Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabesz68

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Számtalan oka van - elmondom.A borravaló korrupció, (mint már mondottam volt) az Oszmán birodalom és a kereskedőnépek idejéből ittmaradt csökevény: baksis. A bakshish perzsa szó, ajándékot jelentett eredetileg - de ma szinte az összes közel-keleti államban elvárt még olyan…..
Pártunk és Kormányunk figyel az egészségünkre! És ez jól is van így. Most éppen törvénybe akarja iktatni, hogy ezentúl nem lehet büntetlenül mérgezni a magyart. Aki a nemzettestet finomított cukorral, sóval vagy koffeinnel akarja sorvasztani, az fizessen! Kivéve, persze, egyes…..
"Egyes szakszervezetek, szakszervezeti vezetők számára saját politikai ambíciójuk kielégítése sokkal fontosabb, mint az emberek érdekeinek képviselete. Vannak olyan vezetők, akik attól sem riadnak vissza, hogy megnehezítsék az emberek életét." Ezt mondta a szájával…..
gabesz68 2011.06.17 10:52:44
Újra teljesült egy álom, László Attiláé legalábbis, új Kiscsillag született. Sosem tagadtam, hogy a CSISZ mindig is a mostohagyerekem volt, de a Döntőt nem hagyhatom szó, vagyis hogyvót nélkül. Legutóbb azt ígértem, Gomesen kívül megszeretek még valakit, megtörtént, Vivaldi…..
gabesz68 2011.06.07 07:17:42
"és mindent el fogok követni, hogy ez ne is következzen be"

www.youtube.com/watch?v=TxGAf-g8Jho

hát erről lecsúsztál... kövezz meg érte de nekem Pókától is tetszett...
gabesz68 2010.03.10 21:32:52
@magyar bucó: pontosan ezt próbálnám tenni... csak egy cseppet silány a felhozatal
ráadásul az ilyen féligazságokkal telepakolt ramatyok is meglehetősen kontraproduktívak...
Modorosblog Kocsmák népe 2010.03.08 07:00:00
Pecséttörő-Szoció Pata barátunk hatalmas sikert kiváltó "belsős" posztja, a Panelek népe után bennünk is megfogalmazódott A Kocsma, ám nem párbeszédszerűen, és nem kifejezetten a lakótelepekre húzva. Peri kedves törzsolvasó Tanár urunk bekezdéseit idézetként…..
gabesz68 2010.03.08 11:10:01
Az autópályákat ugye az állam kezeli és az Állami Autópálya Kezelő Zrt. segítségével beszedi tőlünk az autópálya használati díjakat. Berzenkedés nélkül fizetünk azért is, amit egyszer már kifizettünk (pl. az M7-es döcögős szakasza), meg azért, hogy díjszedő kapukat építettek, meg azért, hogy…..