Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovászosUbukla

0 bejegyzést írt és 270 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A globális felmelegedés ellen vívott harc első áldozatai átfagyott végtagjaink lehetnek. Sapka,kesztyű, jégeralsó! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
„Még jó, hogy nem kísértek fegyverrel egy ATM-hez, hogy vegyünk ki még neki jattot”- egy pimasz kis pincér remek téma, ha kezdeményezni akarsz. A közös dráma ígéretes adventi-koszorúba foglalta a srácot álmai ganxsta csajával. Levélírónk szeretne a lánytól többet,…..
kovászosUbukla 2011.12.19 11:35:46
@"Zsu":
ne vedd el a cumiját szegény hülyegyereknek, mert megint eltörik a mécses aztán énutánam te leszel az új mumusa szerencsétlen seggfejnek. ;)
kovászosUbukla 2011.12.19 11:38:14
@JOKKA21:
ne erőlködj mert elered az orrod vére, kisforma... ;)
Kold vedol iz kaming ... bedol gleb o cvedol!!! Bolc tanac Alekcandlackatol. Hihihiiiiiii!!!! :))))))) ..
kovászosUbukla 2011.12.17 13:22:04
@Kiszlanyocka:
ja szóval ti valami ZS kategóriás blogokon keresztül kommunikáltok úgy hogy valami rokoni kapcsolat van köztetek. remek, a hülyeség örökletes és DNS-ben hordozott, de ha még a környezet is tesz róla akkor pláne előjön.
Majd kapsz olyat amire tudsz gerjedni.
kovászosUbukla 2011.12.17 14:48:22
@Kiszlanyocka:
eddig se köcsögösködtem, akinek meg fáj a realitás elmehet a halál faszára ;) Eleve csak röhögni tudok a legtöbb szánalomkupacon, csak az a baj hogy hirtelen az ilyenek nem tudnak kihalni mint jólnevelt veszélyeztetett fajhoz illik. kellemesebb lenne a világ.
kovászosUbukla 2011.12.17 21:33:27
@Kiszlanyocka:
bocs hugi de nekem momentán nincsenek barom virtuális haverjaim, egy olyan bazárimajom pláne nem, nem izgatnak a netes játszópajtások, haverkodni személyesen kell, én márcsak ilyen régivágású fasz vagyok. fényképezni is fényképezőgéppel szoktam, telefonnal meg telefonálni, olvasni meg papíralapú regényeket.
Ez van, nem vonz az egyre szaporodó idiótizmus, és mire elfogy a normális ember remélem h én is alulról szagolom majd.
Ha a pasid bejelenti, hogy tartsatok szünetet, még a legszebb hegyikristály fülbevaló is szörnyű emlék lesz. Mai posztolónk nem érti, mit jelent ez a szünet-dolog, és irigyeli azokat a típusú kalandorokat, akik villámgyorsan képesek változtatni az érzelmeiken, és karcolás…..
kovászosUbukla 2011.12.16 18:54:40
@Kiszlanyocka:
elgyengülök az ilyen édibédi cukorfalatoktól, hogy lehetne haragudni egy naiv kiszcajra!
Még a cukrosbácsi is elolvadna tőled Kittike! ;)
kovászosUbukla 2011.12.16 18:59:26
@Kiszlanyocka:
mi 14 éveszen jó rég bőszen üvegesz játékoltunk és utána dugogattuk meg egymászt tanítász után! :) Finci volt meggyömöcölni minden buxa cicijét az osztajban. Direkt hagytam nyelni őket a játékban! ;)
És még mondja valaki hogy a mai fiatalság egy erkölcstelen szardarab :D
kovászosUbukla 2011.12.16 19:11:34
@Kiszlanyocka:
én bezzeg nem tennék semmi ilyesmit egy cegény ártatlan elsős gimis angyalkával. Elég lenne porcukorral behinteni és addig nyalogatni míg el nem olvadsz :D
„Bírósági végzés nem kötött, simán odamehettem volna bármikor, felpofozom és eljövök a gyerekkel” – Levélírónkat ködös magyarázatokkal dobta ki a barátnője, de legalább a közös gyereküket láthatja néha. Ha akarja. Mivel nem házasok, a férfi csak…..
