Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tejcsokoládé (törölt)

0 bejegyzést írt és 427 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Észak India a maga bájos szeretetével szöges ellentéte Goának, amit itt szögeznék le: az én személyes meglátásom szerint nem reprezentálja Dél Indiát, inkább egy különleges egység, Portugál behatásként pontosan egy darab Európa. Azon belül is mi más, mint Magyarország a…..
Február elsejétől már jár nekünk a havi két ingyenes készpénzfelvétel! Ha cashről van szó, akkor meg tud mozdulni a magyar polgár (persze ha nyugdíjról, ami számlapénz volt, akkor nem). A számlatulajdonosok döntő többsége regisztrált is az ingyenes lehetőségért a…..
AnyaMama Hasznos holmik 2014.02.10 07:01:00
Már született poszt a felesleges babaholmikról itt a blogon. A szülőket elárasztja a termékek tömkelege, amelyek egy része valóban hasznos, egy másik részét hirtelen ötlettől vezérelve megvesszük, mert úgy gondoljuk, nélküle nem lehet a gyereket felnevelni. Aztán bebizonyosodik,…..
Imádom a Girls című sorozatot, amit már a Facebook-követőim észrevehettek. Nemrégiben jelent meg Lena Dunham - a főszereplője és egyben írója is a sorozatnak - a Vogue címlapján. Sőt még egy mesés fotósorozat is készült róla, és sorozatabeli párjáról. A szemfüles Jezebel…..
Úgy gondolom, hogy a vígjáték az a műfaj, ami a legjobban összehozza az embereket. Erről árulkodnak a bevételek is, hiszen a legigénytelenebb vígjátékok (Nagyfiúk…) is rengeteg pénzt hoznak a konyhára. Ezzel csak részben van baj, de ebbe most inkább nem megyek bele, inkább azt a…..
. A Wardell + Sagan párosa, Jeff Wardell és Claudia Sagan alakította saját otthonává ezt a fogpor gyárnak épült, később mosodaként működő 300 m2-es épületet San Franciscóban. Csak a hálót választották le a 39m hosszú, észak-déli fekvésű épület utcától…..
tejcsokoládé (törölt) 2014.01.13 20:34:35
  A szigorú diéta, a helyes és egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás csodákra képes! De komolyan.Sose arra a fogyásra legyél büszke, amit azzal értél el, hogy koplaltál/ a munkaidő nem engedte meg, hogy egyél/ szerelmes lettél/ kaja helyett állandóan cigi lógott…..
Ha társkeresőkön jár az ember, elég gyakran belefut a kérdésbe: vajon a diplomás nők miért ragaszkodnak ahhoz, hogy a partnerük, legyen az akár alkalmi, vagy hosszabb távú, ugyancsak diplomás legyen? Persze a kérdés elsősorban nem úgy vetődik fel, hogy diploma kell-e, de azok,…..
tejcsokoládé (törölt) 2014.01.07 22:45:18
@sanyix: en akkor is azt vallom, hogy nem volt hiábavaló az az 5 év amit egyetemen töltöttem és aki büszke arra, hogy nem tanult, az azon a szinten is van. tanulni mindig kell, 20 évesen is, 60 évesen is. hogy ezt egyetemi körökben vagy máshol teszi az ember, az más kérdés. de aki egy nyamvadt diplomát nem tud összeszedni, az olyan is... tulajdonképpen miért járjunk iskolába, hiszen az okostelefonok korában semmi szükség írni-olvasni.
aki megkérdőjezi bármiféle tanulás hasznát, az simán buta.
tejcsokoládé (törölt) 2014.01.07 22:46:38
@Mr. Waszabi: és akinek diplomája van, az messze van minden eredetiségtől, ugye? te sem vagy egy észlény...
tejcsokoládé (törölt) 2014.01.07 22:51:37
@Krisztian Kaszas: és a férfi mit akar eladni a nőnek, ami neki nincs meg? bmw-t, magas fizetést? ezzel villognak a társkeresőkön, nézd meg a fotókat, minden másodikon ott virít az autó és a hülyéi még a fizetésüket is kiírják. kit érdekel? nem olyat keresek aki eltart, vagy baromi büszke az autójára... mennyivel jobbak a férfiak? hányan írják magukról, hogy annak ellenére, hogy tanult, művelt emberek, tudnak fúrni-faragni vagy össze tudnak rakni a lakóautót? büszkék, mert azt hiszik, a pénzükért mindent megkapnak. meg is kapják. szőke, vékony, az agya kb. egy aranyhaléval egyenértékű. megérdemlik egymást.
A Ciprus szolárium tulajdonosa és alkalmazottja szerint sem hibáztak, amikor kóricálni hagytak az üzletben érdeklődöket, akik közül az egyik ellopta naiv ügyfél pénztárcáját, amíg a gépben feküdt: Megpróbálom rövidre fogni a miképpen járt a lányom a VI.ker Andrássy út…..
