Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savanyúUbulka

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta ölte a lelkünket, de háztáji trollunkról, Ubulról most már mindent tudunk. Igaz, a péniszétől szívesen eltekintettünk volna. Kapcsolódó cikkünk kommentposztjaKedves olvasóink! A kommentelési lehetőséget zároltuk. Pihenjenek és mi is pihenünk...
savanyúUbulka 2011.12.24 21:46:39
@Büntetném aki nem használja az indexét:
na ez könnyen előfordulhat hogy a rengeteg ülőmunka és súlyos elhízás komoly potencia problémákat okozott, önbizalom nélkül biztos sürgősen nyúlnék az indexről egy mikropöcs portrét és bedobdám mintha winkler-bende-akárki rakta volna fel.
savanyúUbulka 2011.12.24 21:51:17
@dennisthemenace:
Ugyan ne röhögtess milyen szólásszabadságról beszélünk, amikor nem lehetett tüntetni maszop alatt, mert épphogy nem az 56-ot idéző erővel küldik ki a plebs ellen a hatóságot, most a narancskirályék TÖRVÉNYBE hozták a médiacenzúrát, és még nem is leplezik a fél világ előtt hogy nem tetszik nekik a kritika. 89 előtt meg nem kell bemutatni.

De az a korrupciós balhé is teljesen jelentéktelen falusi fórumon volt, holy éppenhogy nem személyesen ismerték egymást az emberek, erre valaki feldobta a képviselőjük kelőpnzes ügyeit, amire berágott. Aztán még a hatóság is csak kiröhögte hogy mit akar egy fórum ellen tenni.
savanyúUbulka 2011.12.24 22:02:58
@dennisthemenace:
de pl tomcatnek tényleg köszönhetik, hogy még az iwiwes nyomozást is megspórolta mert még tv műsorban is bemutatja a blogját.
Centa ken ju hil miAj hev bin co gud dic jilEnd al aj vant iz van cingTel mi maj tlu lav iz hilHiz al aj vantDzasz fol miAndolnic maj Klicmoc tliAjl bi vejdin hilCenta decc maj onli visz dic jil!!!!:))))) ..
savanyúUbulka 2011.12.23 15:13:43
"Nehéz olyasvalakit találni, aki szeret, úgy igazán. Akivel meghitten lehet beszélgetni, akivel nem csak sport a szex” – posztolónk szomorú, mert fél éve nincs senkije. Lányok, ha nem akarjátok egyedül tölteni a Karácsonyt, tudunk nektek egy jó partit. És: Hogy ne…..
savanyúUbulka 2011.12.23 12:15:23
@Kytia: Az igazán profik ezt úgy csinálják, hogy az ablak mellett állítják fel a fenyőt, alá nejlont tesznek, majd mkikor lebontják, kibasszák az ablakon, így nem kell egy métert se végigvinni a lakáson, gondolj bele mekkora mocsok lenne vele.
A nejlont meg egyszerűen összehajtják azt kibasszák belőle a tűlevelet. De a szőnyeget is ki lehet porolni.
De megjegyzem, döglött fákat tartani lakásban taplóság, a mellékhatásaival együtt, otthon familia műfenyővel szórakozik, én spec szart se állítanék, az elég ünnep lenne ha natúrban a fasz állna ész megállna.
savanyúUbulka 2011.12.23 15:05:43
@Kiszlanyocka:
Dehogynem, sőt a felállítod akkor fog még aztán :) Folytatásképp bele is ülhetsz ;)
savanyúUbulka 2011.12.23 15:09:23
@Kiszlanyocka:
ennek azért nem örülök h nem gondoltad volna hogy egyet fogsz érteni velem :S
„Nyolcvanhárom éves autó a hétköznapokra. Nem kell más, mint hosszú, erős karok, rövid lábak és egy csipetnyi kalandvágy… meg talán egy vastag kabát.” Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
„Nem akarom húzni a barátnőm idejét. Túlságosan szeretem ahhoz, hogy olcsó hazugságokkal szédítsem” – 9 év után a pasi hajlandó lenne elhagyni a barátnőjét, mivel ő képtelen teljesíteni a nő gyerektervezéssel kapcsolatos vágyait. Döntését még egy dühös…..
savanyúUbulka 2011.12.21 18:31:50
@Joe69:
jaja 9 év alatt nyilván megfélemlítésből van a faszikámmal, te öreg ugye valami gyógyegér tanszékről kibukott önjelölt terapeuta vagy? Elmehetnél a buzi czeizel táskáját cipelni ilyen tehetséggel.
Nem szép dolog a barátnőd apukáját vén hülyének nevezni. De ha már megtetted és bocsánatot szeretnél kérni a csajodtól, nem a legjobb módszer a műbalhés berúgás sem. Egy szétválás akkor izgalmas, ha a felek útközben meggondolják magukat. A mai párunk most itt tart: a lány…..
savanyúUbulka 2011.11.24 10:05:45
@Dövan:
mi van, ma reggel is száraz volt az asszony, és nem tudott lekötni, hogy itt pinázol már fél8-kor? Amúgy a meglátásod nem alaptalan, esélyes hogy a csaj valami korafrigid kiégett csaj lesz, aki a melóhelyi furkálásból él, csak a baj, hogy ezzel 4 másiknak tesz be aki mellette van.