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kovászosUbukla 2011.12.14 17:35:20
@midnight se - kitiltott:
"hogy bende egy semmihez sem erto flusztralt senki, akit nem tudom hogyan nyomtak be ugyvezetoi szekbe"
épp itt pofázom a külföldre szakadt hazánkfiának hogy lehetséges ez, mert lehet neki még nem tűnt fel de itt nálunk nem tehetségre mérik a pozícióra a nyertes befutókat.
Azzal meg végképp nem tok egyetérteni h a winkler a régebben kilóra mért értékű népművelő papírjával művelt alak lenne mert véletlen sem, vályiban az újságírásnak a legkisebb szikrája sincs meg, bizonyítja ezt a félévente előforduló Csikós-mazsolázgatás rettenetesen elbaszott utánzata amin csak röhögni szoktunk itt. És nemhogy semmi mélyebb ismerete nincs a járműiparról hanem az a kevés is a legostobább elfogult ökörség ami előfordulhat az illogikátlan hülye "hátulhacson-béjemvéakiráj-hosszábapakoltsorhatos motort-hathengermeg 200LEalattnincsélet" demegóg eszetlen szarával akar megélni. Az hogy valami magát magyarnak képzelő tót az csak tetézi a bajt.
kovászosUbukla 2011.12.14 17:38:21
@AciDuzzu:
jóóvan józsikám akkor igyad, baz+ és legyél elégedett azzal az illúzióval hogy jót teszel magadnak vele. Szerencsére nem sok felnőtt osztja a hülyeséged.
De valószínű téged is a gennyes tejlobbi pénzel.
kovászosUbukla 2011.12.14 18:50:27
@Tinman:
ja ezek a 3 decis vackok, nem újdonság én min literesre gondoltam.
Azt mondják, hogy a tévés személyiségekhez kapcsolt álmaink eleve bukásra vannak ítélve, mert túl sokan csapják nekik a szelet, nekünk meg elérhetetlenek. Most viszont egy kellemes ellenpéldát kaptunk. Az első randihoz néha egy autogramos fotón keresztül vezet az út.…..
„Azt mondta egyszer, hogy az a bajom, hogy konfliktuskerülő vagyok. Miért, ki nem az?? Mutass egy olyan nőt, aki elviseli és szereti a fölösleges feszültséget?? – a lány bikája csenevész figura, mégis rohan a pofonok után. Ha a plázában lelibáz egy lányt, már csak idő…..
kovászosUbukla 2011.12.12 16:52:58
@Dövan:
de kurva nagyot mondtál szarfaszúkám, az anyádal mégis kapcsolatba kerültem a múltkor, te lettél belőle, te gyökér!
kovászosUbukla 2011.12.12 17:12:08
@Dövan:
kezdheted az akciót.
vagyunk 3-an ezzel a nickkel, de csak az ilyenek kedvéért, hogy minden este durranó fejjel feküdjenek le. ;) De örülök h neked legalább van szórakozásod, debil virtuális hülyéknek osztod a semmit. Döglött birkáról meg lehet te tudnál beszámolni te alföldi sutyerák paraszt...
kovászosUbukla 2011.12.12 17:28:30
@Dövan:
A nagy kegyes úr, még a végén kénytelen lennék elintézetni valakit akiről azt gondolom te vagy, mindjárt kiderül, hogy az NBH operátor öcsikéjével van dolgunk, de hajrá, hadd szórakozzunk, mesélheted a dolgot hogy gondoltad Colombo. (közben szokás szerint ez az elfoglalt naplopó a magyar fertő ilyen nívós lapján fröcsög mint ez)
Jajj,de csúnya! Random Bünti 2011.12.08 14:46:00
Megritkultak a random büntik, de ezt bepótoljuk, jöjjön hát!..
