Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koalabeer

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog Ki védi a Véderőt? 2011.04.27 02:19:00
Az elmúlt hetek szervezett romaellenes akciói kérdéseket vetnek fel, olyan kérdéseket, amelyek – és a rájuk adható válaszok – megvilágítják a radikális jobboldal mibenlétét és „kapcsolati hálóját”.Nyilvánvaló, hogy azokat a…..
koalabeer 2011.04.27 14:34:55
@Van_mikrohullámú_sütőtök?: Soha ne izgasd magad a terepruhán, hisz ebben a kis országban kb nyolc millió ember örül neked ha az van rajtad, mert csak te tudod megvédeni a kilós aranynyakláncot viselőktől, meg azoktól akik páncélozott Audikkal szaladgálnak. Egyébként meg egy szabad állam szabad állampolgárának joga van a fegyverhez, hisz a nép kezéből a fegyvert a nép ellensége akarja kivenni hogy szabadon tudjon terrorizálni kis embereket.
Nem vesz el egyetlen parkoló helyet sem az autók elől a függőleges kerékpártároló. Az amerikai ötlet előnye az is, hogy a működtetéséhez nincs szükség külső energiaforrásra, és még fel is dobja az épületek kopár falait. A New York-i székhelyű Manifesto Architecture…..
koalabeer 2011.04.22 07:43:59
A hétvégén egymásba érnek a kormányellenes megmozdulások. Én ma úgy gondoltam, a Hősök terén vidám mozdulj-t játszó rendvédelmiseket lesz érdemes megnézni közelről. A térre kiérve nem csalódtam, illetve mégis, de pozitívan. A vártnál is több ember, és ennél is több…..
koalabeer 2011.04.17 07:45:04
@macamuca: Meg azt kihagytad hogy csak bemutató jelleggel Pintér Elvtársat meg a hozzá korban hasonló 2/3.-os elvtársakat teljes tűzoltó felszereléssel egy torony-panel oltásához és mentéshez a 45 méteres toronylétrára felzavarni. Mert jobb helyeken ( nem, itt ) a nagyfőnöknek kell elméletileg és gyakorlatilag nagyobb tudással rendelkezni mint a beosztottnak, amit be is kell tudni mutatni. De itt mit várjunk ha még olyan Honvédelmi miniszterünk is akadt aki még simán katona sem volt.
Az abonyi magánállatkertben április 11-én két oroszlánkölyök látta meg a napvilágot. Egy kisfiú és egy kislány, mind a ketten jól vannak. A kölyköket a gondozók nevelik, mivel az édesanyjuk nem gondozza őket megfelelően. A nagyközönség várhatóan 5-6 hét múlva nézheti meg…..
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
koalabeer 2011.03.27 15:21:25
@Kara kán: Nézd haver a templomba kell hinni. Ha van annyi pénzed hogy vegyél egy kis üveg Coca Cola-t próbáld ki vagy kérdezd meg az ANTSZ-t hogy miből van ez az "üdítő ital. Engem is már régen lefárasztottak vele és igazuk lett. De mivel gyűjtöm a régi pénzérméket ezzel szoktam kifényesíteni őket belerakom egy pohár Colá-ba és reggel mintha vadiúj lenne. Szóval nem kell hinni nekem. Próbáld ki és jó szórakozást.
Schmitt Pál javaslatára mássalhangzót ezután csak magánhangzó követhet, ami alól az államfő neve sem kivétel, de abban a második „t”-t ezentúl magáhangzónak kell tekinteni. Szintén alkotmányi szintre emelkedhet néhány értelmetlen nyelvtani szabály is. Az új…..
koalabeer 2011.03.26 01:55:41
@brunn: Miazhogynincsanyanyelve azóhéberazmicsoda igazaztsetudjaleirni alegüjébalegesőkárpáthonba.
koalabeer 2011.03.26 08:38:44
@Lajosforras: ÁLLAMFŐ ? Egy hazaáruló vár volt ! István Király személyében aki a sok ezer éves a földön a legtökéletesebb és kifinomultabb írásunkat a rovásírást megváltoztatta a primitív latin írásra ( lásd jelenleg is az Angol ÁBC-t 26 betű, de 53 kiejtés ) És mivel ezzel a csodálatos latinnal nem lehetett a Magyar nyelvünket leírni ezért kellett toldozni foldozni kettős betűket alkotni, hogy valamilyen szinten írhatóvá legyen a nyelvünk. Elnézést de mikor fog már oda jutni szerencsétlen nemzetünk hogy a hatalomra jutott analfabéta állatok ne tegyék tönkre a kultúránkat.
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
koalabeer 2011.03.19 19:16:49
@ElPadre: Ugyan már már nem csak az arabok sárgák de még a japcsik is azok, hogy legyen lehetőséged válogatni. Nekem meg marad a konyakos üveg mert ateista vagyok és szörnyű hogy még az utolsó kenetet sem tudom felvenni mint egy csomó marha.
