Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milyen feri....

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meereen Dany ugyan a harci veremből kihozatta Ser Jorah-t, a titkos vírusgazda/hősszerelmes lovagot, és kistermetű kísérőjét, Tyriont, a nagyszájút, de ez egyelőre csak azt jelenti, hogy nem egy poros gladiátorarénában fejezik le őket, hanem mondjuk egy piramis belsejében. Jorah…..
A Gáspár Győző-féle Édes élet-történetszálban ismerhette meg az ország TV2-t néző része Gáspár MC Zsoltot, aki Győző öccse, és testvéréhez hasonlóan nem tudni miből él, csak azt, hogy rém ordenáré tud lenni a lehető legváratlanabb helyzetben. A dokuszappannak azonban…..
milyen feri.... 2014.08.19 13:03:59
@BGy: :) súlyos...
Már csak egy nap van hátra, hogy bosszút álljon a joghurtot követelő Pocakon, a tejszeletben úszó csokoládéfüggő hipszteren, meg a nőkön, akik tintával leöntött tamponon röhögnek. Az Index és a Bisztró közös versenyén a legrosszabb reklámokat keressük, és november 6-án…..
A Horexnél nem nagyon értenek a marketinghez. Ha mégis, akkor mi a magyarázat arra, hogy a legalább öt éve farigcsált, szük hengerszögű V6-os motorral épített VR6 Roadsternek ilyen ostoba reklámfilmet forgattak?  Most, hogy az 1218 köbcentis naked bike tényleg elkészült, igazán…..