Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cs_laca

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Fuck Yeah Oldschool 2011.06.29 10:38:35
Az oldschool is csak annak vicces, aki nem abban rohad. Lenny Kravitz egy Iphone-ra szerelhető vezetékes telefonkagylóval. ..
cs_laca 2011.06.30 21:19:03
Az AS Roma vezetőedzője mindent elkövet, hogy az olasz gárda visszavágjon mindenért a Manchester Unitednak a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.Luciano Spalettinek és csapatának meglehetősen keserű a szájíze a vörös ördögökkel kapcsolatban. Tavaly…..
George Best 32 gólos rekordját döntötte meg szerdán Cristiano Ronaldo. Az előd a csúcsot 40 éve állította föl, szintén 7-es mezben, ugyanúgy jobbszélsőként. A portugál középpályás ebben az idényben egyedül annyi gólt rúgott, mint a Manchester United három csatára, Rooney,…..
United Blog United 0 - 1 Pompey 2008.03.08 13:00:00
Kedvenceink elbúcsúztak az FA Kupa további küzdeleitől, mivel hazai pályán 1-0-ra kikaptak a Pompey. Sokkal több és komolyabb helyezetei voltak a Unitednek, sőt valószínüleg egy jogos tízenegyestől is megfosztottak őket Atkinson sporttárs. A szerencse is elpártolt a mai nap…..
A United csatára szerint a Premier League a legjobb bajnokság a világon, ezért esze aágában sincs más ligába szerződni.Wayne Rooney-t számos külföldi nagycsapat szeretné megkaparintani, de mint ahogy a kiváló futballista mondta, erre semmi esély nincsen."Bebizonyítottuk, hogy…..
"A következő évben is a Lyon csapatát szeretném erősíteni," nyilatkozta Karim Benzema. "Még sok tenni valóm van ennél az egyesületnél. Sok trófeát szeretnék elhódítani a Lyon-nal!"..
Cristiano Ronaldo találatának köszönhetően a United bejutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, ahol az eddigi eredmények alapján az Arsenallal, a Barcelonával, vagy akár a Fenerbahcéval is összefuthat...
cs_laca 2008.03.04 23:17:54
A Manchester United a Lyont fogadja a kedd esti BL-nyolcaddöntő visszavágóján. A párharc esélyese az angol bajnokcsapat, de Thierry Henry szerint bármi megtörténhet.A Barcelona francia ásza érdekes nyilatkozatot tett, amikor arról kérdezték, szerinte a többi párharcból ki kerül…..
A Daily Star értesülései szerint a Barcelona szeretné megkaparintani az ősi rivális Real Madrid elől Cristiano Ronaldot, és a katalánok nyáron negyven millió fontot is adnának a Vörös Ördögök szélsőjéért. Egyre több pletyka kering a Barca-val kapcsolatosan, elképzelhető hogy…..
Sir Alex Ferguson ígéretet tett Paul Scholesnak arra az esetre, ha a csapat bejutna a Bajnokok Ligája döntőjébe. A skót szakvezető megígérte játékosának, hogy játszani fog a fináléban, méghozzá azért, mert Scholesy az 1999-es BL-döntőn eltiltása miatt nem léphetett pályára a…..
A People forrásai szerint a Manchester United pénz mellett Danny Welbecket és Dong Fangzhuo-t is odaadná az Ajax Amszterdamnak Klaas Jan Huntelaarért cserébe. Sir Alex Ferguson állítólag minél hamarabb szeretne megegyezni a hollandokkal, és a 2 fiatal játékosa mellett 15 millió fontot…..
cs_laca 2008.03.03 21:49:38
A nyáron az FC Porto-tól 19 millió fontért igazolt labdarúgó az utóbbi pár mérkőzésen bizonyította, hogy helye van a United kezdőcsapatában."Anderson feltűnt a színen, egyszerűen fenomenális." - nyilatkozta Sir Alex Ferguson."Elégedettek vagyunk a fejlődésével,…..
Gary Neville majd egy éve szenvedett bokasérülést, de azóta nem tudott teljesen felépülni, több alkalommal is 'visszaesett'. A Vörös Ördögök skót menedzsere azonban úgy véli, hamarosan újra játszhat a 32 esztendős futballista."Gary újra edz, s reménykedünk benne, hogy nem…..
"Mielőtt kifututtunk volna a gyepre vetettünk egy pillantást a korábbi eredménykre és akkor láttuk, hogy az Arsenal leikszelt a Birmingham ellen. Ez nekünk nagyon jól jött, és plusz motivációt adott az egész mérkőzés folyamán, hogy ha nyerünk akkor már csak 3 pontra leszünk…..
Az alig egy hónappal ezelőtt 6-0 után ismét kiütéses győzelmet aratott a manchesteri gárda a Newcastle felett ezuttal idegenben, a ST. James' Parkban.Newcastle United 1 - 5 Manchester UnitedGólok: Diagne-Faye ill. Rooney(2), Ronaldo(2), SahaKezdő: Van der Sar, Brown,…..
Nou San Trafford A Guru megmondja 2008.02.16 12:28:00
Egy kis szünet után ismét itt vannak a jó tanácsok. Több lehetőséget sorolunk fel, legyen alternatíva a választásra. Reméljük sikeresek leszünk, mert a találataink az elmúlt hetekben a béka alsó fertálya alatt volt. Nem is indult jól ez a hétvége, a Wolfsburg alaposan…..
A forduló után ágyútalp nehezedik a mezőnyre, öt pontra nőtt az Arsenal előnye. A Chelsea-Liverpool maga a diétás foci szívbetegeknek, a Unitednek is van két rossz meccse egymás után, és tíz kiló súlyfelesleggel is lehet nyerő passzt adni a Premier Leagueben.…..
Ehhez sem fűzök hozzá semmit. Nyilvánvaló, hogy a cél az utasokkal való kiszúrás. Velünk zsarolják a vezetést.Hello!Nem tudom hallottad-e vagy sem, de jovő 7 péntekre (15.) megint sztrájkot szerveznek.Ha már sztrájkolnak akkor miért pont pénteken sztrájkolnak, amikor a sok…..
A Liverpool és a Chelsea háza táját kivéve mindenki a manchesteri derbire készül. Egyrészt a mücheni katasztrófa évfordulóját követő első United-meccs lesz a mai, másrészt ugye a derby az a derby... Ha ez még mind nem lenne elég, akkor is égnénk a kíváncsiságtól, hogy vajon…..
Inda gépház IndaFotó XL 2007.12.18 18:07:00
Nagyobb monitorod van mint az átlag? Firefoxot vagy Operát használsz? Ez a te napod! :) Csak töltsd le a megfelelő scriptet és máris nagyobb képeket böngészhetsz az IndaFotó képoldalain! Firefoxhoz Előbb telepítsd a Greasemonkey extensiont. Utána töltsd le és telepítsd a…..
cs_laca 2008.01.02 23:22:59