Faszikám meg elbaszta, lehet hogy igaza is van az apóssal, nem értem mi itt a kérdés? Vagy Lillus azt várja hogy itt válaszolják meg neki, hogy akkor kegyesen engedje vissza a pasit vagy nagyjelenettel szakítson, vagy mi a fasz?
Kiderült hogy nem egyet akarnak, apóssal kifejezetten szar a helyzet, ezt meg is értem, nem kötelező a másik familiájával jóban lenni, de hosszútávon ez még visszaüthet, de olyannal aki 5 év után jelenti be hogy akkor finító, mert eddig tartott neki míg meg nem unta a csajt azzal pláne nem számolnék.
Az meg könnyen lehet hogy valaki mással van komoly alakulóban és azért épp most böki ki az unalmast, eddig kényelmetlen lett volna hogy nincs kit dugogatni, beérte azzal ami van.

Megjegyzem egy ilyen bürokrata, napirend szerint vegetáló unalmas humor nélkül született picsa mellett nem sokan éreznék jól magukat, pláne ha még a hülye kényelmetlen ötleteivel is jön, hogy akkor drágaságom, mikor akarsz gyereket, igaz h a gatyából a seggünk kilóg, meg senki nem beszélt itt még komoly együttélésről, meg még közös kégli sincs kilátásban, de neki már gyerek kell. fasz kivan.
Eredj azt fogadj örökbe egyet ha kereszt hiányzik a hátadra, baszod!
„Hercegnőci 30 évesen addig rinyál, amíg gyűrűt nem kap. Utána meg addig, amíg gyereket nem vállalnak” - öt férfi, öt probléma. Az egyik nője karriert akar, a másik meg hercegnőciből kiváló anya lesz. Mai posztolónknak is hercegnőci jutott, aki hamar lelépett, mert…..
savanyúUbulka 2011.11.23 14:28:07
@gyvy:
Wááááááá, beszarás! :DDDD de igazad van, abból még meg is lehet élni szegről-végről. És a nutria szaporodik ha kell ha nem, ellenben a seggfej magyarokkal.
Ja meg ne felejtsd el a kocsit is reszelgetni néha, meg igyál valami töményet a kollektív egészségünkre.

Ez a post meg a hogyan fűrészeljünk fingot sikeresen kaliber. Kiderült amit eddig is tudtunk:
minden nő egy kibaszott hisztigép csak máshogy adja elő a nagyjelenette, és leginkább úgy képzeli bebiztosítani magát ha hozzámegy valami tökfejhez és gyereket csináltat magának tőle, fasza!
Faszikáimat meg meg tudom érteni, nem akar senki se olyan helyzetben elhatározni és lekötni magát ahol az se bizts hogy jövőre még lesz hova hazamennie, meg az a minimális egzisztencia is abilis és kurva kevés idő jut saját magunkra, mert lassan bele lehet írni a kurva munkaszerződésbe hogy ha 50% túlórát basznak oda neked azt köteles vagy ingyér lenyelni vagy megmutatják a szabad utat.
Másrészt meggyőződésem hogy ennyi nyomorgó balfasz nincs itt mint amennyit megpróbálnak a sok csőlátású hiszékeny faszkalap torkán lenyomni a kommersz adók hírműsorai, mert aki 34 körül még nem szedett össze stabil talajt a lába alá az már nem is fog a kurva életbe hacsak nem szakad a lottó 5-ös a nyakába amire nyilván jelentéktelen az esély,

