Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doc.Tyr

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
muzgo Kik vagyunk? 2012.01.31 23:34:00
A Muzgo célja, hogy megmutassa, mi zajlik a múzeum falai között. Kérdez, kutat, tanít és szórakoztat, de elsősorban kíváncsi, amely a világot és minket is folyton előre hajt. A Muzgo egy virtuális közösség, ahol mindenkinek van egy jó sztorija. A múzeumok könnyed és…..
 Már eddig is sok helyen lehetett kulcsot nyerni (gosugamers, joindota stb.), hogy végre belevágjunk életünk legnagyobb kalandjába, a Dota 2 tesztelésébe. A legújabb poszt, a hivatalos blogon arra enged következtetni, hogy hamarosan a béta tesztelés egy következő, nagy fázisba…..
First Blood Loda tribute 2011.11.01 14:53:30
 Egy nagyon érdekes videót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A videó nem másról, mint a Dota világban szebb napokat is megélt SK.Gaming arany éveiről szól, amit Loda neve fémjelezett. Loda pályafutását követhetjük végig a felemelkedésétől kezdve az SK.Gaming Dota…..
First Blood Re:Jakiro 2011.10.28 21:33:00
 Az legújabb Dota 2 patch-csel három klasszikus hős került be a rosterbe: Twin-headed Dragon, Huskar és Batrider. Jakiro mindig is az egyik kedvencem volt.Valamint élesítettek egy rendszert, amivel értékelhetjük csapattársainak és ellenfeleinket aszerint, hogy jó volt-e velük…..
First Blood BlizzDota 2011.10.28 21:20:00
 Múlt hétvégén lezajlott BlizzCon alkalmával maga Chris Metzen konferálta fel a Blizzard saját fejlesztésű Dota klónját. Egyértelmű, hogy kiemelt helyen kezeli a cég a 'custom map' fejlesztését, hiszen a három nagy Blizzard bejelentés mellett, a nyitó ceremónián helyet…..
First Blood MYM betört Azsiába! 2011.10.05 21:37:24
 Az MYM csapat konstans jelenlét a Dotában immár 5 éve. Ez egyszerűen elképzelhetetlen a Dota, de talán még az egész e-sport világában. (Oké, a gazdasági válság miatt egy ideig Ravens néven játszottak.) Ami ezt a hihetetlen sok időt még elképesztőbbé teszi, hogy a roster…..
 Anno mikor először láttam a Dota-t még nem voltam annyira pr0 tisztában a játékmechanizmussal, mint most. Igazság szerint fogalmam se volt arról, hogy mi mire való, hogy az akkor is majdnem 100 hős közül melyiknek mik az erősségei, gyengeségei. Ha jól emlékszem az első…..
First Blood Yurnero 2011.09.30 20:17:00
 A tegnapi patchben a Dota2-ben is végre elérhető Yurnero, the Juggernaut. Nem vagyok meggyőzve, hogy ez lenne a legjobb redesignja a karakternek, mert pont az egyik jellegzetességét vesztette el: Mert hogyan írnád le Yurnerot? Egy vörös ork egy hatalmas karddal. Naná! Szóval mi az…..
First Blood Dota2 2011.09.27 22:27:00
Már jó régen leleplezte a nagyközönség előtt a Dota2-t a Valve. Név szerint a Gamescommal egybekötött, The International nevű meghívásos alapon működő verseny keretében. A Gamescom évente kerül megrendezésre Kölnben és Európa egyik legjelentősebb videojáték…..
First Blood Testimonié 2011.08.29 00:37:00
Itt most szépen leírom, hogy miért is indítottam ezt a blogot. Mindenek előtt a blog címéről szeretnék beszélni. Ha nem érted, hogy mire utal a kifejezés akkor valószínűleg nem fogod a blogot a szívedbe zárni. Sőt ha egyszer megérted akkor rájössz, hogy ez egy ízig vérig gamer…..