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
koalabeer 2011.03.15 12:42:55
@873ujr3rk: Én meg tudnám neked ajánlani hogy ha ilyen atrocitások érnek hogy a Magyarok mindenütt meglopnak, nem volna-e jobb ha esetleg fognád a sátorfádat és hazamennél Izraelba vagy Indiába. Mert amint látod meg a cikk írója látja ebben a kis országban már kilenc millió fasiszta van aki a tizenhárom kisebbségből kettőt szeretne a saját hazájában látni, hogy ne keljen szegényeknek a fasiszta terrort élvezni MAGYARORSZÁG területén. Akinek nem inge az ne vegye magára de akinek meg az az jobban teszi ha öltözködik és eltűnik innen ameddig még megteheti.
Subba Facepalm: Egyél kutyát! 2011.03.09 17:17:00
Engedélyt adott a kóbor kutyák fogyasztására Andrej Sabol, Hernádszentistván polgármestere. A helyzet teljesen elharapódzott, ő  pedig ezt a megoldást javasolta:- Az utcákon kóborló kutyák nagy problémát jelentenek, örülök, hogy találtunk egy ilyen jó megoldást. Mivel a…..
koalabeer 2011.03.10 08:47:53
@www.Bisex.hu: Szia. Nézd én csupán azt a pár sort jó indulatból írtam. Én 45 évig éltem külföldön. Olyan cégnél voltam mérnök hogy az egész földet be kellet járnom mint a bolygó hollandi kb, 80 országban voltam , és azért írtam a macskát mert a hetvenes években Milánóban ettünk macskát meg a hentesboltban is az volt a legdrágább husika. Idáig még csak a nemzetközi kajákkal Peruban akasztottak ki, mert az étlapon az volt ( angolul ) hogy rántott csirkét fogunk kapni. Hát az igaz hogy rántva volt de amit kihoztak a tányérunkon istentelen nagy békák voltak egészben kirántva. Aztán csak megettük mert a szomszéd asztalnál is a helyiek azt ették két pofára és még ráadásul finom is volt. Tudod néha volt olyan élményünk hogy a föld különböző részén kapott kajáktól már a látványtól is öklendeztünk, na de még élek, pedig már ettem már szöcskét is meg kígyót is meg az Isten sem tudná megmondani hogy miket. Azért is írtam csak hogy minden kaja a megszokás kérdése. Üdv Les
Vujity Tvrtko javaslata után, amely szerint az autókban is megtiltanák a dohányzást, a dohányosok egyre újabb területekről szorulnak ki. Vadászat, horgászás és curling közben is le kell majd mondani a füstölésről. A szigorú jogszabály megtiltaná a benzines öngyújtók…..
Nemrégiben egy hoax e-mail keringett az interneten: a leírás szerint az 1930-as években épült orosz K-7-es óriásrepülő látható az alábbi képeken. További részletek a képek után! Az illusztrációkat készítő kreatív elmék elkészítették a K-7 és a V-7 vagyis a…..
  Az világ legnépesebb családját jelenleg 181 fő alkotja: a családfő Ziona Chana, 39 felesége, 94 gyermeke, 14menye és 33 unokája. A család az indiai Baktawang faluban egy 100 szobás négy emeletes házban éli életét.   A főzés a feleségek feladata, ami nem kevés…..
Méghozzá széleskörűen!Kérem, aki nem bírja a párt kritikáját, az ne a tovább-ra, hanem ide kattintson.Tehát. Egy plakát Karcagról:Alatta néhány sor:Néhány nap múlva beszámoló az eseményről: Nos, egyvalami nem stimmel csak. A helyi jobbikosok nem ismerik kellően a saját…..
Kötelező lesz szeptembertől az angol nyelv tanítása Szlovákiában - döntött a pozsonyi parlament februárban - noha a döntéshozók egyelőre nem tudtak megállapodni, hogy melyik évfolyamtól. Az idén március elsejétől életbe lépő új szlovák közoktatási törvény szerint az…..
Szűk két héttel ezelőtt újabb szavazást engedtem útjára a Konteóbarátok Körének tagsága körében. A témák közé nagy mellénnyel bevettem az azonosítatlan repülő tárgyakat (ufókat) is, és bevallom, nem okozott túl nagy meglepetést, hogy amikor összeszámoltam a voksokat,…..
koalabeer 2010.12.23 01:07:41
@oramuves: Bocsánatot kérek tölled. De a Brit Királyi Nehézipari Műszaki Egyetemet végesztem , vagyis életemen keresztűl müszaki mérnök voltam és 34 éven keresztűl pilóta ezt úgy értsd hogy sját géppel is rendelkeztem de a RAAF nak is vadászpilótája voltam. Vettem részt Vietnámban légi harcba MIG-ekel szemben de anyira hüjének nézel hogy egy gömbvillámot vagy hasonló fényjelenséget nem tudok megkülömböztetni valós müszaki akármijen repülő tárgytól. Egyébként a rendelkezésemre álló filmet a magyar hadsereg rakétavédelmi központja is leboltotta komputerel és képzeld anyira hüjék hogy ők is idegen eredetű müszaki repülő tárgyakat láttak és nem vaku villanást . De ezt a mizonyos filmet a magyar UFO magazin szerkesztősége lemásolta az adattáruk részére.Most akarom a filmed DVD-re tetetni hogy megkiméljem az eredeti kamera kazettát.
