Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farbaki

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
farbaki 2011.02.10 17:17:15
2007-01-20

bajla.blogter.hu/113213/lazar_janos-ki_az

Lázár János-Ki az?

Nos, tudja valaki, hogy ki ez az ember? Kötve hiszem, hacsak nem a felesége vagy gyermekei.

Bizony ő egy általunk megválasztott országgyűlési képviselő, aki a 2002-2005 között a parlamenti és polgármesteri fizetésén kívül még 18 millió 214 ezer forintot zsebelt be benzinre és albérletre. Ő a Námbörvan.

Hmmmm, szép summa. Biztos nagyon szép albérletet, és
sok-sok kilométert fizettünk ki ez általunk megválasztott képviselőnek a saját pénzünkből, hogy képviselje kis érdekeinket a nagypolitikában. És biztosan képviselte is. Ennyi pénzért legalábbis nagy bőr kell, hogy legyen a pofáján, ha nem.

_______________________________________

2007-09

9/2007. (II. 21.) OGY határozat
dr. Lázár János országgyűlési képviselő mentelmi ügyében
A Magyar Köztársaság Országgyűlése dr. Lázár János országgyűlési képviselő mentelmi jogát a Szegedi Városi Bíróság 18.B.2319/2006/2. számú megkeresésével érintett ügyben nem függeszti fel.
_______________________________________

2007-10-13

index.hu/belfold/hirek/330313

Gyorshajtáson érték Lázár János fideszes képviselőt
_______________________________

2008-03-09

35/2008. (IV. 10.) OGY határozat
dr. Lázár János országgyűlési képviselő mentelmi ügyében
A Magyar Köztársaság Országgyűlése dr. Lázár János országgyűlési képviselő mentelmi jogát a Hódmezővásárhelyi Városi Bíróság 5.B.439/2007. számú megkeresésével érintett ügyben nem függeszti fel.
_____________________________________

2009-11-12

www.168ora.hu/itthon/lazar-janos-hodmezovasarhely-orban-jobbik-medgyessy-hunvald-46348.html

Lázár János mutyizásról és változásról


Kormányra kerülése után nagy lesz a Fidesz felelőssége. Elég egyetlen korrupciós ügy, és a jelenlegi politikai elit szedheti a sátorfáját.

Én így értelmeztem Orbán Viktor felcsúti kérdését: egyetértenek-e a leendő fideszes képviselők abban, hogy mentalitásváltásnak kell következnie. Nem azért kell kormányra kerülni, hogy aki nyolc évig nem fért hozzá a kondérhoz, most szabadon fosztogasson. Új politikára, új országra van szükség. Orbán Viktor szerintem ehhez keres szövetségeseket.

__________________________________

2010-11-10

nol.hu/belfold/lazar_janos_es_az_erkolcs

Lázár János és az erkölcs

Lázár János azt mondja: „valószínűleg nekem kell a legtöbb különadót fizetnem". Ama törvény értelmében, mely ugyancsak őszerinte a jó erkölcsbe ütközve, úgymond pofátlanul kifizetett közpénzek visszaszerzésére szolgál. Ezek szerint vagy Lázár János vette fel pofátlanul a legnagyobb, jó erkölcsbe ütköző összeget, vagy elkobozza a törvény a tisztességes úton szerzett járandóságokat is, tehát a Lázár által szorgalmazott törvény erkölcstelen. Lázár erkölcseire nézve egy harmadik eset a legkedvezőbb: ha hazudik.
________________________________________________________

2011-02-10
szentkoronaradio.com/lazar-janos

Lázár János viselt dolgairól

Lázár János Hódmezővásárhely polgármesterének és a Fidesz elég "magas" emberének zsidós ügyeiről mi is régebben sűrűn értekeztünk, sőt, jót derültünk rajta, amikor a Molnár F. Árpádék betalálták egy rendezvényen és sikeresen felzabálták néhány agysejtjét. …

Pár napja azonban a fősodratú média is megtalálta magának Lázár Jánost. Naponta kerül címlapra egyes botrányai miatt, de az igazi kemény dió, az állítólagos feleségverés és annak megtorlása még nem jelent meg sehol.

… De hogy miért is kell Lázár Jánosnak két Audi, és miért nem elégszik meg eggyel? A városi pletykák szerint az egyik Audit sikerült lenulláznia egy jól sikerült parti közben, a háza előtti - általa építettet - tóban.

