Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pjocoHUN

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodás crossoverre hívta fel figyelmünket Grath: az Így jártam anyátokkal című (sajnos évadról évadra gyengébb) sitcom egyik legviccesebb része utat talált a Just Dance 3 című táncszimulátorba. Az említett részben kiderül, hogy Robin nem mindig volt jócsaj: kamaszkorában…..
IDDQD A farm, ahol élünk 2011.10.09 10:13:36
A múltkor, az Asteroids-filmnél én már tényleg azt hittem, hogy ennél nagyobb marhaság nem jöhet a videojátékok és Hollywood összeborulásában. És mekkorát tévedtem. Jön ugyanis a Farmville-mozi. Igen, jól olvastad.Ráadásul a Zynga azzal a forgatókönyvíró párossal…..
  Tipca feliratozta a Nostalgia Critic Street Fighter & Mortal Kombat két részes videóját. Mindenkinek jó szórakozást:   Nostalgia Critic - Street_Fighter... by dolfinthereal Nostalgia Critic - Street_Fighter... by dolfinthereal..
pjocoHUN 2011.09.15 15:05:38
Nintendo World Championship   Nerd legújabb videója. Ahhoz képest, hogy Nerd a nagy filmjével foglalkozik, sok ideje van új és nagyon ritka "játékokat" bemutatni. Mindenkinek jó szórakozást.   AVGN - Nintendo World Championship by dolfinthereal..
pjocoHUN 2011.08.29 22:34:17
Nostalgia Critic - The Room   Tipca már vagy 1 hónapja feliratozta ezt a videót, de valahogy elsiklottam az email felett amiben elküldte, szóval így is kérek tőle bocsánatot. A felirat nagyszerű, és a videó is. Többszöri megnézésre is szakadni lehet a röhögőstől. Mindenkinek…..
Angry Video Game Nerd - Kid Kool   Majin_Zed megcsinálta a Kid Kool videó feliratát. Köszönjük neki.   AVGN - Kid Kool by dolfinthereal..
A fenti név talán nem csak nekem kattint be néhány képet az általános iskolai tanulmányaimból - a nő, aki a halálos ágyán annyit mondott: ha megírnám az életem történetét, sokkolnám a világot. Sajnos nem írta meg, de a modern szórakoztatóipar gondoskodik arról, hogy ne…..
pjocoHUN 2011.07.16 13:09:41
Michael Bay a Paramounttal közösen arra kérte a mozikat, hogy szerezzenek be nagyobb teljesítményű izzókat annak érdekében, hogy a vásznak sokkal jobban mutasson a 3D-s Transformers 3. A rendező most megköszönte, hogy részese lehetett a franchisenak, illetve a 3D-t is éltette, aminek…..
pjocoHUN 2011.06.30 23:58:36
@BuB: Erre csak annyit mondok hogy idióta vagy! Bay nagyon jó filmeket csinál! Mondj már más rendezőt aki ilyen látványt csinál?
Üdv mindenkinek.Kell egy kis bejegyzést tennem mert páran (félig jogosan) elégedetlenkednek.Én mindig is az AVGN videókat vállaltam feliratozni. Nincs energiám NC videókkal foglalkozni, emiatt egyelőre nem is teszem. Azt sokan tudhatják hogy márcsak 2 videó van hátra. Ezekkel nem…..
Spielberg Games   Íme Nerd 101. videója. A vége némi reményre ad okot sokaknak... de nézzétek.   ..
pjocoHUN 2011.06.08 12:54:47
ROFL-net Gigapixel: Sevilla 2011.06.04 06:00:00
Már rég volt ilyen kirakva    ....és ez az ember vajon mit csinál..?  ..
A játékcsajrovat most kivételesen nem poligon-, hanem hús-vér alannyal jelentkezik. Ő Kayo Satoh, Japánban elképesztő népszerűségnek örvendő médiaszemélyiség és modell. Mellékesen Japán egyik legjobb Street Fighter-harcosa. Ezen a videón például a világ első számú…..
