Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NapiTipp

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Virág világa Ép testben...? 2010.11.06 20:44:00
Soha nem voltam sportos kislány, hiába laktam falun. Soha nem értettem, hogy miért kellene nekem kötélre mászni, egy darab kötél nem volt ugyanis a kertben, fa viszont annál több, így fára mászni tudtam. Soha nem értettem azt sem, hogy miért kapunk osztályzatot tornaórán, hiszen…..
NapiTipp 2010.11.22 12:31:46
A minap egy kellemes délutánt töltöttem el Budapest egyik gyógyfürdőjében, a Lukácsban. Írhatnám, hogy mindennel meg voltam elégedve, hiszen összesen 10 különböző medencében és 4 féle szaunában élvezhettem a lubickolás és az egészséges életmód(és csak azért sem a…..
NapiTipp 2010.11.19 12:49:47
Szia, tudom, hogy a 8000Ft több, mint a 2500, de 20000Ft-ból mégiscsak 60%-os engedmény. Miért írom mindezt?, mert most találtam ezt a pihenést, szállást, azoknak, akik a fürdőzés, szaunázás, masszázs után szeretnének nyugodtan aludni :))
Most csak 8000Ft-ba kerül 2 főnek 2 éjszaka, 20.000Ft helyett, ami 60%-os kedvezmény
www.napitipp.hu/tippek/kenezy-szallas-hajduszoboszlo

Tehát a lényeg:
Érték: 20.000 Ft
Kedvezmény: 60%
Kellemes, nyugodt környezet
Kifejezetten mérsékelt árak
Nagyon sok kikapcsolódási lehetőség a környéken
Zárt parkolási lehetőség

Ha szeretnéd minden nap meg tudni mi a friss tippünk, akkor katt ide, ahol minimum 50%-os kedvezményt kapsz, bár van, hogy 90%-ot is és ajándékba is veheted.
napitipp.hu/feliratkozas
A közhiedelemmel ellentétben a szauna, a szaunázás nem finn találmány, a közép-amerikai indiánok, maják, aztékok használták először. A törzsek papjai izzasztássalgyógyították a betegeket, de a nép testedzésre is igénybe vette az agyagtéglából épített speciális…..
NapiTipp 2010.11.19 12:02:23
Most találtam ezt a szállást, azoknak, akik a fürdőzés, szaunázás után szeretnének nyugodtan aludni, ez lesz az a hely.
Ja és most csak 8000Ft-ba kerül 2 főnek 2 éjszaka, 20.000Ft helyett, ami 60%-os kedvezmény
www.napitipp.hu/tippek/kenezy-szallas-hajduszoboszlo

Tehát a lényeg:
Érték: 20.000 Ft
Kedvezmény: 60%
Kellemes, nyugodt környezet
Kifejezetten mérsékelt árak
Nagyon sok kikapcsolódási lehetőség a környéken
Zárt parkolási lehetőség