Van, akinek a házasság szent dolog. Az ifjú férj egy átbulizott hétvégét tölt csinos lányok között, a családja nélkül. Nagyon sok a gyönyörű és vonzó lány körülötte. De nem történik semmi. Levélírónk alig 30, és a helyzet miatt máris kiégettnek érzi magát. Egy…..
kovászosUbukla 2011.12.07 14:15:00
@greenlaw:
ja itt a szerencsétlen leendő balekunk is, még jobb. Akkor csak őszinte részvétem, élvezd addig az önsanyargató monogámiát míg tudod, aztán biztosítsd be magad az utána lévő időkre.
kovászosUbukla 2011.12.07 14:17:41
@greenlaw:
de tulképpen most a szokott finggal fűrészelkésen kívül jó ideje ezen a blogon mi értelme is volt az eszetlen postodnak?
magad előtt félhangosan gondolkozni, hogy biztos a házasság miatt hülyültem el, és vesztrettem el a libidómat, de ez így normális dolog, vagy valami visszacsatolást kapni arranézve, hogy hajrá, márpedig jól be kellett volna fűzni azokat a partis picsákat mert az olyan jó?!
Tudodmit, a fasznak jutott eszedbe neked is hülye házasságosdit játszani...
magyar-magyar szótár jutyúbizmó 2011.11.29 16:50:00
>>...mindent megírnak a lóról, csak azt nem, hogy a ló minden évben megeszik egy ajtót<</Káldy László/pár kattintás hírnév bárkinekKáldy László filmjeiből [indavideo]..
TComment Óratekerők 2011.12.07 08:47:00
Mit lehet tenni, ha kiderül a nem valós kilométeróra-állás? Van esélyünk arra, hogy kiderüljön az igazság? A jogszabályok és a törvények az egyik oldalon, a gyakorlat és valóság a másikon.Mai cikkünk blogposztja. ..
kovászosUbukla 2011.12.07 12:33:41
@os2_fan:
nekem eladhatod! Elhiszem, csak kérj reális árat érte.
„Nézem az egyik barátnőm lányát, aki annyira elkényezteti a gyerekét, hogy még meg is dicséri, ha hisztizik, mondván, így fejlődik ki a szabad személyisége. Ez helyes?” – ha a pénz miatt kell aggódni, akkor az ingyen kocsi is inkább teher, mint megoldás. A…..
kovászosUbukla 2011.12.06 09:42:59
@mütyür:
na ott a lényeg amit én inkább nem mondtam ki, mert felesleges de te megtetted, a 2 seggfej már lassan középkorú, de legalábbis bőven benne van a korban, de alapból látszik hogy 2 csődtömeg, a határozatlanság élő szobrai, fűrészelték a fingot 5 évig a nagy semmire egymás mellett, hogy jól elvagyunk mi itt magunkkal, fingunk sincs mit is akarunk valójában, na de akkor mi legyen eztán, jaa hogy tulképpen egyiknek se hiányzik a másik valójában, és a maszek eszetlen baromságain ugrál :)) Gyakran kabarészintű figurákról olvas itt az ember.
De érthetetlen hogy az ilyenek tényleg minek akarják szaporítani magukat...
kovászosUbukla 2011.12.06 10:55:13
@"Zsu":
"Főleg hogy kb. több emberrel tartom a kapcsolatot én, mint ő a nagymenő. :)"
hát te ettől kurvára többnek érezheted magad, hugi. Azért mert te jópofizol ilyeneknek attól még más gyakran undort kap a sok baromtól akikkel évekig volt összezárva.

És ha valaki a kezével melózik az már nem is klappol a "menőpicsáknak", ja hogy elvárnátok, hogy apuci a "menő" fizujából kitartson. Megint előugrott a kurva a zsákból!
kovászosUbukla 2011.12.06 11:24:38
@"Zsu":
te nem érted, de nem csodálom.
Nem szerencsés, ha úgy érzed magad egy kapcsolatban, mint egy kis házikedvenc, aki ugathat, de senki nem figyel rá. Levélírónk szerint léteznek olyan emberek, akik az X dimenzióban élnek és nem jelent nekik semmit a másik jelenléte. Ha a pasid lekezeli a közös barátaitokat és a…..
kovászosUbukla 2011.12.01 17:57:59
@JOKKA21:
ámen, mai szentbeszéd meg volt, tesó!
Mondom csak kellően hülye legyél hogy eljátszad valami lotyónak a vissza nem térítendő hitelintézményt aztán akár túrós faszt is nyomhatsz a képébe, vigyorogva szopja majd.
kovászosUbukla 2011.12.01 17:59:42
@Picicsibe:
"Ez teccik! :D"

No comment..
kovászosUbukla 2011.12.01 18:01:00
@Dövan:
még mindig gyenge vagy, mint kakaóscsigában a csigaház.
