Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samarel

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Havas Henrik a múlt héten megkérdezte Bajnai Gordont az ATV Voks című műsorában, hogy mikortól keres egy magyar munkás megközelítően annyit, mint német kollégája. A volt miniszterelnök meglepően egyértelmű választ adott, azt mondta, hogy 2015. január elsejétől: Bár…..
Naiv ügyfél csapatát kártyájuk ellenére nem volt hajlandó törzsutas-tarifán elvinni a Taxiplus egyik embere. Két nappal az eset jelentése után a cég azzal jelentkezett, hogy két hétre eltiltották a csókát, illetve elmagyarázták neki, hogyan is mennek a dolgok. Kellemes…..
Igényes délutánt minden fogyasztónak, ritkán kapunk olyan higgadtan és jól megformált élménybeszámolót, mint amilyet az "A kukacos vendég, és hét társa" nevű csoportos entitás küldött nekünk. Olvasóink az őszi szünetet a szegedi Forrás Hotelben töltötték,…..
samarel 2010.11.10 10:03:28
@atila68: négy gyerekkel nehéz kifordulni egy szállodából.
samarel 2010.11.10 14:13:26
@tejcsokoládé: A posztoló nem egy sznob barom, azért mert vannak elvárásai a szolgáltatásokkal szemben. Kicsire leképezve, ha a fodrász belenyír a hajadba, azt te is zokon veszed.
Magyarországon még nem alakult ki az ár/érték arány alapú szolgáltatási szféra.
A nyáron egy horvátországi családi panzióban laktunk, ahol a tulajdonos maga fözött. Gombaleves készült, amit a társaság egy tagja nem szeretett. Kb. 20 perc alatt összedobott egy helyi specialitás, és nem fanyalgott miatta.
samarel 2010.11.10 14:23:57
@۝merta-X: "De eszükbe ne jusson lecserélni a személyzetet, - eltekintve néhányuktól -, akik megpróbálták ezt a szabályokkal és érthetetlen rendelkezésekkel kibélelt szállodát mégis elviselhetővé tenni. Külön köszönet az éttermi dolgozóknak!!!"