Úgy néz ki, Svédországban nem adják ki a Dead or Alive közepesen gagyi verekedős sorozat legújabb, Nintendo 3DS-re készült, Dimensions című részét. Hivatalos indoklás nincs, nem hivatalosan viszont az terjed, hogy a helyi terjesztőt befenyítették a hatóságok azzal, hogy ebben a…..
ROFL-net Eladó 10 fillér! 2011.04.21 06:00:00
IDDQD Hétvégi játékcsaj: Lucy 2011.04.17 11:30:00
Eheti játékcsajunk, az Assassin's Creed sorozat Lucy Stillmanje jó példa arra, hogy egy háttérfigura a későbbiekben hogyan kaphat fontos szerepet. (Vigyázat, innentől spoilerek jönnek!) Az első játékban Lucy még csak az Abstergo vállalatnál dolgozó asszisztens volt, aki az Animus…..
pjocoHUN 2011.04.17 13:38:11
@thinkEdem: Jééé és tényleg! :D Meg se ismertem így szőkén! Szép csaj!
Terminator 2 - Videókritika   Chris_Bauer miközben a NC videót csinálja, egy kis pihenőnek betett egy James Rolfe videót. Jó szórakozást.   Igen, tudom hogy régen volt videó. Ha nem kellene hetente Boszniába, Horvátországba meg Szlovéniába járnom, még időm is…..
IDDQD Szájkarate 2011.04.03 19:31:08
Bevallom, felmerült bennem, hogy csak egy otromba április elsejei tréfa ez a videó, és drukkoltam is rendesen, hogy ne az legyen, mert annak roppant ízléstelen lenne. Most, két nappal elseje után már biztosnak tűnik, hogy valódi, csak rosszkor posztolták a készítői. Ismerkedjünk…..
pjocoHUN 2011.04.03 20:33:18
Ugyan az áprilisi álhíreknek nem vagyunk elkötelezett hívei (sőt), a tavalyi válogatáshoz hasonlót idén is kaptok, mert pénteken volt néhány nagyon vicces kamu bejelentés és olyan videó, amin hangosan lehet röhögni. Persze idén is a Blizzard vitte a prímet, például…..
pjocoHUN 2011.04.03 18:42:49
Kiszivárgott (vagy direkt kiszivárogtatták, a jóég tudja ma már megmondani, mi az ami csak úgy magától történik, és mi vírusmarketing) egy videó a Microsoft WGX (Windows Gaming eXperience) nevű projektjéről, ami elvileg a Windows 8-ba szánt, windowsos, közösségioldalas, xboxos…..
R.O.B the robot   Íme AVGN 100. jubileumi videója. Sokak várakozása ellenére nem az ET lett, de nekem kifejezetten tetszett a téma is meg a poénok is. Mindenkinek jó szórakozást.   ..
Értékelés:Amikor elkezdődött a videó, hirtelenjében nem tudtam mi van. Az intró alatt semmiféle hangot nem fedezem fel, de zenei aláfestést se nagyon. Mikor vége lett, gondoltam, hogy elkezdesz majd beszélni, de megint csak néma "hangzavar"...öööh? A hangszórómat…..
Már megint jött két egészen zseniális videó a Minecraft-közösségből, először nézzük meg őket, aztán töredelmes vallomás és webkettes huszárvágás következik.   Khm, szóval az a helyzet, hogy tovább nem tudjuk halogatni a beismerést: az IDDQD szerkesztőségét úgy…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Michael Bay is elismeri, hogy a második Transformers nem sikerült éppen a legjobban. A rendező elmondta, hogy a forgatókönyvírók sztrájkja betett nekik, kész sem volt a szkript, mikor hozzáláttak a forgatáshoz. Olyan érzése volt, mintha a vágószobában kellene összeraknia a…..
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..