Regisztráció Blogot indítok
Adatok
champion76

50 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az m1 megijedt a saját műsorától, mégsem mernek komolyzenét sugározni főműsoridőben: továbbra sem kerülnek adásba a zenészek produkciói, csak a honlapon lehet megnézni teljes hosszában a darabokat, az adásba csak egy pár másodperces összefoglaló jut, így aztán 1 óra 15 perc…..
champion76 2014.10.26 10:49:33
A Bors úgy tudja, hogy elkaszálták az Édes életet, a TV2 celebhakniját, szóval mostantól mehet vissza a balettba ugrálni Zámbó Krisztián, Kelemen Anna, Győzike és Cinthya Dictator valamint még sokan mások is. A lap szerint ráadásul azért volt a kasza, mert a kutya nem nézte a…..
Szabó Zsófi ezt a képet a párizsi De Gaulle reptérről töltötte fel Instagramjára, mögötte Győzőné Bejjasszony látható, a kép tanúsága szerint annyira nem vidáman. Az első adag dzsungelcelebritás listája a következő: Fördős Zé, Szabó Zsófi, Bejjasszony, VV Aurelio,…..
champion76 2014.10.03 13:51:48
@Hajdú Peter:te hülye fidesz bérenc nézd a segnyalo m1et bazmeg
champion76 2014.10.05 15:33:09
@Trejᴏ: miért
A Neo Fm ügyes kivéreztetése óta nem rádiózik Bochkor Gábor, pedig ő örök partnerével, Boros Lajossal ellentétben nem tervezte, hogy visszavonul. Szerződtette ugyan rövid ideig a TV2, de komolyabb feladata nem volt, pedig nem titkolta, hogy rádióműsort szívesen vezetne. A Blikk…..
champion76 2014.09.17 14:27:28
@sepörd: a faterja istnees laci nyomja a médiába faterja azt hiszi hogy milyen nagy teheeség a ö fia pedig a nagy szart tehesége csak 1 MÉDIAPOÁCA
ja és valaki meg tudnál nekem mondani hogy eböl philip gyerekböl hoy let m1 fönöke
Az RTL Klub új főzős reality-vetélkedője már a promókampány alatt idegesített egy kicsit, Itt az Iz-faktor vagy mi is volt a szlogen ugye, amikor pedig elővezették a zsűrit, akkor nagyon vakargattam a fejem, mert értem én, hogy nem kellenek az elhasznált arcok, és Gianni már eleve…..
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
champion76 2014.09.02 12:52:20
@Fleur du mal: mert maradi vagy és sznob bazmeg
Levelet kaptunk, Csiszár Jenőtől, nem közvetlenül persze, nem vagyunk olyanban, és mivel nekünk is szólt, hát leközöljük, így tisztességes. Egy megjegyzésünk azért van: a műsorvezetőt kerestük telefonon, három számát ismertük, ebből az egyiken nem ő vette fel, hanem egy…..
Pedig nagyon nem kéne annak lennie. A történet úgy kezdődött, hogy a hvg.hu feltett pár kérdést az MTVA-nak azzal kapcsolatban, hogy mégis, hogyan kerülhetett a tartalomszolgáltatási igazgatói posztra az a Pap Dániel, a Jobbik egykori méádiapolitikai kabinetfőnöke,…..
champion76 2014.07.22 12:35:56
@sixx: a kis naiv
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
champion76 2014.07.09 18:14:29
@shawshank: téleg miét tünt el orbi a m1röl hiszen ö volt z obán komány ....nyalja
A csatorna közleménye szerint az RTL éveken át meghatározó arcaként ismert műsorvezető ősszel kap egy műsort, nem nehéz megtippelni, hogy a Rising Star című új tehetségkutatót - ezek szerint a műsor készítői nem akarták a Liptai-Tilla kettősre vagy kipróbálatlan arcokra…..
champion76 2014.07.09 14:23:36
@GrandMasterB: majd meg veeszi fidesz a rtl t
Már a visszatérését tervezi a Blikk szerint a színész, aki sokkal jobban van és fizikailag megerősödött. Míg pár hónapja még járni sem tudott egyedül, ma már önállóan sétál és úszik. Három hét múlva tér vissza  munkába, egy rádiókabaréban fog szerepelni, de egyelőre…..
A mai Blikk online egyik vezető anyaga, miszerint a korábban felmerült pletyka, mármint az, hogy Stohl Andrást az RTL egyik egykori arcát a TV2 szerette volna leigazolni, igaz, sőt, konkrét számokról is írnak a cikkben: tízmilliós gázsira mondott nemet a színész. Már ha igaz a…..
