Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BrigAnti

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogon a gyűjthető minfigekkel kapcsolatos eddig posztokat itt találod!..
Családi legózásnak ad otthont a Garay Center ezen és a jövő hétvégén, további programokról és a részletekről itt olvashattok. (via Safiati) Május elején nagyszabású LEGO Show-t rendeznek Manchesterben, a részletekről itt olvashattok. Legózás előtt/után egy kis tekerés?…..
A világ (legókereskedelmi szempontból biztosan) boldogabbik felén a legórajongók legnagyobb örömére újabb négy nagy legóáruház nyitja meg kapuit májusban. És hogy mi itt a legóugarban igazán csorgassuk a nyálunkat, ráadásként nem is akármilyen készlethez (továbbá pólóhoz,…..
Pár éve a kis unokaöcsém születésekor némi csalódással vettem tudomásul, hogy a 6 hónapnál fiatalabbaknak nem lehet már legót venni. Emlékeimben az élt, hogy Duplo-vonalon mindig voltak egészen babás szettek (ebben alighanem tévedek, de 1983-tól egészen biztosan szerepeltek a…..
Büszkén feszített az ülésen, kezei keményen markolták a kormányt, jobb lába padlóig taposta a gázpedált. Elszánt tekintettel meredt előre és meg volt győződve arról, hogy időben fog érkezni, sikerülni fog a bevetés... (Nagyobb csomag keretén belül, alig másfél angol font…..
Valószínű, hogy a LEGO City rendőrhelikopteri időszámításban két korszakot jegyez majd a történelem: 4439 előtt, és után. A 2012-ben piacra dobott 4439-es ugyanis, ha nem is atyaúristen, de minimum vízválasztó: A közvetlen és távoli elődök ehhez képest egyszerűen…..
"Sziasztok!Napok óta nem hagy tanulni ez a kis mókus. Folyton az ablakom előtt tornázik, próbálkozik a cinege odú kinyitásával és a fán maradt körtét eszegeti - így igazán nem lehet a tanulmányaimra koncentrálni.A többihez képest igen nagy mókus és sokkal fakóbb is a…..
Életem munkagépekre legfogékonyabb korszakát Bólyban, a mezőgazdaságáról (és legó-iparáról !) messze földön híres faluban kisvárosban töltöttem. Lett is eredménye! Kerülhettem azóta bárhova az országban, élhettem városban bárhány évtizedet, a traktorokért, és úgy…..
Ha már azt mondták, szentháromság van, és rendőrségről meg vasútról esett már szó, akkor nem lehet kihagyni a tűzoltóságokat sem. Újabb sorozatunk első fejezete a Legoland, Town, illetve City tűzoltó állomások immáron négy évtizedesnél is hosszabb történetére tekint…..
BrigAnti 2011.12.26 20:12:49
@tutuka: Kérdezni azért szoktak tőletek? Érdekelne, hogy felhasználják-e azt az információt, amit tőletek esetleg megtudnak, már ha megkérdeznek titeket egyáltalán.
Ománi tudósításunkon felbuzdulva a Könyvtároslány pasija vette a fáradtságot és készített nekünk egy berlini tudosítást a helyi legóvásárlási-állapotokról. Kifejezetten érdekes és élvezetes olvasmány, mely nyomokban még gyűlölt ellenségeket is tartalmaz: franciák…..
I. Alapadatok Ajánlott hallgatmány: If you're going to San Francisco Be sure to wear some flowers in your hairScott McKenzie: San Francisco Név: Volkswagen T1 Camper Van (lakóautó) Sorszám: 10220 Téma: Large Scale Models…..
Bandisoma a karácsonyi szezon egyik várható nagy kedvencét játszotta végig. Akár magadnak, akár másnak szánod, érdemes végigolvasni a kritikát.Az első végigjátszásom, fogadjátok szeretettel és ésszerű kritikákkal! :D Ezt a készletet valójában azért vásároltam meg,…..
A modellvasút világából tértem vissza a LEGOéba, és eltartott egy évig, mire újra vasutas lettem - persze kockamód. Több készletet is beszereztem, ezek közül most önkényesen kiragadok egyet.I. AlapadatokNeve: Személyvonat (Passenger Train)Sorozatszám:  7938Témakör: …..
BrigAnti 2011.11.06 16:38:34
@Longeye:
Köszönöm!
7939-es végigjátszásról tudtam, de az Emerald Night nekem valahogy kimaradt. Azt hiszem, a tehervonat lesz a befutó
Már az év eleji bejelentéskor felkeltette az érdeklődésemet a Lego egyik legújabb termékcsaládja, a Pharaoh’s Quest, ám nem azért, mert annyira vonzódnék a homokhoz, a múmiákhoz vagy Egyiptomhoz, sokkal nagyobb szerepet játszott ebben a ’20-as, ’30-as éveket…..
Indítsunk végigjátszásokkal: 4184 Fekete Gyöngy, 5767 Menő járgány, LEGO Life of George App.Azt veszem észre, hogy évről évre egyre korábban kezdődik el a karácsonyi készülődés vagy legalábbis próbálják ezt ránk kényszeríteni. A LEGO sem marad ki ebből, hiszen…..
Tegnap talán nem mindahányan láttátok a blog facebook oldalán az alábbi kis szösszenetet:Nem véletlenül posztolom a dolgot itt is. Egyrészt persze, hogy mindenkivel megosszam mik történnek körülöttem, másrészt hogy ismét felhívjam a figyelmet arra, hogy van FB-oldalunk (:D),…..
Rendkívüli ez a poszt a blog történetében főleg azért, mert a blog gazdája mit sem sejt róla, de amikor majd elolvassa, reméljük, nagy öröm éri, és nem haragszik majd a huncutságért.Drága tutuka!Nagyon boldog születésnapot kívánunk és sok-sok legózásban és kockagyáros…..
Van egy olyan érzésem, hogy a címet olvasva többen vagytok most olvasók úgy, hogy fogalmatok nincs arról, miről fog szólni ez a poszt, mint akik egyből dekódolni tudják a MISB fordulatot. MISB = mint in sealed box, ami magyarul körülbelül annyit…..
Létezik akkora LEGO-kereskedő, akinek a kedvéért (és nyilván: a pénzéért) simán kiad a cég egy speciális készletet. A 3221-es kamion Toys 'R' Us kékbe borult és kapott egy játékboltot maga mellé, hogy legyen értelme a szállításnak. Egy jó kis kockaáruházas készlet…..
A K9-es egység szabadnapja. Irány a part!A nyáron készült fotók beépíthetők akár a nappaliba is.Egy ország életszínvonala jól lemérhető azon, hogyan élnek benne a nyugdíjasok. Space cityben a space-tb a lézerbotot is támogatja.Ainex adott egy tippet arra, mi a teendő, ha a hőn…..
Ha úgy tekintünk a délelőtti készletre, mint a vasúti átjárók Rolls-Royce-ára, akkor most lássuk mit tud egy Suzuki 2010-ben. András értékel, Ti meg eldöntitek, szeretnétek-e.I. AlapadatokNeve: Level CrossingSorozatszám: 7936Témakör: CityAltéma: TrainKiadás éve:…..