Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misikapitany

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 70-es 80-as évek szülöttei közül még mindig olyan sokan visszasírják a 90-es éveket: Use Your Illusion, Coco Jumbo, Torn, It's No Good, Raveland, Földtörténet, Üssük le a DJ-t, Weather with you, Protection - kinek éppen mi hiányzik, vagy mi rángat belőle felszínre valami távoli…..
misikapitany 2010.11.10 17:52:01
Pontosan ezért regeltem, jól látjátok. Egyszer el kell kezdeni,nem? Probléma ezzel?

Tisztában vagyok vele, hogy ezek Modor Tibi kedvencei. Úgy látszik, hogy én értettem félre ezt az egész blogot. Én azt gondoltam, hogy ti elsősorban ezt egy zenei blognak szánjátok, ahol hasznos információkat szerezhet az ember értesülhet újdonságokról, releváns kritikákat olvashat stb. De ha ez nem így van, hanem olyan dolgokról írtok, amik meghatározták a TI életeteket, akkor oké, postoljátok ki a kedvenceiteket . Sokan kommentelnek, biztos sokan olvassák a blogot és szeretik.

Tehát akkor, ha te elemeznéd az én kommentemet első felindulásod után, akkor látnád, hogy a bevezető, vagyis a britpop értelmezése után úgy kezdtem el olvasni, hogy itt most Modor Tibi kedvenc számait fogom látni. Oké hagyjuk a pulpot, ne foglalkozzunk vele. De nézzük az értelmezést: "most britpopnak számít minden egyesült királyságbeli együttes, akik gitárra és dobra épített rockzenével futottak be a 90-es évek elejétől és alkottak helyenként a 2000-es években is." Arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a killers nem egyesült királyságbeli, az arctic monkeys pedig eleve a 2000-es években tűnt fel, tehát nem futhattak be a 90-es években,ahogy a franz ferdinand sem, de azt ki is felejtettem a kommentből. Ezek az ellentmondások, amikre fel szerettem volna hívni a figyelmet.

Az ÉN kedvencemet pedig nem hiányoltam egy szóval sem, és nem magát a top 10-et fikáztam, hogy mi került bele és miért, mert alapvetően nem érdekel a véleményetek a legjobb 10 britpop dalról. Most légyszi küldjetek el az anyámba és mondjátok, hogy akkor ne olvassak B-oldalt. Nem is teszem, csak kint volt a blogketrecben és felkeltette az érdeklődésemet a cím, ezért olvastam el a postot, de ez teljesen lényegtelen.

Nem véletlenül nem indítok saját blogot és zenei újságírással sem foglalkozom, mivel nem értek a zenéhez annyira, amennyire ez a két tevékenység megkövetelné azt. Mutassátok meg hol kritizálok szakmailag. Oké a pulpos részt nevezhetjük annak.

Szívesen küldök neked egy pályamunkát az e-mail címedre mondjuk a "TOP10 indie rock szám evör" címmel. De az egészet úgy fogom kezdeni, hogy "szerintem". Ha tetszik, kipostolod? (mondd, hogy igen és akkor majd megnézhetem magam)

@Modor Tibi: ha zenész lennél és egy kritikus negatív kritikát írna az új albumodról, akkor neki is az örök klasszikus tanácsodat adnád?
Az írásodat kritizáltam nem téged, sajnálom hogy személyeskedésnek vetted, elmondtam, hogy nem az.
misikapitany 2010.11.10 21:07:00
@Interstellar Overdrive: nem vagyok pulp rajongó és britpop rajongó sem. nem hiányoltam semmit a top 10-ből, én is gyűlölöm, (olvasóként) ha idióták elkezdenek fröcsögni, anyázni és okoskodni. Mondom, nem a britpoppal, a témával, vagy a szubjektivitással volt a bajom, hanem ahogyan ez tálalva lett.. Szóval írtam egy szerintem tök normális hangvételű kommentet, amire kaptam két indulatos, át nem gondolt, támadó hangvételű választ.

A véleményemet továbbra is fent tartom, ezentúl sem foglak olvasni titeket (gondolom nem érint negatívan) de örülök, hogy kaptam egy normális választ.
misikapitany 2010.11.10 22:44:04
@Interstellar Overdrive: nem egy cikk alapján mondok véleményt. Nem tudom mióta létezik az oldal, de szerintem több éve, mert régebben (talán még amikor indulhatott) olvasgattam. Sőt kommenteltem is azt hiszem pont kétszer, csak másik felhasználó névvel, amire már nem emlékszem. Szóval olvastam egy darabig, aztán az a véleményem alakult ki, hogy nem tetszik az oldal, mert felületes és nem eléggé objektív. Ez alapján mondom, amit mondok.