nyilván kurva kemény a munkaerőpiaci harc, mert egyre képtelenebb feltételeket állítanak a cégek a csóringerek elé, lassan ott tartunk hogy élelmiszerbolti eladónak nem lehet elmenni egy felsőfokú OKJ meg egy közép C nyelvvizsga nélkül, aztán felette még viccesebb a helyzet, mikor ügyintézőt keresnek adminisztrációs melóra aztán közgáz vagy üzleti főiskolát várnak el folyékony angollal meg némettel, szóval ha ezek a földön élnének észrevennék, hogy aki ilyen referenciával dobálódzik az már rég határon kívül nézeget, nem 150 nettóért szórja itthon a pályázatokat.
Pasiknak még szarabb a helyzet, itt ugye az egyik csaj egy karrierista ribanc lett, nem tom h milyen háttérrel sikerült felkapaszkodnia de a tapasztalat hogy a semmi ész mellett pofátlanul hosszú nyelvvel csúsznak előre az ilyen középkorú törtető picsák a főnök végele irányába át a többi kollegán, de ugye a fasziknak nehéz csöcsöt villantani meg lecummanatni a főnököt a melóidő után, kivéve ha nő mert akkor még mindig el lehet csábítni, de nekem volt női felettesem, azt nem kívánom senkinek. És sajnos a 4 haverunk helyére is kurva sokan várakoznak belépni, így rezeg a léc alattuk folyamatosan, és eleve nem azt a világot éljük, hogy 10-15 évig el lehet vegetálni valami cégen belül, annélkül hogy viharos leépítés vagy átszervezés ne történne, szar korba születtünk, és igaza van annak aki szerint ez csak még szarabb lesz.

De mégis sokan megtalálják a módját h legalább egy gyerekkel összekössék magukat és azt a minimumot hogy enni inni meg lakni avn hol a gyereknek azért elő lehet teremteni, itt mindenki inkább azért fosik, hogy mi lesz HA a másik megunja a pofánkat, félrekefél, elszórja a közös lóvét jó magar szokás szerint, és ettől fél az aki mögégondol a dolgoknak, mert utána már balhésabb otthagyni valakit ha gyerek van, mint ha nincs, mert tartásdíjat onnantól szinte biztos h fizet valamelyik fél.
savanyúUbulka 2011.11.23 15:13:44
@Bundabandi:
jó nagy barom vagy te is hogy kemény 10 évet ilyenre herdáltál el, mert egy ideig még hagyján a dolog, míg te se kapkodsz a kölyökért addg ugye kényelmes hogy a másik se akar, de azért urambocsá egy ennyire jövőkép nélküli, lusta hentergő motiválatlan picsát azért vegyen már észre az ember hogy nem parti se most se később.
normál esetben már az elején a nő kezdi a témát hogy "ja kéne már gyerek, de tudom hogy még nem alkalmas," így megérti ha a másik kissé halasztja a témát, de végig megvan benne a szándék.
Te meg dédelgettél egy igazi ingyenélő repedtsarkút csak az meg rábaszott, mert megromlott, összeaszott elhízott a 10 év alatt, szóval utánad le merném fogadni hogy már némileg komolyabb meló volt eg újabb balekot szednie magának. Jahh, ugye a természetes adottságok romlandóak, minden ribancnak ez a legfőbb baja.
Hiába, a válság utórezgései még a szerelmeseket sem kíméli, ezért elő kell venni a Gazdálkodj okosan!-t a szekrényből. Az első probléma a közösen használt kéró elválás utáni elosztása, majd jön a többi kérdőjel is. Ráadásul a lány otthonról hozza a hibás példát,…..
savanyúUbulka 2011.11.20 19:13:09
@JOKKA21:
milyen videód van neked?
savanyúUbulka 2011.11.22 10:58:43
@JOKKA21:
linket mutass te balfasz! :)
„Ha nem velem esik meg, hanem egy délutáni vígjátéksorozatban, még nevetek is rajta: „nézd má’ a hülye kislánnyal hogy kibabráltak!” – egy pasinak nehéz az anyja és a párja között dönteni, hiszen (feltehetőleg) mindkettőt szereti. De ha az egyensúly…..
savanyúUbulka 2011.11.21 09:34:57
@Muha:
mi van baz+, rajtad is a korai klimax tünetei jelentkeznek, vagy nincs egy ideje aki jól megbasszon? :D