Javasolnék egy kollektív újévi fogadalmat: 2014 szilveszteréig, vagyis mostantól számítva háromszázhatvanegynéhány nap alatt érjük el, hogy tiltsák be a szilveszteri petárdázást Magyarországon. Betiltás alatt azt értem, hogy végre valóban és határozottan kriminalizálják…..
Jó, ezt az alcímet felejtsük is el azonnal, mert nemcsak hogy borzalmas, hanem konkrétan nem sok köze van ahhoz, amiről maga a film szól. A Maverick ugyanis egy könnyed hangvételű, csavaros westernvígjáték, amin remekül tudnak még azok is szórakozni, akik ki nem állhatják ezt a…..
Szilágyi Péter Az aluljáróban 2013.12.12 12:14:15
Az utóbbi időkben nagyon sok szó esik hajléktalan embertársainkról. Sokan írtak már arról, hogy mennyire kegyetlenek a hajléktalanságot kriminalizáló kormányzati és önkormányzati intézkedések, sok szó esett arról is, hogy milyen eszközökkel lehetne segíteni ezen…..
A minap úgy hozta a sors, hogy a Moszkva térről kellett néhány megállót utaznom, így felkaptam egy Combinora oly' szerencsével, hogy még a púpos négyesben szabad ülőhely is volt. Kisszerű boldogsággal huppantam le, amikor kényelembe helyezkedés édes, apró örömét az az üröm…..
Lányok, asszonyok tucatjai állnak sorba a világ legszexisebb nőgyógyásza előtt, hogy kivizsgáltassák magukat. A huszonnégy éves Manuel Rico nemrég kezdte praxisát, ám máris túljelentkezés van. Képek a tovább mögött! A fiatalember rendelője a helyi média szerint…..
Naiv fröccsöző lányokat kilökdöste a biztonsági őr a Kertész Sörözőből, miután másodszorra próbáltak meg kijutni a teraszra itallal. Ez még nem tántorította el őket attól, hogy a panaszkönyvet keressék, ám a kolléga kiszúrta, hogy visszaszivárogtak és kiöntötte az…..
Robi szerint az allergiások jobban teszik, ha mindig az eredeti összetevők listáját tanulmányozzák, mert például a Müller fahéjas rizsájában sem a fehéj, sem a kakaópor nincs feltüntetve: Tegnapi nap vásároltam egy Müller fahéjas tejberizst, ételallergiásként mindig…..
A kezdeti óvatoskodás és útkeresés után a TV2 saját fejlesztésű (értsd: nem vették, hanem lemásolták a formátumot) sztárénekeses műsora, a Sztárban sztár (egy mondatban háromszor is sztár, sőt, négyszer, booyah) a legutóbbi adásban végre teljesen elengedte magát, és egy…..
Ezt a kis dobozkát pár perc alatt össze lehet dobni, még is az eredmény nagyon szép és egyedi lesz. Nincs másra szükségünk csak egy keményebb mintás papírra (amiből elkészítjük a dobozkát), egy doboz sablonra és egy kis ragasztóra. Megtölthetjük cukorkával, bonbonnal ,…..
A Malévot nem Váradi Wizz-góré  nyírta ki azzal, hogy felnyomta az uniónál, normális piaci versenyben tök esélytelen volt a lezüllött, szétlopott nemzeti légitársaság. Hagyjuk most már azt, hogy lehetett volna helyette indítani egy újat, egy faszántost, de Viktorék vagy…..
Érthetetlen módon kevés szállodában lelkesülnek be, ha a kedves vendég a macskájával együtt érkezne. Szilvi több helyen érdeklődött, és első körben olyat helyeket talált, ahova nem, felárral vagy csak raktárra néző szobába mehettek volna: A problémám nem érinti az…..
Valószínűleg sok olvasónak furcsának és értelmetlennek tűnik a kérdés, hiszen a mazochistákon és a mániákus önvagdosókon kívül senki se okoz magának szándékosan fájdalmat. Azonban én most nem elsősorban a külső sérülésekre gondoltam, hanem a belső, szervezetben okozott…..
Egy vallomással kell kezdenünk: a magunk részéről irtózva kerüljük a társasutakat, mert egy-egy utastárs simán megkeserítheti a legjobb nyaralást is. Persze ha bírjuk humorérzékkel, akár egész jól szórakozhatunk. A most következő idézetek valódiak, és az egyik legnagyobb…..
Az amerikai republikánus párt tavalyelőtti (végül Barack Obamával szemben elbukott) elnökjelöltjének, Mitt Romneynak már a kampányban is sokszor szemére vetették gazdagságát. A politikus jelenleg is a sebeit nyalogatja, de ez nem akadályozta meg abban, hogy közel 9 millió…..