György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója egy közös versenyre hívta ki az RTL Klubot tegnap, egy közös tévéműsort szeretne indítani, amiben a két nagy csatorna arcai mérkőznének meg mindenféle vicces ügyességi feladatban, amiket a nézők adnának nekik. A Till Attilát…..
champion76 2014.05.14 14:35:00
@ewfuns: miért a tv2nél mivan estékét 19.30-22.00 két szájba baszot realilti hétvégén délutan meg ismétlik öket ezaztán kurva fasza müsor ÉLJEN AZ RTL KLUB
champion76 2014.05.15 15:12:17
@ewfuns: AKOR CSAK NÉZD A KORMÁNY SEGJÉTNYALO M1ET
A TV2 újabb olyan nemzetközi formátumot vett meg, amitől sokat várnak: a Rising Star után a BOOM! című vetélkedőét, amit persze hogy BUMM! néven fognak forgalmazni. A licencjogokat a Keshet International adta el a TV2-nek és a VTM nevű belga tévének. Korábban a spanyolok, a…..
champion76 2014.04.11 12:47:41
@joska61: szerintem rákoci feri vagy majka
Csak a TV2 Naplójának riportere részesülhetett a szerencsében, hogy Orbán Viktorral és Tarlós Istvánnal utazhatott a 4-es metró avatásán. A többi újságíró egy másik szerelvénnyel mehetett csak, a TV2 viszont egész nap kísérhette a miniszterelnököt. (Nem először, Dorogi…..
Nem nagyon bírja a tréfát Szinetár Dóra és volt férje Bereczki Zoltán. Felháborítónak tartják azt is, hogy közszereplőként bárki véleményt formáljon rólunk, vagy esetleg kifigurázza őket, erre utal legalábbis, hogy Bagi-Nacsa róluk szóló paródiáját egyszerűen…..
champion76 2014.02.26 15:23:25
@borzimorzi: azért nyomják mert dori faterja szinházi rendezö Szinetár miklos hát enyi a story
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
A Blikk infói szerint az RTL Klub teljesen lecseréli a Csillag születik zsűrijét. Puzsér ugye megy Thaiföldre feltöltődni, Hajós elment a Sztárban sztárban és az Ének iskolája című TV2-es produkciók zsűrijébe, Pokorny Lia a Nagy Duettben fog énekelni, dettó a TV2-n, maradt…..
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
champion76 2014.01.09 12:31:30
December közepén indult a Bízunk benned! nevű új vetélkedő az m1-en, amire nyugodtan mondhatjuk, hogy valójában egy jótékonysági akciót takar. Az alapfelállás szerint egy versenyző csapat egy általa választott másik csapat kedvéért játszik, hogy azok "beteljesíthessék…..
Mi ez már? Mi következhet? Nem lesz Sas-kabaré szilveszterkor? Eltűnnek a Bud Spencer-filmek a tévéből? MI AZ MÁR, HOGY NEM ADJA LE EGY NYOMORULT TÉVÉ SEM A RESZKESSETEK BETÖRŐKET? Van már Facebook-csoport is, meg online petíció. Lájkolni, aláírni, MÉG NEM KÉSŐ! Mentsük meg a…..
champion76 2013.12.20 18:50:58
@Avatar: téleg vajon miért
November elején minden tévénézőt „sokkolt”, hogy az RTL Klub házikedvence, a Barátok köztből is ismerős Bozsek Márk letette a lantot a gitárt, és egyik napról a másikra kiszállt az X-Faktor című „tehetségkutatóból”. És amikor már azt hinnénk, ennél rosszabb…..
Győzike és Bea asszony nemcsak a Mr. és Mrs. című műsorban, hanem egy napi celebes valóságshow-ban is feltűnhet, ám ingyen fognak dolgozni - írja a Blikk. A lap szerint a második negyedéves „NAV-szégyenlistán" ismét szerepelt Gáspár Győző és felesége, Balla Bea, ami azt…..
champion76 2013.08.28 12:28:55
champion76 2013.08.28 15:24:07
@Deszkás: ki mondta neked hogy én gyözike melet vagyok
thirel dermesztö sztoryk 11 2013.08.14 13:26:58
másnap reggel 6kor jonsz ment költeni a lányt  kirángata az ágybol udvara tornászi háloingben kint volt félorát utana behivta jonsz hogy reggelzen utana felöltközöt a lány utána elment jonsz vársároli kaját közben a lány öszepakolt a kohányba és jonsz szobájába félora…..
Tegnap a szentendrei Skanzenben tartották meg a Kossuthkifli című tévésorozat (szigorúan véve, minisorozat) első sajtótájékoztatóját, amin volt finom pozsonyi kifli, pátoszos-remegő hangú önfelszopás és egy busznyi újságíró. Azért a Skanzenben mutatták be a sajtónak a film…..