A sztoriban meg a véncsaj egy szerencsétlen szenilis, a faszikám egy eszetlen puding, de a legnagyobb barom mégis a levélíró. Találsz másik faszt csak vigyorogj szépen a világra majd észrevesz valaki...
savanyúUbulka 2011.11.21 10:44:45
@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
hidd el ez a szarputtony még kínának se számít igazi európai desztinációnak, lassan földrajzilag is elhatárolódunk. A Dunától keletre amúgy is már félig ázsia.
Kurvákat meg talál a sok sárga tetű eleget máshol is, igaz hogy arányaiban annyit véletlen se mit itt, ez a kurvák mekkája, az már ismert tény mindenhol a világon lassan ha olcsóért kurvát keresel pornófilmhez akkor magyarisztánban szlotákiában, cseheknél keresd. Ebben a sorrendben.

De érdekes olasz, spanyol,(pedig az igazi egzotikus szépség ezekkel kezdődik) de német csajt is alig találsz a legnagyobb adatbázisokban se, ha igen valszeg az is bevándorló volt máshonnan. ellenben ezzel a 3 országgal hemzseg a névsor.
A Sztálinburgnak csúfolt 210 négyzetkilométeres gigaberuházás nem falvakat, telepeket vagy kisvárosokat épített össze Leningráddal, hanem egy teljesen új alapítású, háromszor nagyobb méretű település volt a Nagy Péter alapította Néva-parti egykori főváros mellett. A zóna ma…..
Amint azt egy korábbi posztból egyesek már talán tudják, mostanában télen is motorozok, pontosabban robogózok. Kicsit a kényszer vitt rá, ugyanis hosszú mérlegelés után felmondtam a garázsbérletemet a cég melletti parkolóházban. Nyáron eleve szinte nem is használtam a helyet, s…..
savanyúUbulka 2011.11.18 13:47:58
@egyhatosmotor:
te meg jobb ha ki se tolod a pofád az útra mert megszédülünk a szagodtól. Ez van ezt kell szeretni.
savanyúUbulka 2011.11.18 13:49:47
@Csikós Zsolt:
Mindig elámulok a végtelen türelmeden amivel viseltetsz az ilyen eszetlen fikázókkal szemben, én legalább érvekkel trollkodok, még ha mindig van olyan akinek nem tetszik akkor is.
És legalább nem vagyok elfogult.
savanyúUbulka 2011.11.18 14:02:42
@zöldi:
tudod ülés alá befér a kisebbik, úgy nem feltűnő h 2-en utaznak rajta :D
Gumit meg majd maszekul áttekeri 2 sor gipszkarton csavarral, aztán be van téliesítve ;)
Én még ennyit se szoktam tenni, mondjuk én havazásban max ökörködésre használom a motort közlekedni meg kocsival.
„Három nap múlva elsétálok a háló előtt, és hallom, hogy sír. Az ágy szélén ül, és halkan pityereg. Biztos voltam benne, hogy miattam” – egy zokogó barátnő sok mindent el tud érni, különösen akkor, ha szétcsúszni látja családalapítási terveit. És még ha…..
savanyúUbulka 2011.11.17 16:06:57
@Kytia:
"Én felelősséget érzek a gyerekem iránt. Éppen ezért nincs.:))"