A Kálvin tér nyugati oldalán állt 1945-ig a Pintér-bérpalota és a Geist-ház (Grafika: Falanszter.blog.hu) A Kálvin tér a századfordulón Budapest egyik legszebb placca volt. Térfalait anno két építész ízlése formálta. A napokban átadásra kerülő felújított köztér sivárabb, ízléstelenebb és rondább…..
„Kerülni kezdtem és ezt észrevette. Ő közben elkezdett randizni egy másik sráccal. Még csak 1 találkozójuk volt” - sanyarú a szárazbarátok sorsa. Mai levélírónk beleszeret az addig csak barátként funkcionáló lányba. Sőt, még a randiját is végigdrukkolja egy…..
kovászosUbukla 2011.11.30 16:49:24
@Picicsibe:
az szó szerint szarba nyúl aki csak egy ujjal is megbökdösi a hülye fejed, de ezzel sokaknak itt nem mondtam újat, szóval nekem hiába rázod itt a segged, szarba nem nyúlok.
kovászosUbukla 2011.11.30 16:50:24
@Dövan:
te meg egy 2 lábon járó fasz, válogathatsz melyik a rosszabb, fasztarisznya. Csókoltatom anyádat akiből kiestél a budi mellett.
kovászosUbukla 2011.11.30 21:34:12
@Dövan:
annak örülünk, hogy te mindig magadból indulsz ki birkaképűkém mint most is, de itt erkölcsös emberek is vannak, aótartogasd a beteg agyadat otthonra a retkestalpú nejednek. Meg írhatod a meghívót, kb már csak 9 millió jelölt van akinek szét kéne küldeni...
@gernika:
ki mondta hogy bármit el akarok érni, elég ha a hülye haverjaidon röhöghetek.
@Picicsibe:
mi közöd hozzá hogy kik vannak a familiában ki nem, szararcú? A lényeg hogy te véletlen se vagy közte.
Egy induló kapcsolatnál a legnagyobb hülyeség előre eltervezni, hogy márpedig ez alkalmi lesz. Mert ha megjelenik a felek között a szerelemnek nevezett cucc, akkor az irányítás könnyen kicsúszhat az ellenőrzés alól. A csaj összejön egy nős pasival, aki még a házasságát is…..
kovászosUbukla 2011.11.30 01:21:28
@Picicsibe:
ja az ereskalbászt, de az látszik rajtad, kurvának születtél, de annak nagyon
kovászosUbukla 2011.11.30 01:22:36
@Bohumil Stejskal:
Köszi Bohus, a tutit megmondtad, de valszeg annyi foganatja volt nálad is mint szarnak a pofon, de sebaj, bebaszunk megint, azt 2en megnyomjuk a Vlasztát az este. Szigorúan a konyhapult tetején.
kovászosUbukla 2011.11.30 11:12:22
@Picicsibe:
aztán ha nem kérsz pénzt mit számít, annál inkább az vagy. Sajnálom a nyomorult faszidat, tipikus esete hogy megcsapta a pinaszag, és akkor se venné észre hogy átbasszák ha táviratilag értesítenék róla. nem baj, fejőstehén is kell, mert ki tartaná el a gazdaságot...
Az Árpád-hídra hajtottam fel épp, a buszsávból soroltam át a száguldó autók közé. Félig már lecsavartam a gázmarkolatot a kormányról, de nem bírta tovább a kezem, be kellett látnom: a Gulliver ennyit tud. A sebmérő mutatója ekkor a hetvenegyen táncolt. Még mindig közel…..
kovászosUbukla 2011.11.29 09:34:49
@Kopasz Szuzukis:
aki hülye haljon meg, basszameg! :D A spúr köcsögje, ha nem fillérbaszóskodik ugyanazon széria benzinesei között talált volna patent darabot. Én is kb a folyadékok szintjét nézegetem motorház nyitáskor. ;) ja hogy asziszi a 2,5 liter fogyasztáskülönbségből majd sarokházat vesz, akkor pardon...
kovászosUbukla 2011.11.29 09:40:48
www.youtube.com/watch?v=HFsxZGgQHl8&feature=related

"És egy igazi kreténség: a digiműszert rendes, mechanikus spirál hajtja ám…"
WÁÁÁÁÁÁ :))
De az a doboz az nagyon oldschool, az első részlet amin vagy fél percig merengtem az album nézegetése közben. Faja
„Bepasizott megint. Tudom, ki a csávó, nem is rossz fej, nálam azért gyengébb eresztés. Egyáltalán nem fájna, ha néha jól érezné magát vele” - a nyitott házasság néha egész jól működik, tehát nem minden félrelépés robbant szét egy kapcsolatot. De mi van akkor,…..