Ha szeretnéd minden nap meg tudni mi a friss tippünk, akkor katt ide, ahol minimum 50%-os kedvezményt kapsz, bár van, hogy 90%-ot is és ajándékba is veheted.
napitipp.hu/feliratkozas
 Azt hiszem bátran állíthatom, hogy ez a hétvége se volt semmi. A tervezett Noya 18. szülinapot eltoltuk jövő péntekre, mivel többen is házon kívül voltak a héten. Pénteken adtunk neki a táncos hagyomány szerint egy tortát, amit igazából tortának igen nagyképű módon…..
 A repulon egy amerikai triatlon versenyzo mellett ultem. Lattam hogy kikapja a kontaktlencsejet, igy nem hagyhattam ki, hogy rakerdezzek, miert nem muteti meg a szemet. Hat, kitalalhattam volna: bevallotta, hogy fel! Mondtam neki, hogy ne hulyitsen, menjen, csinaltassa meg. Erre…..
A szemvizsgálat célja mindig a látási problémák felderítését, valamint azok megelőzését szolgálja. A rendszeres vizsgálattal felderíthetők az esetleges szembetegségek, megelőzhető a szem romlása, korrigálható az aktuális szemüveg és kontaktlencse.A szemvizsgálat minden…..
A Budapesti Rendőr-főkapitányság őszi-téli közlekedésbiztonsági kampányt hirdet a közlekedés résztvevői számára a megváltozott körülményekhez való alkalmazkodás elősegítése érdekében.A nyári kedvező közlekedési feltételeket biztosító időszak után bekövetkező…..
  Madonna fitneszterem láncot nyit világszerte. Az első mexico Cityben lesz. Úgy látszik, fantáziát látott abban, amit Tracy Anderson csinál, és megy utána. Szerintem menni fog. Sokaknak nem tetszik Madge teste, mégis mennek majd utána...
NapiTipp 2010.11.17 18:28:27
Én a korai majdnem Cindy Lauper/CC Catch Madonnát szeretem igazán, akkor utáltam, most szeretem. Na de vissza a fittséghez, én a magam részéről a Nordic Walking híve vagyok. minden reggel megyek egy kört 40-50 percet hegyre fel (és le), de van egy tök jó ötletem, amivel a statisztikákon is változtathatunk:
www.napitipp.hu/tippek/orszagos-fitweek-2010 itt kipróbálhattok 1 héten keresztül egy csomó (több mint 110) fitness termet az egész országban és mindezt csak 1440Ft-ért.
CSAK MA ÉJFÉLIG VEHETŐ MEG
ez 2 fő részére - egész hétre szól (November 27-December 5).

off:
ha viszont minden nap szeretnéd meg tudni, hogy mi a napi tipp, hogy most 50 vagy akár 90%-e a kedvezmény, [eddig több mint 18 millió (!!!) forintot takarítottunk meg Nektek :) ], akkor katt ide: napitipp.hu/feliratkozas
Fogyókúra? Diéta? Szálkásítás? Mi a különbség?   Nagyon konkrétan nincs különbség. Nézzük csak meg… a fogyókúra abból áll, hogy kúra szerűen, ami tarthat akár 1 héttől 3 hónapig is, odafigyelünk a táplálkozásunkra, csökkentjük a kalóriabevitelt. Célunk…..
NapiTipp 2010.11.17 18:22:39
én a magam részéről a Nordic Walking híve vagyok. minden reggel megyek egy kört 40-50 percet hegyre fel (és le), de van egy tök jó ötletem, amivel a statisztikákon is változtathatunk: www.napitipp.hu/tippek/orszagos-fitweek-2010 itt kipróbálhattok 1 héten keresztül egy csomó (több mint 110) fitness termet az egész országban és mindezt csak 1440Ft-ért. ez 2 fő részére - egész hétre szól (November 27-December 5).

off:
ha viszont minden nap szeretnéd meg tudni, hogy mi a napi tipp, hogy most 50 vagy akár 90%-e a kedvezmény, [eddig több mint 18 millió (!!!) forintot takarítottunk meg Nektek :) ], akkor katt ide: napitipp.hu/feliratkozas
A fitnesz celebek félrevezetnek minket?   Nagyon érdekes dolgokra bukkanok rá nap, mint nap, hiszen folyamatosan olvasom, kutatom az egészséges életmóddal kapcsolatos témákat, könyveket. Nem álltam meg az iskolai tanulmányaimmal. Az egyik fitneszgurunk egyik könyvében olvastam…..
NapiTipp 2010.11.17 18:21:02
Ez egy E-mentes ötlet: www.napitipp.hu/tippek/orszagos-fitweek-2010 itt kipróbálhattok 1 héten keresztül egy csomó (több mint 110) fitness termet az egész országban és mindezt csak 1440Ft-ért. ez 2 fő részére - egész hétre szól (November 27-December 5).