és remélhetőleg nem is lesz. Annyira nem basznék ki a magaméval hogy olyan keresztet adok a nyakába hogy egy ilyen seggfej lotyó anyja legyen. vagy rövid úton gondoskodni kéne róla hogy félárván nőjön fel.
savanyúUbulka 2011.11.17 22:14:10
@Aphelion:
meg még kurva szerény, sőt kurva bölcs is mi?
Általában az ilyet pont hogy egy repedtsarkú állítaná magáról amit te tettél...
@KovA:
csak ne legyél ilyen kemény mint a vídia, faszomöccse, mert berepedsz mikor megfejeled a betonvasat.
@JOKKA21:
ehhez mennyi idő kellett hogy rájöjj?
savanyúUbulka 2011.11.17 22:16:09
@gernika:
ja te csak tudod hugi, ha egyszer iparban vagy, valszeg épp téged látogattalak meg a múltkor, és olyan voltál mint egy darab szar guminőbe töltve... seggfej
„Kérdezem, hogy mit szokott csinálni a szabadidejében? A válasz: „Gyúrok, aztán bulizok” Nem sűrítettem, ez ilyen tömören hangzott el” - a srác első látásra is bizarr jelenség, és a lány nem hitte volna, hogy mindezt még képes tetézni. Hamar kiderül, hogy…..
A lány 1 éven át hülyíti a szerencsétlen udvarlóját, aki magából többszörösen majmot csinálva, hagyja, hogy az orránál fogva vezessék a semmibe. Biztatásul csak csókokat kap, de semmi többet. Levélírónk szerint a tétovázás egyik lehetséges oka, hogy a lánynak pasija van…..
Ötven százalék kedvezményt kaphat a regisztrációs adóból, aki év végéig honosíttatja eddig külföldi rendszámmal, illegálisan használt autóját. Ehhez elvileg elég bemutatni az autó külföldi forgalmiját és rendszámát. A törvény más kikötést nem tartalmaz, mégsem…..
savanyúUbulka 2011.10.21 21:29:21
@fogash:
A GDP-ben annyit jelent amivel az első lépésben készáru keletkezett, az összes többi csak árumozgás, és abból az Áfa is leírható, az áfát az fogja először kifizetni aki a sört végül megissza. Az árrés meg az ami a gyár és a fogyasztó közötti 3-4 céget eltartja.
De ha okosak lennének akkor exportálnák azt a valamit olyan helyre ahonnan valutát tudnak behozni helyette az meg ha erősebb a nemzeti valutánál az plusz jó mert még árfolyamnyereséget is el lehet vele érni.
Pl én is nem kevés ingyenprofitot csináltam a nagy semmiből csak azért mert 3 évig az összes megtakarításomat CHF-ban tartottam és kivártam míg elszáll az árfolyam. (Ezt nagyban megtehetné egy cég is) Ami várható volt tekintettel h 3 éve már javában dübörgött a frankhitel, és már akkor csak néztem a sok barmot aki rohanva ment felvenni.
Nos nekem 0 hitelem van akármilyen valutában nézve. :)
savanyúUbulka 2011.10.21 21:30:37
@Rocko-:
végső felhasználáson azt értsd h az már fogyasztásra eladható, nem a legutolsó ára a GDP.
savanyúUbulka 2011.10.21 21:54:39
@BenFranklin:
az a 10 meg 20 forint szerinted hova meg? Az ami fenntartja a nagykert meg a kiskert. Ha 100-ért adnák tovább akkor 0 profitjuk lenne a sörön. Az tehátazután lesz állami bevétel miután az éves eredményét leadózta a nagyker meg a kisker is.
te a jövedelemáramlási oldalról nézted de nem az adja ki a reális összterméket, a termékáramlási oldalról nézd.
Jó napot mindenkinek, ez itt a TComment blog. Azért jött létre, hogy ezentúl szabadon hozzászólhasson mindennapi munkánk gyümölcséhez, mi pedig vállaljuk a kritikát és köszönjük a dicsérő szavakat. Posztjaink automatikusan készülnek…..
savanyúUbulka 2011.10.20 15:05:09
@Shadowbull:
hát igazad van a vályi szarát én is a zúzdába küldeném élből, kapásból a vályival együtt a vezetőülésben, dehát ne sértsük meg a palóc hávért, nem lehet mindenkinek kifinomult ízlése, neki valszeg annyi elég is hogy nagy 4 lámpás meg hátul hajt. Na ebből én 2höz nem ragaszkodom, hogy nagy legyen meg pláne nem h hátul hajtson. Azt utálom és nem ökörködésre használom a kocsit szvsz azt se foghatom fel hogy van olyan barom gyártó aki még képes ilyet gyártani. Persze nem akarlak megsérteni, dehát nyilván nem a márkafanatikus bmw-s farok vagy te se független h azoktól kapod a fizetést.
A göbölyös Bogara az tetszik, mert igényesen csinált gép, csak az erő ott a tartósságra megy, egy rendes kissé felhúzott 1.6os motorral kéne és nem csak mert szeretem a VW-t. Hiába hátsó kerekes.