Franciaországban és Európa déli államaiban egyre hangosabb a társadalmi elégedetlenség, amely a motorosok számára életveszélyes szalagkorlátok ellen irányul. Már évtizedek ezelőtt megszületett a javaslat, amely egyszerűen megoldaná a balesetek esetén végtagcsonkoló fémcsíkok…..
kovászosUbukla 2011.11.27 10:15:59
@Csizirájder:
öreg a helyet utáld ami ilyenné lett!
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kovászosUbukla 2011.11.25 20:38:26
@spapda:
átlag pistikénél lehet reklamálni aki rájuk szavazott.
Én cigányokra elvből nem szavazok. Olyanokra se akik 20 éve még a legnagyobb mszmp-s bibsi-segg nyalói voltak. na ezekkel van tele a zsidesz!
kovászosUbukla 2011.11.25 20:51:54
@Nancsi:
ja azt én se értem hogy mi a fasznak nem lehetett már rég belejenteni az államcsődöt.
Eleve hova a picsába ment el 30000 milliárd!! forint az elmúlt 20 évben?
mi a picsa épült ezekből, ennyiből egy önálló államot lehetne alapítani, itt meg működő gazdasággal indítottunk 90-ben, igaz hogy szar de működő. Akkor kinek és mire fizettünk mi ennyit?
kovászosUbukla 2011.11.25 22:21:24
@szgy:
öreg, akinek volt az életben dolga a cigókkal az kb mind pont olyan kaliberű szöveget nyomat mint egy jobbikos.
De adhatsz referenciát, melyik hivatalos elismert jobbikos nyilatkozatban hallottál te fanatikus cigányellenes szöveget?
vagy te összekevered azt a illegális cserkész-klubot amit Gárdának meg fasz tudja minek neveztek már eddig, és a tagjai kőkemény hungaristák? Az nem a jobbik ember.
Mindazon által merem állítani valahol azért kellett a képletbe egy ilyen szervezet is mint a Gárda, mert már nagyon kezdett egyoldalú lenni az etnikai játék itt.
Aztán hogy 2014 után még mi lesz itt a gárdából azt figyeld meg, miután atyai jóváhagyást kap az ingyenélő huszárdolmányos parlamenti haverjaitól a szervezet!
„Én éppen egy másik sráccal való próbálkozásomat zártam, ő pedig lelkesen újságolta, hogy 1-2 hete van egy nő, Judit, akivel találkozgat„ – mai Levélírónk egy olyan lány, aki többet szeretne a kiszemelt pasitól a rendszeres kávézásnál. A másik fél is így…..
kovászosUbukla 2011.11.25 09:42:58
@Dövan:
én már az vagyok... meg szerény is natürlich
kovászosUbukla 2011.11.25 09:59:05
@Kata1987: ha eszed van Dövantól nem veszel autót, mert múlt héten még 3 cigó flexelte reggel 8-tól este 10-ig! :)
Sőt tavaszig kibírod, és élvezed hogy a seggedbe csípnek, meg hozzányomják a kemény farkukat, az meg puszta kabaré, hogy félrészeg pesti seggfejek szövegelését hallgatod már reggel, meg ideglabilis idióták balhéját figyeled ;)
Hidegben meg a szag is tompább, hidd el egy férfiöltözőhöz lépest a bkv még gyíkfing.
itt meg 2 újabb jó ok:
totalcar.hu/magazin/hirek/2011/11/23/tizezreket_sporolhat_ha_var/

belsoseg.blog.hu/2011/11/24/oktober_elejen_ne_vegyel_autot?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2011_11_25&utm_campaign=totalcar
kovászosUbukla 2011.11.25 10:03:27
@Ibrahim a tevehajcsár:
mekkora türhő nagyfalusi köcsögökkel van tele ez a állami alibimeló szervezet, hogy ilyenért kibasszák...