Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őrült gondolatok

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vizsga van, de még milyen!Életfogytig fogytok Csontig valamennyien,Ha tudtok. A hülyék megint, jaj hogy tomboltakS ahogy azt kell,Tanszék mindent elrontottakFakezz, Maestro, lejár a Visa! Ez most a legnagyobb castingS nem divatból nincs rajtad kaszt ingDe büntetésből mégis az a…..
Őrült gondolatok Bolhás 2010.11.10 20:08:00
Somogy megyében található, a Rinyamenti kistérség tagja.A Nagyatádot Somogyszobbal összekötő útról letérve egy pár kilométeres bekötő út vezet a Bolhásra, amely a kaszói és a berzencei erdőségek között bújik meg 500 lakójával. A kis zsáktelepülés gyönyörű és tiszta…..
Őrült gondolatok Bevezető 2010.11.10 19:43:00
Virtuális barangolás nagyjából Ondód és Pornóapáti között. Létező vicces helységnevekből szemezgetünk a teljesség igénye nélkül.A cél nem a gúnyolódás, lejáratás ,ellenkezőleg. Kiránduljunk, keressük fel ezeket a helyeket és fedezzük fel a sokszínűségben az egység…..
Feláll az ember hátán a szőr ettől a kifejezéstől.Mindjárt minden világos lesz.Reggel a takarítónőnek odakiált a főnök:-Marika, vendégek jönnek ezért ma kulátlan legyen a wc!hogyne...Ha ez december 6-án történik, mindenki azt kérdezgeti: mi kulás?Már semmi...Ez aztán…..
Miért kellene a magasságtól félni? Felnézünk a létrára, semmi gond, mi alacsonyabbak vagyunk, nem probléma. De ha felmászunk a tetejére és lenézünk, rögtön remegni kezd a lábunk. Azt mondjuk hogy a magasságtól félünk pedig ez nem igaz. Nem fölfelé nézünk szédülés közben…..
Már hogy lenne olyan? Az egyik egy kórház, a másik egy bankok fölötti online fizetési megoldás. Hacsak nem kérik az orvosok interneten fizetni a hálapénzt, hacsak nem kaptunk szívrohamot mert véletlenül előfizettünk valamire amit automatikusan levont a paypal, hacsak nincs online…..
A dollár jele S betű kétszer áthúzva. Ez az S nem más mint maga a "siker S" , amit mi egybeírunk és úgy hívjuk hogy sikeres, műfajilag pedig melléknév.De mi az a két vonal? Ha áthúzunk valamit, azt jelenti hogy tévedtünk, mégsem igaz amit leírtunk. De mi van ha…..
Őrült gondolatok Külön leges 2010.11.10 00:37:00
Nekem nem jó olyan leges mint amilyen bárki másnak van, nekem külön leges kell!Azt akarom hogy az én legesem csak az enyém legyen, és ha éjjel nem találnám, kellene egy világító változat belőle, és az lenne a leges éjesebb!Mi az a leges? Ássunk le a szó gyökeréig, ami jelen…..