koalabeer 2010.12.23 15:08:38
@oramuves: Szia. Figyusz a helyzet az hogy én finoman kifejezve olyan hülye vagyok a komputerhez mint a ma született birka. A videó felvételemet egy programozó hölgy most fogja CD-re vagy hasonló adathordozóra feltenni hogy az eredeti szalag meg legyen kímélve, de ezen kívül van két felvételem, ami a magyar légtérben készült egy kis Panasonic DMC-LZ8-as géppel (fél éve). Igaz csináltunk sorozatban vagy 29 fotót de ebből kettő van olyan ami valamennyire értékelhető. Hát azt a bizonyos " fényjelenséget" két MIG-29 es kergeti , vagyis csak próbálta. Ha megteszed azt hogy az email címemre rálépsz mert én csak egyenlőre emailra tudok átküldeni fotót, nagyon szívesen megosztom veled vagy bár kivel ezt a felvételt mondván több szem többet lát. De előzően kérdeztétek hogy nyilvánosságra hoztam-e a felvételemet.Az eredeti filmet a magyar légvédelem lemásolta de a magyarországi UFO magazin "RYUFOR" archívumban is megtalálható, jóllehet legelőször a felvétel másnapján Dél Ausztrália fővárosában Adelaid-ban a 7.-es TV csatorna hozta le és a komputerrel szétszedett fimet, ott hivatalosan is megjelent 1996. Május 25.én De van egy cikk is rólam az UFO magazin2005. ös decemberi számában a 8.-ik oldalon, igaz a nevem elhallgatását kértem mert ahogy itt is szemétkednek velem nem kívánom magamat kitenni atrocitásoknak. A cikk címe " Magyar pilóta eltérítése a levegőben "Az email címem : agate44@gmail.com Üdv Les
koalabeer 2010.12.24 01:27:47
@tiboru: Angolul több ezer oldalt olvashatsz róla. és hogy hab legyen a tortán egymás után oldják fel a vele foglalkozó katonai titkosításokat. Meg tudod az van hogy a föld kűlőmbőző pontjain a prímítív egyszerű embertől kezdve magas technikai műveltségű emberek, igaz nem beszéltek össze de mindenki ezeket és ugyanazt látja. A szuper agyak szerint mindenki meghülyült halucinál a vénuszt látja stb. De bezzeg Krisztus az bizony létezik, igaz őtet még senki sem látta, de próbálja csak valaki azt mondani hogy nem létezik elevenen elégetik ugye igy szokták ??
Budapesten nem egységes a kandeláberek mérete, de az is biztos, hogy a közterületesek rögtön büntetőakcióba lépnének...
Az indiaiak sosem voltak szívbajosak, ha nyúlni kellett egy ötletet. A Fevicol ragasztó szpotjában például összegyúrják a Támad a Mars c. film ufóit egy kis olcsó CGI-vel és indiai humorral.A szubkontinensen piacvezető ragasztó általában vicces reklámokat igyekszik készíteni. Az…..
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
koalabeer 2010.11.09 18:47:06
Gyerekek nem szabad idegesnek lenni.Én Magyar származású de Ausztrál vagyok.Bokros teendőim intézése végett több évig kellet magyarba lennem. Én marha mondván ha bérelek egy lakást, akkor azt rögtön biztosítom is folyamatosan amíg itt tartózkodnom kellett.Mivel nem ismerem a Magyar körülményeket hát szimpi lett az " AEGON " biztosító. Na persze valószínű hogy jobban jártam volna ha veszek a heti piacon, egy cserépből készült "malacperselyt" és rendszeresen a biztosításomra költendő pénzt mindig beledugom.Ezzel nem is volt probléma, igaz egy csőtörés volt a lakásban és mivel a kárszakértő nem jött ki de hát a WC-t is kellene használni néha, mert ugyebár itt ebben az országban csak a kutyáknak, szabad vastagon végig szarni az egész országot és nekem nem. Semmi probléma egy szerelő azonnal némi aprópénzért a hibát elhárítja miután nem kértem ÁFÁS számlát.Mivel az idegrendszerem az AEGON-nál többet ér. nem foglalkoztam velük többet.Aztán egy szép napon menni kellett haza Ausztráliába, Én egy nap leforgása alatt megpróbáltam felmondani minden itt megkötött szerződést.Mielőtt a repülőre ültem volna, kaptam az AEGON biztosítótól egy levelet és három darab kilenc ezer forintos csekket, mondván hogy ők nem tudják részemre megszüntetni a biztosítást, mivel a megkötés dátumához még egy év kell miután felmondtam. Hát gratulálok a Magyar Köztársaság összes címeres marhájához. Ha a nevezett biztosító tud nemlétező lakásra és nemlétező személyre biztosítást kötni, törvényszerűen akkor ez kizárólag csak Magyarországon fordulhat elő jóllehet hogy az AEGON biztosítónál alkalmazott közel-keleti törvény alkotókkal.