off:
ha viszont minden nap szeretnéd meg tudni, hogy mi a napi tipp, hogy most 50 vagy akár 90%-e a kedvezmény, [eddig több mint 18 millió (!!!) forintot takarítottunk meg Nektek :) ], akkor katt ide: napitipp.hu/feliratkozas
Zsíír Blog 2011 fitnesz trendjei 2010.11.03 10:02:00
Még csak 2010 végét írjuk, de az Egyesült Államok két nagyobb fitnesz és gyógytorna szervezete már összeállította a kétszer tízes listáját 2011 legfontosabb fitnesz trendjeiről. Ezekből szemezgetnénk pár érdekességet.1) Több hozzáadott érték a fitnesz centrumokban: a…..
NapiTipp 2010.11.17 18:09:36
én a magam részéről a Nordic Walking híve vagyok. minden reggel megyek egy kört 40-50

percet hegyre fel (és le), de van egy tök jó ötletem, amivel a statisztikákon is

változtathatunk:
www.napitipp.hu/tippek/orszagos-fitweek-2010 itt kipróbálhattok 1 héten keresztül egy csomó (több mint 110) fitness termet az egész országban és mindezt csak 1440Ft-ért. ez 2 fő részére - egész hétre szól (November 27-December 5).

off:
ha viszont minden nap szeretnéd meg tudni, hogy mi a napi tipp, hogy most 50 vagy akár 90%-e a kedvezmény, akkor katt ide: napitipp.hu/feliratkozas
Van egy két jó akció a veddvelem.hu oldalán, csak az a gond hogy igen kevesen használják. Kellene egy olcsó iPad, vagy egy iPod touch, akkor nézz be a veddvelem.hu oldalra. Ha van türelmetek várni összejön. Nekem már 2 újságelőfizetésem is van 50%-os áron. ..
Alig startolt el a Veddvelem.hu és a BónuszBrigád, máris újabb jelentkezőkkel bővült a friss hazai közösségi vásárlós piac. Egyrészt ugye eddig is volt már a Kupontár.hu, másrészről meg egy nagy hal, a Startlap is belecsapott a kuponlecsóba. Mondhatjuk tehát, hogy az…..
NapiTipp 2010.11.16 13:30:05
A kupon lendületre szeretnék reagálni, azzal, hogy nem csak a fenti 3 cég létezik, hanem itt van a mindig friss napi tipp, azaz én ;) Katt a linkre napitipp.hu/feliratkozas, így feliratkozhatsz rám :) Az viszont fura, h a nagy lecsóba csapó oldalán nincs ma (2010. november 16.) elérhető kupon.
Tudtátok, hogy már Magyarországon is van olyan autógyártó, ami így, közösségi vásárlással szedi össze a vásárlóit? 200 embert kerestek és 12%-ot adtak, míg mi minimum 50%-ot, de van hogy 90%(!)-ot is :D
Appdroid HTC Desire @ veddvelem.hu 2010.09.21 07:45:00
A veddvelem.hu egy érdekes kezdeményezés: az lenne a lényeg, hogy csoportos vásárlásra verbuválnak embereket, hogy így kedvezményes áron juthassanak hozzá mindenféle termékhez. Most konkrétan 25 szerencsés lesz HTC Desire tulajdonos egy bizonyos budapesti telefonbolt jóvoltából 87…..
Vannak olyan üzletek, amik csak a vevőnek jók, olyanok is, amik csak az eladónak és megesik, hogy a közvetítő viszi el a hasznot. Arra viszonylag ritkán van példa, hogy mindenki nyer, most viszont pont egy ilyen szolgáltatásról szeretnék írni pár sorban. A Bónusz Brigád módszere…..
Néhány héten belül a harmadik közösségi vásárlós oldal indult magyar nyelven. A közös bennük, hogy a csoportos vásárlással elérhető mennyiségi kedvezményre épülnek."A Veddvelem és a Bónusz Brigád után egy harmadik közösségi vásárlós oldal is indul…..
Mikor tudunk olcsóbban megvenni valamit? Hát persze, hogy akkor, ha egyből többet vásárolunk belőle. Na de kinek kell 10 hajszárító vagy 5 iPhone? Senkinek. Na de mi van akkor, ha rátalálunk még 4 másik emberre, akik szintén iPhone-t szeretnének venni? Hát összeállunk…..
Korábban már beszámoltunk a VeddVelem.hu indulásáról. Nemrégiben startolt el egy hasonló, csoportos kedvezményeket kínáló szájt, a BónuszBrigád.hu is. A szolgáltatás egyik alapítóját, Kaprinay Zoltánnal beszélgettem... Hogyan jött az ötlet? Egyáltalán, miért gondoltátok…..