Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsola94

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap kaptam egy e-mailt TKB-től, hogy próbáljam ki a következőt: Inditsd el a telpitest,majd probalj kilepni.Kilepes elott olvasd el az uzenetet!:)Eddig nem tettem ilyet, mert eszem ágába nem juthatott egy ilyen szenzációs játék telepítésének a megszakítása, de most kipróbáltam.…..
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
zsola94 2007.10.02 23:03:21
Nos , elérkeztünk ehhez a naphoz is , mikor a PSP Hungary fejlesztési napló létrejött. Mostamtól minden fejlesztést , információt részletet itt tudtok elolvasni... A http://psphungary.hu meg marad. A Saját Blog rendszerünk hamarosan törlésre kerül ,mert senki nem ír bele... :(A mai…..
zsola94 2007.09.12 20:58:27
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
A sötét nagyúr masszív támadásba kezd, hogy ellepje bolygónkat a határtalan szenvedéssel!Mindezt a Campona hülye boltjában kezdi, Legato nevű apokaliptikus harcosunk viszont leleplezte tervét, és fel vagyunk készülve!Már hívom is Dick Assmant, ő az utolsó esélyünk!..
zsola94 2007.09.02 17:02:07
Klaudia küldte nekem ezt a borítót és esküszöm, mintha Tiger Woods-ra bokszkesztyűket erőltettek volna.Annyira beizgultam ettől a borítótól, hogy mindent megteszek, hogy egyszer letesztelhessem.Tökre meghatódtam, hogy egyesek még nyaralás közben is gondoltak a kis blogomra.Csaba…..