem.
 A Lifetime elnevezésű női életmódcsatorna megunta a világlegrosszabb gyerekeit megnevelő szupernagyikat, a "hogyan ültess a slozi tartályába medvehagymát" -típusú kertészeti szaktanácsadást, meg persze a nagy ház- konyha- és mellbőségátalakítást. Kicsit…..
 „A gyermek és a tanuló nem vethető alá testi fenyítésnek, kínzásnak, kegyetlen, embertelen megalázó büntetésnek vagy bánásmódnak”. – áll a mondat a törvényben amit Michl Ferenc a KDNP képviselője törölne. Természeten odáig nem merészkedik…..
ezttörölnikéne 2011.11.30 12:39:16
@wigyori7: szerintem, kár tagadni az ösztöneink létezését... persze, az emberlét egyik vonása éppen az, hogy, többnyire, képesek vagyunk uralkodni az ösztöneinken. de lássuk be, ez azért nem mindig sikerül... és ha már nem sikerült, akkor megoldást kell találni a kialakult helyzetre. az pedig nem megoldás, hogy azt hajtogatjuk, hogy nem szabad és ilyen nincs is.
ezttörölnikéne 2011.11.30 12:46:03
@wigyori7: ezzel egyetértek. én is félnék korlátlan hatalmat adni a pofonok terén a tanárok kezébe. de továbbra is el tudom képzelni, hogy van az a helyzet, amikor elkerülhetetlen ez a pofon. és ebben az esetben a tanárral kötelezően kicseszni is nagy hiba volna. arra sajnos nincs ötletem, hogy ezeket a dolgokat hogyan lehetne belefogalmazni egy törvénybe...
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..
„Ha más mesélné, csak félig hinném el, vagy úgy sem. Sajnos akkor nem tudtam gondolkodni, és nagyon elvertem a pasast„ – igazi mintaférj mai posztolónk, aki apró meglepetésekkel kényezteti asszonyát. Egy szép nap újabb meglepetést készítene elő, de ő lepődik…..
ezttörölnikéne 2011.10.21 11:02:09
@michaela77: miért,mit érdemeltél volna,hogyan lehet jól befejezni? Tudom, álljon eléd egyenesen. És az jó lett volna? "Ne haragudj, édes, de az Anitával mostanában nem csak zenét hallgatunk, hanem dugunk is. Úgyhogy ezentúl inkább legyünk barátok!" Lószart!
ezttörölnikéne 2011.10.21 11:13:15
@michaela77: tényleg nem akarok kötekedni,megértem,hogy mit érzel most. De,én kívülálló vagyok.Szóval szerintem könnyen lehet, hogy eleinte tényleg csak beszélgettek.Mint barátok. És nem feltétlenül vette észre,hogy mikor változtak meg a dolgok.Legkésőbb nyilván akkor,amikor először megtörtént a dolog,de akkor ugye máris a megcsalás esete forog fenn. Tehát máris elkésett a tisztességes viselkedéssel.
ezttörölnikéne 2011.10.21 11:20:19
@michaela77: igen, ezért is nem szoktam kommentelni,csak most valahogy rám jött:) Nem ismerjük a részleteket,nem ismerjük a másik fél álláspontját,így azért nehéz megmondani a tutit.Nem mintha egyébként ezt kívánnám tenni. És belőlem ezek a helyzetek mindig az ördög ügyvédje szerepet hozzák elő:)
Szóval a te életed,a te döntésed. Kívánom,hogy a megfelelő tanulságokat vond le a történtekből! :)
„Miután mindannyian aludni tértünk, egyszer csak ez a gyönyörű tünemény teljesen felajzva besurran hozzám egy szál bugyiban, mondván, hogy a férje küldte” – egy érett férfi jelentkezik, aki beavat minket a hármas szex titkaiba, és meggyőz minket arról, hogy az…..