Az állítólagos feleségverés - bár magánéleti rész, amivel nem szeretünk foglalkozni - mégis érdekes, hiszen rámutat Lázár János valódi énjére. A meg nem erősített történet úgy szól, hogy a politikus jól helybenhagyta a feleségét, aki kórházba is került emiatt, majd a feleség rokonsága bosszút állt Jánoson és jól megverték. Hogy mi az igazság, azt valószínűleg nem fogjuk megtudni soha, ugyanis feljelentést se a feleség, se annak családja nem tesz. Azonban beszédes tény, hogy a felesége Mindszentről jár be Vásárhelyre.
_______________________________
w Dezsőnek nem kell meghalnia 2011.01.25 07:40:00
Szűk egy hetük maradt azoknak, akik a kormány diktátumát elutasítva megtartanák magánnyugdíj-pénztári tagságukat. Az sem biztos, hogy az ötvenezer nyilatkozat meglesz.    Ebben persze benne van, hogy a Fidesz teljes erejével emelgeti a flipperasztalt; átsodródni az állami…..
Eddig azt mondtuk nem olvasták, nem értik, pedig mi értjük. Amit mi értünk az nem egyenlő azzal amit ők érteni vélnek, depláne azzal nem amit senki nem ért. Ők elolvasták, értik, magyarázzák, mi nem értjük azt amit eddig értettünk, azt meg pláne nem amit ők értettek meg.…..
farbaki 2011.01.25 10:05:58
@ecinereb: Mit keresnének az EU-ban az oroszok? Esetleg Te már tudsz valamit?
Igényes délutánt minden fogyasztónak, ritkán kapunk olyan higgadtan és jól megformált élménybeszámolót, mint amilyet az "A kukacos vendég, és hét társa" nevű csoportos entitás küldött nekünk. Olvasóink az őszi szünetet a szegedi Forrás Hotelben töltötték,…..
farbaki 2010.11.10 13:53:58
@elwood: nem szeretném pontosan elmondani (nem fizettek semmit a reklámért) de ha a Gastein-i völgyben keresgélsz, több ilyet is találsz. Ez az egyik legszebb helye Ausztriának és szezonon kívül nagyon jó ajánlatokat lehet kifogni. Kicsit messze van, de megéri!
farbaki 2010.11.10 14:51:11
@elwood: ment priviben
farbaki 2010.11.11 11:23:19
@hagyma: Nem hiszem, mert lottószámnak túl hosszú.

Észrevehetnéd már végre, hogy a nagytöbbség miről beszél:

- Azt mindenki tudomásul veszi, hogy a szállodának is szüksége van biztosítékra, különben az ámerikás magyarok lelépnének fizetés nélkül.

- A különbségek a módszerben vannak. Én speciel nem szeretem, ha előre fizettetnek, illetve zárolják az összeget, mert ez szerintem nagyfokú bizalmatlanságot feltételez. A megadott (bekért) adatok alapján utólag is behajtható az esetleg ki nem fizetett szolgáltatás, csak az egy kicsit nehezebb és hosszadalmasabb. Ennek ellenére – szerintem – egy magára valamit is adó szálloda(lánc) inkább felvállalja ezt a rizikót, mint hogy bizalmatlannak tűnjön.

- Amerikában sem egységes az elbírálás: San Franciscoban a Four Seasons Hotel-ben utólag kellett fizetni és nem zárolták a várható összeget a kártyámon. Ugyanakkor New Yorkban, szintén a Four Seasons Hotel-ben zároltak pénzt a számlámon.

- Európában – csekély tapasztalatom szerint – a 4¬-5* -os szállodákban a lehető legnagyobb diszkrécióval kezelik a fizetési biztosítékokat. Nagyon vigyáznak arra, hogy ne tűnjenek bizalmatlannak.

- Szintén tapasztalat, hogy Nyugat-Európában (a határt és Bécset elhagyva legalább 200 km-rel) szeretik és bíznak a magyar vendégekben. Tőlem, mint magyartól a legritkább esetben kértek előre pénzt, még a 2-3*-os szállodákban, motelekben sem.

Véleményem szerint a jó szállodai szolgáltatás csak a kölcsönös bizalomra épülhet. Én, mint vendég, bízom abban, hogy a lehető legjobb és legkörültekintőbb ellátást, szolgáltatást kapom, a szállodás pedig bízik abban, hogy a vendég nem egy tolvaj, garázda tuskó. Az esetek 99%-ban ez így is van, a fennmaradó néhány eset miatt pedig nem kellene különleges szankciókat alkalmazni.

Még egy apró megjegyzés: én tudok olyan 3-4-5*-os budapesti szállodákról, ahová nyugodtan bemehetsz, és elég, ha a megfelelő okmányokkal igazolod magad. Nem fogják előre elkérni a szoba árát. (Persze ez nagymértékben függ attól, hogy az éppen szolgálatos - általában sok éves tapasztalattal bíró - recepciós, front officer hogyan ítél meg.)