Abban meg maximálisan egyetértek ha van akikkel eltöltsd az időt értelmesen akkor azokkal kell tölteni és nem a szarokkal baszakolódni feleslegesen. Én amit lehet szívesen megcsinálom, mert érdekel annyira és szeretek törődni a kocsival, de azt annyi, ha szívás lenne vele vagy olyan minősíthetetlen romok mint amiket itt pár barom össze tud tarhálni (nekem eleve nem jutna eszembe, mert döbbenet h egyeseknek kényszere van hogy folyton valami szemetet tarháljanak be) másnap basznám ki.
Mondjuk azt azért némileg túlzásnak tartom h egy gépész nem képes kereket cserélni otthon, meg olajat vagy hűtővizet, szűrőket cserélni, egy komolyabb kocsiban egyetértek h ne szarakodjon senki mondjuk egy vezérműszíjjal mert katasztrófa lehet belőle, de azért amit meg lehet azt SK. meg te krautoknál meg tudod csinálni ezt mert nyugodt szívvel odamehetsz és szakszerűen megcsinálják, én itt egy ékegyszerű vacakhoz nagyítóval találtam meg aki normális melót végez. Szerencsére ritkán kell és az is apróság.
Elkurvult már ez a szakma is, ejj régebben egy gépészt meg lehetett ismerni a kérges kezéről, meg az esetenként olajos körméről. Engem még ilyenek tanítottak, szikár emberek.
Eddig sokat hallottunk a Volkswagen visszatéréséről a ralivilágbajnokságra: keresik a pilótáikat, S2000-es Fabiakkal indulnak VB futamokon, és persze az autó látványterveit is ezerszer közzétették már. De valamilyen megnézhető, megtapogatható darabot még senki sem látott.…..
Nem tudok mit hozzátenni a jawás hülyeségéhez. Persze, egyszer mindenkinek ki kell próbálni az ugratást, de könyörgöm, ha már az ember nekifut, minek veszi el a gázt, azért, hogy fejre álljon? Szegény ördög feltehetőleg magát és 350-esét is jól gajra törte – sok…..
„Erre én visszaírtam egy hosszú levelet, ami nagyjából arról szólt, hogy ha nem talál magának alkalmas lyukat ebben a nagy városban, ahova bedughatja, van egy húsdarálóm” – egy lányt totálisan lealáz a pasija, X számú lánnyal egyszerre, és még van orcája újra…..
„Amikor elment, a tévé előtt ültem és próbáltam figyelni az adásra, de mindig elkalandoztam. Ha most véget ér az, ami köztünk volt, akkor nem tudok ellene mit tenni” – az első megcsalást még el kéne nézni és meg kéne bocsátani, vagy azonnal kirúgni a vétkest?…..
  Ön mit tenne ha motorozás közben, a saját sávjában akarnák halálra gázolni egy három tonnás amerikai pick-uppal? A videón magát filmező motoros és utasa valószínűleg mit sem sejtve suhant az országúton, mielőtt váratlanul felbukkant a gyilkos autós. Hogy végül nem…..
Vége a költöztetésnek!!! Hurrá, van szép stúdióm!!! Festettem falat, fuga nevü trutymákot kentem a csempe közé a fürdőben, az egész kipergett a második zuhanyzásnál, mert elbénáztam, lett szép karnisom mélybordó függönnyel hatodik felszerelésre, de most készen vagyok,…..
Egy versenyautó sokféle módon semmisülhet meg. Ha pürére törhetik egy versenyen, azt legtöbben úgy érezzük, hogy harcban, csatában esett el, és bár sajnáljuk, nem igazán marad meg. Ha viszont kigyullad, mindannyian megjegyezzük. Olyan értelmetlen dolognak tűnik, hogy valami…..
savanyúUbulka 2011.07.10 12:45:31
@Gyurma73:
aham, újra gyújtják és ezúttal hirtelen többfokozatú hűtéssel kezelik. Arról nem szegény autó tehet hogy mocskos franciák hányták össze és azért lett olyan amilyen.
Egy jól átgondolt konstrukcióban nincs helye se spontán se más begyulladásnak.
savanyúUbulka 2011.07.10 12:53:05
@GYUSZI BACSl:
Aha, ez kb majdnem ugyanolyan mint mikor valaki gyufát fúj el. Fasza akkor ha a tűz nem öngyulladó, de nagyobb üzemanyag tartály tüzek esetén kicsit necces.
Erre megoldásként én a gyorsan leoldható tartályt fejleszteném ki amit ha kell akár menet közben is el lehet dobni, ha látja hogy hátul ég a kocsi. De ugye a logikus az lenne ha az esélyét se adnánk meg hogy kigyulladjon egy kocsi.

@scheerti:
remélem ezért faszulni fog még egy rakat inkompetens francia hólyag.